Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2016 09:54 - Цигани, евреи, българи-Как циганите изгубили азбуката си. Циганската инвазия
Автор: koshava Категория: Други   
Прочетен: 4355 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 27.04.2016 12:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Преди много, много години циганите имали цар, наречен Тхагар (цар). Повел той народа си към по-добра земя. Пътят им обаче минавал през река Чигани. И докато пресичали реката, цар Тхагар без да иска изпуснал азбуката и водата я отнесла. Така се изгубила азбуката, а народът на цар Тхагар започнали да наричат чигани, чигани, чигани… та станали цигани.

Според други, пък, азбуката не била изгубена, ами била някъде скрита. И до днес я търсят…

Откритата азбука;svetla-gogova.blogspot.bg/2013/08/romani-alfabeta.html


„Циганите са дошли от Индия, membrana.ru. 22:19:40

Професорът от университета в Западна Австралия Люба Калайджиева и изучили произхода на осем от десетте жители на Европа, които е прието да се наричат Gypsies (изопачено от "египтяни"). Получени са нови доказателства, че циганите произлизат не от Египет, както гласи легендата, а от Индия. Откритите генетични мутации са общи за хора, които не са непосредствено свързани. Групата на Калайджиева изучавала генетиката на циганите повече от 10 години. Анализирала пет генетични мутации, свързани с болести като невромускулната миастения, изследвала различни хромозоми, съдържащи така наречените „генетични маркери”, а също измененията в ДНК. Сравнявайки генетичните образци на жителите от Индия и Европа, учените открили сходство в генетичните маркери и достигнали до извода, че първата група цигани, най-вероятно около хиляда души е дошла в Европа преди 32-40 поколения, тоест преди 800-1000 години. Теорията за индийския произход на циганите не е нова. Още преди двеста години била забелязана приликата между циганския език и индуския санскрит. Обаче, по думите на австралийските учени, до този момент не са били представяни биологични и генетични доказателства.”

Всъщност историята е пределно ясна. Още преди много векове в Индия въвели Законите на Ману, насочени преди всичко срещу предците на днешните цигани. Сигурно е имало защо. Заради гоненията в собствената им родина циганите поели на север. После под напора на различни завоевателни армии, преди всичко на Чингизхан и на Тамерлан, които също не се церемонили с тях, циганите тръгнали на запад. Малка част от тях стигнали до Европа и виждаме докъде се стигна. Част останала в Индия, това са днешните далити. И там, и тук манталитетът им е еднакъв. Прочетете още веднъж Законите на Ману, цитирани от Нитче и ще разберете какво представлява този манталитет. Впрочем от изнесените в Интернет Закони на Ману са махната пасажите, отнасящи се до чандала. Съмнявам се, че това е дело на самите цигани. Отново се е намесил някой друг и аз много подозирам кой може да е този друг. И защо го прави. Но хайде, нека не говоря с недомлъвки. На прицел е цялата европоидна раса, която явно ужасно пречи някому. Циганите са част от механизмите за изтребление на тази раса. Племената чандала, развъждани по принципа на обратната селекция, с развитие на всички отрицателни качества са определени от някого да задушат като бурен старите народи на европейския континент. После, естествено и на тях ще им дойде реда, само че от това на нас няма да ни стане по-леко.    

forum.xnetbg.net/index.php



                                                     Цигани, евреи, българи

                                                      Циганската инвазия
 

Няма какво да се заблуждаваме. У нас, а и не само у нас се извършва истинска циганска инвазия. Извършва се нещо напълно невъзможно. Един от най-воинствените и могъщи някога народи е изтребван и завладяван от едно презирано от всички скитническо племе. Невъзможно е, но е факт. Само че кой знае защо никой не поглежда към корена на проблема, а подлага на анализ единствено последиците. Ами да поразсъждаваме.
Не е тайна, че настъплението на циганите стана възможно с мощната подкрепа на евреите и най-вече на Джордж Сорос, инструмент на зловещия клан Рокфелер. Та нека първо да видим какво би следвало да бъде нашето българско отношение към евреите. Веднъж си зададох въпроса какво би се случило с нас, ако на тоя свят не съществуваха никакви евреи.
                                                      АКО ГИ НЯМАШЕ
Става въпрос за юдеи и хазари, от които произлезе ционисткото транснационално племе.
Велика България нямаше да се разпадне след смъртта на Кан Кубрат и народът ни нямаше да се раздели на Дунавски, Волжки и Кавказки българи.
Нямаше ние да приемаме християнството от Византия, а Римската империя щеше да приеме Тенгрианството от нас.
Цар Иван Александър нямаше да се ожени втори път, нямаше да раздели Царството и щяхме да отблъснем османското нашествие.
Еврейската фамилия Кохари нямаше да си купи европейска благородническа титла, да се преименува на Кобурггота и България щеше да избегне няколко национални катастрофа. И така нататък, и така нататък. Значи каквото и да ни предложат евреите, то никога няма да бъде в наша полза, а винаги ще ни навреди. Дори когато сме им правили добрини, дори когато сме ги спасявали, те пак не са пропускали да демонстрират кипящата си ненавист към нас. Какво обаче толкова ги сближава с циганите? Паразитизмът. И едните, и другите са социални, при това международни паразити. Те съществуват винаги на чужда сметка. Но само паразитизмът ли е общото между евреи и цигани? Мисля, че не е.
Нека първо да хвърлим бегъл поглед върху циганското поведение.
                                                        ЦИГАНИТЕ
В чужбина ги приемат за българи и казват, че ние българите сме тъпи, нагли и гадни. Добре, да се съгласим, че е така. Тук обаче същите западняци не искат да ги приемаме като българи, а като нещо различно. И щом кажем, че са тъпи, нагли и гадни, тогава надават вой до небето, че сме расисти. Не е ли по-добре западняците да се разберат помежду си какви са мангалите - цигани или българи. Ако са цигани, да спрат да се оплакват от тях. Ако са българи, значи ние не сме расисти и отношението към мургавите е на личностна основа. Ами нека видим тогава какво точно, какво конкретно е предизвикало това лично отношение. Разговорът вече става друг.
Ето, това е идеята с две думи. мисля, че може да се разработи подробно.
Да се разработи, ама се сблъскваме с един голям проблем. И той се изразява в това, че отказваме да приемем реалността такава, каквато е, ами се подчиняваме на разни измислени, нищо не значещи думички. Поддаваме се на убийствени за нас внушения. Като ни заговорят за демокрация, за политкоректност и за други подобни щуротии, ние спираме да мислим, а почваме да кимаме в знак на съгласие и да блеем като овце.
Позволявам си кратко отклонение:
“И Призракът пристъпи към анализ на разума, цитира Кантовата “Критика на чистия разум”, IIчаст, I отдел, II книга, III параграф за разликата между феномени и ноумени. След това той изгради проблематичната вяра в привиденията, натрупа силогизъм върху силогизъм и завърши с логическото доказателство, че изобщо не съществуват никакви призраци. През това време по гърба ми се стичаше студена пот, зъбите ми тракаха като кастанети и в смъртния си страх кимах с глава в знак на безрезервно съгласие при всеки довод, с който докторът-призрак доказваше абсурдността на всеки страх от призраци. Той така се увлече от своята аргументация, че веднъж вместо златния си часовник извади от джобчето на своята жилетка шепа червеи, и като забеляза грешката си, смешно и уплашено побърза пак да ги прибере. “Разумът е върховният…” – но камбаната удари един часа и призракът изчезна.”
Хайнрих Хайне
Значи щом науката го твърди, няма никакви призраци. Само че призраците си ги има. Науката някога е твърдяла, че няма метеорити. От небето не можело да падат камъни, защото на небето няма камъни. Ама камъните не знаят тая работа и продължават да си падат. На нас ни говорят, че не бива да изпитваме лоши чувства към циганите, защото това било проява на расизъм. Докато самите цигани непрекъснато и във всичко се държат като отявлени расисти. Говорят ни, че сме длъжни да обичаме циганите, защото видите ли, ако не ги обичаме, това би означавало да ги мразим. Лично аз не ги мразя. Ама пък и за какво да ги обичам? Покажете ми една-единствена причина, поради която да ги обичам, и веднага ще ги заобичам. От 1999 година, когато по нареждане на циганина Иван Костов искаха да ме съдят за расизъм чакам да ми посочат поне една такава причина. Още си чакам. Обаче у самите цигани друго, освен дива омраза към нас, българите друго не забелязвам.


 Е, те твърде често проявяват вродената им омраза и безчовечност и към своите.  Защо обаче ние трябва да ставаме жертви на същата тая циганска омраза и циганска безчовечност?
image
Оп-паааа! Омразата! Защо ли почвам да си мисля, че тази думичка може да се окаже разковничето към разбулването на много загадки. Нека си го кажем честно. И евреи, и цигани мразят до дъното на душата си (Ако имат такава, разбира се!) всички останали народи на тая нещастна земя. Омразата към другите, към различните е онова, което най-много ги сближава. И едните и другите имат съответните думички за неевреин и нециганин. Думички, каквито у никой друг народ не се срещат. Евреите наричат неевреите гои, а циганите – даса. Е, има още общи белези, но сега не ми се пише повече и затова преминавам към самата същност.
За евреите знаем достатъчно и предостатъчно. Дали обаче знаем достатъчно за циганите? Знаем, че са от индуски произход. А дали знаем достатъчно за индусите? За техните обичаи и традиции, за вярата им? Ще бъда пределно кратък.
Всеки индус принадлежи към определена каста. Никой не може да премине от една каста в друга. Какъвто е роден, такъв умира. Малцина знаят, че никой не може ей така, по собствено желание да стане хиндуист. Той или се ражда такъв, или не се ражда. От хиндуизма може да се излезе, но не може да се влезе там. През годините, наричани от някои Скрити се случили събития, за които и до днес не се говори. Стотици хиляди индуси били лишени от правото да принадлежат към която и да било каста. За нормалните индуси подобно наказание е по-страшно от смъртното. Обаче част от тях го получили. Това били племената Чандала. Същите, които са познати у нас като цигани. Всъщност прозвището „чандала” дошло заедно с наказанието. Защото „чандала” значи „недосегаем”. Те се превърнали в такива, след като брамините обявили, че който си позволи да докосне отхвърлените от индуското общество, ще се смята за омърсен и осквернен. Но за да не бъда голословен, неко прибавя още една малка подробност.
Според свещения за всеки индус сборник "Закони на Ману" спрямо Чандала били предприети твърде сурови мерки. Ето няколко извадки, взети от преразказа на Фридрих Нитче в неговата книга "Залезът на боговете":
"Например третият едикт /Авадана Састра I/, който се отнася за "мръсните зеленчуци", определя лука и чесъна за единствена храна на чандала, позовавайки се на писанието, че не им се разрешават житни растения и плодове, съдържащи в себе си семена. При това на чандала се забранява употребата на огън и вода за приготвянето им. Същият едикт постановява, че чандала нямат право да черпят вода от реките, изворите и езерата, а само от блатните ръкави и следите в калта, оставени от животинските копита. Било им е забранено да перат дрехите си и да се мият, защото определената за тях вода е можела да се използва само за утоляване на жаждата. И накрая, на жените от кастата на ратаите судра е било забранено да акушират жените чандала, а на последните - да си помагат една на друга при раждане. /.../ Самият Ману казва: "Чандала са плод на лош брак, на кръвосмешение и престъпление". За облекло чандала могат да използват само дрипите на умрелите, за съдове употребяват строшени глинени гърнета, а за накити - старо желязо. На богослуженията били длъжни да боготворят злите духове - и без почивка да странстват от място на място. Забранено им е било да пишат от ляво на дясно, както и да използват за писане дясната си ръка - тази ръка и изобщо движението "от ляво на дясно" са били добродетели, запазени за благородните..." Излишно е да допълвам, че неспазването на законите по онова време се наказвало твърде сурово.
Какво ужасно престъпление са извършили Чандала, за да се прибегне към ужасното наказание? Тайната се е знаела от Темунджин, известен в историята като Чингиз Хан. Той организирал истински лов на Чандала из Средна Азия, събрал около 250 хиляди от тях и заповядал на своите воини да ги изколят безжалостно. Какво е знаел Чингиз Хан и какво не знаем ние днес?
Отговорите, засягащи бъдещето ще намерим в миналото.  

evreite.blogspot.bg/2012/09/blog-post_8.html   


 „В миналото хората са вярвали, че Земята е плоска и са се кълнели в това, затова аз ще се закълна в Земята, защото утре флагът и гербът ни може да се окажат други, а земята ще е все такава, поне в рамките на моя живот”. 

Николай Николов 




 Скоро много скоро нашите деца нищо няма да знаят за миналото ,ние се дърляме
българи,траки или славяни сме.Вече и аз се забърках всички теорий за проихода ни са застъпени от българи,и всички те са коренно различни.А те са си единни по свой си начин,и имат силна подкрепа външна и вътрешна с милото участие на предатели българи.Интересно колко ли са родолюбиви бхк,фондация  америка за България зоват се български.
Общо ромските неправителствени организации са над 300!Писах как са защитени и други етноси в България в предишни постове,а на нас ни остава един гол *ъз.  


                                                   На етническата война  



Живееха мирно в Рус, сеяха, оряха.

Свято помнеха законите на древността.

За етническа война хората не бяха чували.

Така бе наредено в Русия – нациите са равни.



Ние не чуваме канонадата на психотронните оръдия,

Но забравихме, даже да ни убият в какво до вчера се кълняхме.

На етническата война убиват душите,

За да се сковат сами ръцете и мозъците.



На етническата война няма капитулация,

На етническата война пленници не вземат.

На етническата война снайпер не стреля,

На етническата война куршуми не свистят.



Не се виждат в полята танкове и военни,

Авиация отгоре също не се вижда,

Дезертьори има, но няма ранени и пленници,

На етническата война пленена е страната.



На етническата война няма нито фронт, нито тил,

На етническата война врагът е вътре в страната.

От етническата война трудно ще се отървеш,
forum.xnetbg.net/index.php                


Неусетно се топим и изчезваме,и отново се питам-Кой и защо толкоз силно ни мрази,траки,българи,славяни всички те са живеели по нашите земи и ние сме техни потомци.Или омразата е всеобхватна и е насочена към бялата раса.
Има един израз във филма Лабиринтът-Зло е добро Зло е добро, сега би звучал така
Бялото е зло-Черното е добро.  
front.bg/bulgaria/politics/protest-sled-protest-do-parlamenta-dps-iska-kyshti-za-romite

 





























Гласувай:
4



1. slavimirgenchev1953 - Дрън-дрън.
08.04.2016 10:10
Мангалите в БГ са били стотина катуна, а комундетата им ги развалили , за да да ги правят хора. Ей това е. Къв Сорос, кви египтяни.
цитирай
2. koshava - Комунизъм и комунисти
08.04.2016 11:17
Комунизъм и комунисти са думички измислени за да може човек който иска да бълва
зловоч и омраза,да си пълни бузите,да се плюнчи и лигави когато ги изрича.
Измислени са за да има определение за вменяване на омраза към нещо което
плюнчещият се индивид не разбира.Това писах те са си роми и роми,ние сме богати
комунисти,социалисти,нео-либерали,гейове и т.н.Незнаех че комунистите имат
отношение към създаването на циганската общност,ромите би трябвало да са им благодарни.
цитирай
3. planinitenabulgaria - Вашите постинги
03.07.2016 17:02
не правят смисъл....Просто, спрете да пишете брак.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1742730
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031