Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.04.2016 15:41 - Няколко признака, че краят е близо-ние ли донесохме злото в този свят
Автор: koshava Категория: Други   
Прочетен: 5350 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 21.04.2016 15:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg




Човешкият род наистина се невротизира доста, подобни констатации подсказват до какви граници днес сме се докарали, ние, хората на Земята...

КОЛКО пъти сме го чакали този край с глави в земята, треперещи от страх. Или пък сме гледали с разширени зеници приближаващия апокалипсис.

Мнозина се самоубиха, за да прескочат самостоятелно масовата смърт и ужаса. Други се вдъхновиха и създадоха епични книги и величествени филми. Трети се скъсват да четат конспиративна литература и жълта преса за разкош, като пророкуват кога ще дойде заветният час.

Без да съм дипломиран шаман ще си позволя да изложа няколко актуални примера, доказващи че краят чука на вратата ни… Не мога да фиксирам конкретна дата и място, но всичко сочи, че нещата лека-полека си отиват към разпад, към бой и сръбска музика, изпълнявана от оркестър за сватби и погребения…


Жената, която си имплантира трета гърда 

image image  image

Рептили, извънземни и елфи, идваме с мир! Доказателство за това е землянката Жасмин Трайдвил. Не, тя не е някаква презобила фенка на “Зов за завръщане” или пък прекалила с четенето на “Пътеводител на галактическия стопаджия”.

Защо бе, Жасмино, защо бе, моме, си присади трета гърда? – се питаме всички ние. Ами, за да не я харесват земните мъже. И основно – за да стане известна. 21-годишната американка от Тампа ще документира всички усложнения около новото притежание, като едновременно с това усилено мечтае за телевизионна кариера.

Сами се досещате, че трудно е намерила хирург ентусиаст, който да пришие третия имплант между наличните две дадености. След около 50 отказа и срещу 20 000 долара младата жена вече изглежда по този изумителен начин. Има подписан договор, в който името на лекаря се пази в тайна, защото видимо нарушава етичния кодекс.

Жасмин хем иска да е аутсайдер, хем иска да е известна. Междувременно контактът с майка й е безвъзвратно прекъснат, а на по-малката й сестра е забранено да общува с кака си.

Жаси e готова да пренебрегне всички явни нормалности и стандарти, като например да има две гърди, само за да я споменават в интернет.

Очаквам скоро да повлекат крак и други жадни за слава ентусиастки, с които да заформят секта на тригърдите ала Ексцентрика Галумбитс. Амин.

Живите Барбита
image imageimageimage


Докато се чудех какво ли правят любимите ми живи барбита, открих, че имаме вече и българско такова. Както Украйна си има Валерия Лукянова, а Япония – Ванила Чаму, така и България си има Айджан Али. “Горда съм, че ме нарекоха барби, защото съм туркиня”, заяви пред медиите младото момиче. “Талията ми е 53 сантиметра, тежа 32 килограма. Ям много, за да кача килограми”, призна Али. На някои от нейните снимки се надяваме да е играл фотошоп, защото има реална опасност това девойче да се счупи.

Ето как през годините в ролеви модел се превръща пластмасова кукла и единствена ценност за много жени по света е да изглеждат невъзможно. Да, невъзможно! Пропорциите, които притежава куклата Барби, са непостижими за нормалните жени. Математически, физически, физиологически. Всякак! А и, меко казано, изглеждат потресаващо.

Решени да приличат на Барби все пак, девойки от различни точки на планетата се подлагат на ужасяващи операции. Най-лошото е, че вече влиятелни модни издания се връзват на акъла на първото живо барби – украинката Лукянова, и я слагат на своите корици.

А тя заявява смело: “Радвам се, че изглеждам нереално!”. Аз бих добавила – и ненормално.

Невидимо изкуство
image


Американката Лана Нюсторм е първият художник в света, който създаде невидимо “изкуство”. Преди дни тя покани ценители в празните зали на нюйоркската галерия “Шулберг”, за да му се “наслаждават”. Нещо повече – мнозина артентусиасти в Голямата ябълка подкрепят “картините” и “скулптурите” на 27-годишната Лана. Според агента на художничката колекционери вече предлагат луди пари за невидимите творби на Нюсторм.

Един приятел, като прочете новината, ми сподели: “Очакваше се, даже вече закъсня”. А той самият е художник. Стана ми доста тъпо как постоянно разни хрумки и хватки се предлагат като изкуство. Разбира се, че си припомнихме и приказката “Новите дрехи на царя”, и израза с баницата и този, който я дава… Днес често пробиват хората без реални умения, но с добър маркетингов и пиар подход.

Тепърва предстои на музикалната сцена да се мълчи, в театралната зала просто да не се случва постановката. Нарочно! Филма да ни го разказва с думи режисьорът и така нататък. А някакви объркани хора, които искат да са тренди, да дават луди пари за едно голямо НИЩО.

Отстраняване на тумор на златна рибка
image


Златната рибка Джордж от Австралия се възстановява след високорискова хирургическа операция за отстраняването на застрашаващ живота й тумор в мозъка.

Джордж, чиято собственичка живее в Мелбърн, бил поставен под пълна упойка за операцията, струваща 200 долара. След успешен развой 10-годишната в момента златна рибка ще живее поне още 20 години.

Защо обаче това да е причина за наближаващия край? Много просто – единствено златните рибки имат право на втори шанс, пък и на трети. Само трябва да са родом от Австралия и да носят аристократичното име Джордж. Докато някъде другаде хора, животни и бебета се умъртвяват за удоволствие, на друго място срещу известна сума пари се спасява рибешки живот. Вселенският ред винаги буди апокалиптични мисли. Иначе и ние се радваме на Джордж и му желаем дълголетие!

Ебола
image

След като не успяха да ни съсипят лудата крава, птичият и свинският грип, нова опасност дебне от юг. Ебола е един от най-опасните и смъртоносни вируси, които са известни в момента. Симптоми за наличието му са силно главоболие, кървене от ушите и очите. Освен това, косата и ноктите опадат. Лекичко ви описваме ситуацията, в която ежесекундно изпадат хиляди хора в Африка. А лекари от Европа и Америка, които търсят лек, междувременно умират.

Заразата достигна до Европа. И докато въздушните граници са отворени, не ни остава нищо друго, освен да се надяваме, че специалистите ще са бързи в борбата с вируса.

Ето това е апокалипсис по учебник!

Аз мисля, че всичко е загубено. А вие?

Автор:Белослава Димитрова

------------------------------------------------------------------------
И от мен малко:

Новите цености в човешките отношения
image image image

Европейските леви искат легализация на кръвосмешението, Станишев мълчи у нас  www.faktor.bg/novini/svjat/15580-evropeyskite-levi-iskat-legalizatziya-na-kravosmeshenieto-stanishev-malchi-u-nas.html%7D

Историческо: Еднополовите бракове вече са законни навсякъде в САЩ
Германците все повече харесват зоофилията 
www.novini.bg/news/145768-%D0%BF%D1%83%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B8-%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D1%81-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%B8-%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BD%D0%B0%D1%82-%D0%B2-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F.html

Петиция срещу използването на животни за секс в Дания -
В Египет искат да легализират некрофилията и педофилията


www.vestnikataka.bg/2012/10/%D0%B2-%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D0%BF%D0%B5%D1%82-%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82-%D0%B4%D0%B0-%D0%BB%D0%B5%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%82-%D0%BD%D0%B5%D0%BA%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B8/

Премиерът на Люксембург става днес първият действащ министър-председател в Европейския съюз, сключил брак с партньор от същия пол. ...
www.vesti.bg/sviat/evropa/premieryt-na-liuksemburg-se-omyzhi-za-partniora-si-6036210
 image




Еврокомисията за пръв път спонсорира гей-парад! 
euobserver.com/lgbti/132606
image


Еврогейско: Този в средата е шефа на полицията в Брюксел
imageimageimage


Изгубените поколения

Психологът Иван Игов: У нас се наблюдава синдром на отложения живот  image
nmd.bg/psihologat-ivan-igov-u-nas-se-nablyudava-sindrom-na-otlozheniya-zhivot/

По следите на изгубеното поколение на Европа www.trud.bg/Article.asp

image image И 7-годишни пращат еротични съобщения по мрежата news7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/%D0%A1%D0%B2%D1%8F%D1%82/%D0%98-7-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%88%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%89%D0%B0%D1%82-%D0%B5%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D1%8A%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D0%BE-%D0%BC%D1%80%D0%B5%D0%B6%D0%B0%D1%82%D0%B0_l.n_i.175963_c.28.html#.Vw89y4oVsji

Политкоректност в действие: забраняват използването на думите „мама“ и „татко“
image

nepoznato.energetika-bg.com/2016/02/politkorektnost-v-dejstvie-zabranyavat-izpolzvaneto-na-dumite-mama-i-tatko/

Ужасите на западната содомия на държавно ниво, за които дори не подозирате. image
 


Насоките на СЗО за сексуално образование промотират мастурбацията, аборта и хомосексуалността пред децата: родителите възмутени www.homeschoolingbg.com/index.php  

А тия са си готови монарх роби-wallstreet.blog.bg/lifestyle/2010/05/12/kak-izglejdat-amerikanskite-abiturienti-unikalna-fotogalerii.543689


Здравеопазването-бизнес структура с мноого големи възможности,скоро ще стане и стожер на българското фбр.

Клъцни,боцни,срежи
диагноза постави
ръкавички си сложи
и паричките вземи
гушката си напълни
За пациентите нехай
те умират най-накрай
отърваха се от тебе знай

автор:Koshava


Химик: Всички лекарства са за намаляване на населението bultimes.com/himik-vsichki-lekarstva-sa-za-namalyavane-na-naselenieto/

“Забранените лекарства, които лекуват. Търговци със здравето” imageimage

Големият блъф за новите лекарства

За да се продаде един продукт, е достатъчно да се създаде необходимостта от него у потребителите. Такава е била винаги логиката на търговията и рекламата и фармацевтичната индустрия не прави изключение. За Биг Фарма не е важно лекарството да е добро, полезно и ефикасно – достатъчно е да накарат потенциалните клиенти да повярват в него. Затова инвестицията в маркетинга и управлението е много по-важна от поддържането и разработването на изследванията.
www.public-republic.com/magazine/2013/11/112952.php

Огромна част от лекарствата не лекуват, а убиват! m.blitz.bg/article/22638

Въвеждането на пръстов отпечатък ще струва на лекарите 10 милиона лева-гаранция ще е много по скъпо,поръчката ще я поеме еврейска фирма.Целта на нововъведението е да се спрат измамите и надписванията в болниците и аптеките. Не се заблуждавайте всичко е в името и за доброто на хората.
Ебати смешниците.

 media.framar.bg/%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D0%B2%D1%8A%D0%B2%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D1%8A%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B2-%D0%BE%D1%82%D0%BF%D0%B5%D1%87%D0%B0%D1%82%D1%8A%D0%BA-%D1%89%D0%B5-%D1%81%D1%82%D1%80%D1%83%D0%B2%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-10-%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B0

От кога се пишат тези неща незнам,но явно имат някакъв напредък.И какво ли ни различава от животните.
image
Резултати от търсенето Присаждане на животински органи на хора - Първи ... www.zoomania.org/присаждане-на-животински-органи-на-хо/ 1.12.2013 г. - Най-важното е обаче, че всички сърдечни съдове са разположени точно като у човека. Ето защо свинското сърце се радва на голямо ...

Животинските органи скоро навлизат в човешката ... megavselena.bg/organi-ot-zhivotni-skoro-navlizat-v-choveshkata-transpl... 14.08.2015 г. - Но трансплантацията на животински органи върху човек води до ... след смъртта на пациент, на когото трансплантирал свинско сърце. Свинско сърце бие две години в тяло на павиан - 24 Часа https://www.24chasa.bg/Article/5412571 6.04.2016 г. - Свинско сърце бие две години в тяло на павиан ... трансплантирано в павиан свинско сърце - примат, който е братовчед на човека, ... Момиче с присадено сърце от прасе е фитнес инструктор www.doctoronline.bg/.../Momiche-s-prisadeno-sarce-ot-prase-e-fitnes-in... 29.11.2011 г. - Момиче с присадено сърце от прасе е фитнес инструктор ... Продължава да не яде месо, особено свинско, и смята, че това е част от ... Вижте момичето с клапа от свинско сърце! - Лечител.net lechitel.net/вижте-момичето-с-клапа-от-свинско-сърц/ Рускинята Наташа Благодатских е първият човек в света със сърце, спасено благодарение на уникална клапа от свинска тъкан. Момичето от Ижевск се ... АБВ Форуми > Сърце от прасе (свиня). forum.abv.bg › АБВ Форуми › Общи › Ъ? 14.01.2011 г. - 27 публикации - ‎19 автора А дали ако присадят на някой сърце от свиня,човекът ще стане като ... Проблемът е, че пустите свински органи се отхвърлят, въпреки ... ТЕМА - Свинята ще спаси човечеството www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=229&aid=5693 Ако ентусиастите са прави, то само след четири години из болничните коридори ще се разхождат хора с присадени свински сърца, а производството ...  Смята се,че сърцето е център на преживяванията  в човека. Защо? Защото хората се съобразяват със сърцето си. Взимат решения с него, мислят със сърцето си, молят се в сърцето си, пеят в сърцето си,замислят планове в сърцето си.Съмняват се в сърцето си, вярват със сърцето си и т.н.Това са действия на сърцето,където основно участие взима разумният дух на човека.



И още цености на цивилизацията
Има държава в която е разрешено да изядеш жените си, ако са станали твърде много или ти е празен хладилника в момента.
www.24chasa.bg/Article/4903582

imageimage

imageimage

jenite.bg/%D0%93%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B8/%D0%9F%D0%B8%D1%8F%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B8%D0%B7%D1%86%D0%B5%D0%BF%D0%BA%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D1%87%D1%83%D0%B6%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2-%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B0-%D1%84%D0%B5%D0%B9%D1%81%D0%B1%D1%83%D0%BA-%D0%B3%D1%80%D1%83%D0%BF%D0%B0_l.g_i.330246_sii.1064997.html#gallery

Пиянските изцепки на чужденците в една фейсбук група image


image image 




И още хиляди примери има за това че вървим към регрес.Ако сме били духовни същества що за духове сме били , че да си създадем тела с които да си играем и да се гаврим.В телата си разпръснати върнете се[Филип Хосе Фармър]-ако след смърта си се завръщаме в материалното то няма отърване от ада.Адът е тук на земята,ние донесохме злото на този свят.






Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1742732
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031