Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2016 11:07 - МИТНИЦА СВИЛЕНГРАД СЕ МЕСТИ ИЛИ «ОПЕРАЦИЯ РУМЕЛИЯ» ЗАПОЧВА
Автор: koshava Категория: Други   
Прочетен: 1136 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 09.05.2016 14:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ЗАЩО ИМЕННО СВИЛЕНГРАД, А В ДРУГИТЕ МИТНИЦИ НЯМА ЛИ КОРУПЦИЯ? image Предишно Следващо 12-01-2016 г. 05:35 ч.    

Митницата в Свиленград се премества в Пловдив

Бях чувал, че се готви точно това: национално предателство – подготовка за предаването на територията на България, но не знаех, че е вече формализирано и приведено в действие.

image

Да ви напомня:

В началото на 90-те години:

Пета колона. Регистрация на противоконституционната, антибългарска и наследник на терористичната ТНОДБ «партия» - ДПС. Акуширана, натрапена под натиск от чужди посолства: Великобритания и Турция. Решението за унищожаване на България като държава и връщането й като награда, компенсация и усилване към Турция вече беше взето. Местните глупаци и предатели (Андрей Луканов), както финаносово-шантажно мотивирани, така и естествени «полезни идиоти» само им помогнаха. Помагаха така, както слугата помага на господаря си, нищо повече.

Предателство. Последва, разбира се, «оня списък» с над 1300 български разузнавачи и агенти, предадени именно на турския консул в Бургас, от националните предатели Ахмед Демир Доган и Стоян Ганев. Идеята и решението не бяха нито на Стоян Ганев, нито на агент Сава/Сергей – Ахмед Доган. Тяхно беше само изпълнението. Не, че са имали нещо против.

Армия. След това беше унищожението на обезглавената ни откъм здравомислещи генерали и офицери армия – всички те вече бяха клекнали пред новия голям господар. Оказаха се неспособни да измислят и направят това, което всички техни колеги в света в такива случаи правят бързо и оперативно: военен преврат за спасението на Отечеството. Обезглавена, с подменена глава (министри) с армията започнаха това, което наричат с евфемизма «реформа». Приподнасяха го с лъжите «малка, но ефективна и модерна армия». В крайна сметка нямаме нито ефективна, нито модерна, нито армия. Преизпълниха само една дума от обещанието – «малка».

Подчинение. Последва участието на контингенти от тази «малка, но ефективна» в нарушение на Конституцията, в агресивни мисии в чужди държави, които не са ни направили нищо лошо: Ирак, Афганистан, даже дълговете им към нас «опростихме» или бяхме заставени да «опростим». За сметка на това САЩ не само не им простиха никакви дългове, ами ги ограбиха и им вмениха нови дългове. Забележете – българския контингент там воюваше под… турско командване! Но за съжаление тази червена лампичка не можа да събуди заблуденото от СМРАД* и дезобразование българско население тогава. Мисленето вече беше неофициално, но ефективно забранено. «Тефал – ти мислиш за всичко!» И всички си носеха тенджерите и тиганите тефал на главата, да мислят вместо тях. И слушаха, какво трябва да мислят, от синия/цветен или плосък екран – зомбивизорите набираха сила. Появиха се натрапчиви реклами на турски стоки, като в началото на 90-те години особено честа и натрапчива беше «Дуру-дуру»-  някакви сапуни, сякаш ние не можехме да си правим сами сапун.

ВПК. Последва унищожаването на военно-промишления ни комплекс. Нарязването на ракетите и на всичко останало, което можеше да бъде сдържащ фактор към съседите и най-вече към югоизточната комшийка. Понеже това нямаше как да бъде представено като някаква полезна реформа от гледна точка на здравия смисъл и на националната сигурност, то ни беше представено като «изискване за влизане в НАТО». Сякаш някой изобщо ни е питал – искаме ли го това НАТО, което попиля сърбите само за това, че искаха да си запазят държавата? Турския военно-промишлен комплекс обаче не унищожи нито предприятията, нито продукцията си. Напротив – увеличиха си ги.

Грабеж и разруха. Последва унищожаването на българската индустрия, като на първо място бяха предприятията на леката промишленост. Които по странно стечение на обстоятелствата се оказваха в ръцете на «фирми» от югоизточната съседка. След което ги обезкостяваха и унищожаваха. По аналогичен начин «приватизираха» гордостта, перлата на Пловдив – хотел Тримонциум и хотел «Принцес» на сегашната автогара в София. Продадоха ги, както после се оказа, на турски бандити и мафиоти, международни престъпници. Не знам дали знаете, но това вече се изучава в учебниците по най-нова история в Турция – там децата учат как великата турска икономика е успяла за по-малко от 10 години да унищожи леката промишленост на България и да завладее предприятията и пазарите й даже и в България. В българските училища, естествено, това не се учеше.

Дезобразование. Учеше се за присъствието, за благоденствието в империята, оная там, елейната и тихомълком режеха и триеха с гумичка Вазов, Ботев, Левски, цели епохи от българската история и българската литература отпаднаха, бяха представени с по 1-2 изречения, с превратен смисъл. Има вече цели списъци с титулованите съучастници на това академично национално предателство – те са още живи, още работят и още си получават заплатата от българския данъкоплатец, въпреки, че работят за турската държава.

Земя. Странно как, българската земя, в това число и земеделската, се оказва най-често в ръцете пак на такива купувачи от югоизточен произход. Чрез подставени фирми, пак с помощта на местни българоезични кирияк-стефчовци, търгаши на парчета от Родината. Те я продаваха точно така, както биха продали и майка си на килограм месо в месарницата и биха я рязали на парчета в зависимост от поръчката и цената. Разликата е никаква. Решението, разрешението обаче за продажба на тази българска земя, купувана, плащана и защитавана с реки от кръв от предците ни, го вземаха не тези дребни мерзки изпълнители, а дупедатите в ПарламаМентата. Но даже и те бяха само формалната, чисто механична част от тези решения. Самата законодателна база се произвежда, подобно на всички останали колонии и новозавладяни територии в специална агенция в щата Делауер, която до неотдавна (не съм проверявал напоследък) се възглавяваше от г-н Хугървест. Там се пишат всички американски закони на туземни езици за приемане от местните туземни колониални марионетки, назначени временно за изпълнително управление. Чрез тези закони САЩ управляват новите колонии законоидно. Именно тези и именно такива закони «гласуват» дупедатите, избрани пак по американска избирателна система. Система, която колониалистите за нищо на света не допускат при себе си. Защото за да са силни, те използват многоконтурната система за власт, като външния публичен контур се избира по чисто мажоритарен принцип. Тоест, в крайна сметка решението за обезземляването ни като собственици и като държава в полза на югоизточната съседка и на други «бенефициари» е взето отвъд океана и само за местните туземци е представено в Държавен вестник като подписано и утвърдено от техните временни моментни марионетки.

Власт. След това вкараха ДПС във властта. Това беше по времето на триумвирата, на «тройната коалиция». Тогава българите в т.н. «смесени региони» видяха – на какво дивашко и нечовешко дерибейство са способни до вчера уж хрисимите им кротки и отрудени съграждани/съселяни от турски произход. Появиха се напълно безнаказано братя Юзеирови/Атанасови, с техните паметници «Червени полумесеци», партии, Адем Кенан, който нарече «българите са нация от изроди», започна икономическото и социално изтласкване на българите от т.н. «смесени региони». Турски политици, общественици постоянно шетаха из Родопите, Лудогорието, нахъсваха феодализирания електорат и им обещаваха: «Поили сме си конете на Дунава и пак ще ги поим!». В същото време югоизточната съседка правеше филми, в които и Възродителния процес, и изобщо България и българите бяха представяни със сатанински черти в историческите събития от последните 130-150 години.

ГЕРБ. Накрая на това управление пияния и фъфлещ от препиване Ахмед Доган направи знаковото признание на предизборния митинг в Кочан: «Аз разпределям порциите в тази държава! Искам добре да го знаете това!».

Лъжа. Тогава мнозинството българи отново избраха поредния патологичен лъжец: американския проект Бойко Методиев Борисов. Бившият гавазин и на Тодор Живков, и на Симеон Сакскобургготски и съдейки по някои фотографии, и… на същия този Ахмед Доган. Достатъчно им беше, че той просто обеща да се разправи с Доган и с ДПС. Излъга ги, разбира се. Горките, те даже не знаеха, че самият Борисов е продукт от решението и изпълнението на двама човека (след съгласуване с посолството на САЩ, разбира се) – Ахмед Доган и Георги Първанов. Образно казано, агент Буда беше заченат (или калесан) от агент Гоце и агент Сава/Сергей, платен с парите на Сретан Йосич и утвърден от посолството на САЩ. За самия Борисов, Доган се изразява достатъчно еднозначно: «…тоя тъпак!».

Слуга. България продължаваше да се обездържавява, да се деинституционализира, обезлюдява и обезбългарява. В полза най-вече на югоизточната съседка.

Магистрали. За Бойко Борисов Турция беше първи и най-главен приоритет: той строи българските магистрали с Ердоган, разплаща се до стотинка с всички чуждестранни фирми (на първо място – турските) и не плаща на българските фирми-подизпълнители, които вършат истинската работа. Тоест, работи в полза на Турция и на турския данъкоплатец, и против България и българските бизнес и данъкоплатци. Както се досещате, няма никаква равнопоставеност – български фирми не са допуснати да строят пътища в Турция. Болен здрав носи, както в детската приказка.

Коалиция «Бостан». Бойко не се стеснява да си признае, че кабинетът (му) съществува благодарение на ДПС. Подкрепя членството на Турция в ЕС. Крещи с изтънен от уплаха глас, че Ахмед Доган бил поръчал убийството му.

Накратко, политическото поведение на «Гражданите за европейско развитие на България» е меко казано странно: Владимир Мицов в обществаната мрежа Фейсбук иронично изброява:
«Значи, когато ДПС е с БСП, ГЕРБ реват, че ДПС били против България. Когато ДПС е с ГЕРБ, гербаджиите твърдят, че ДПС били работели в интерес на държавата? Някой да обясни здравия смисъл в постъпките на гербавите?

Крещяхме "КОЙ?"(За Делян, защото е от ДПС) и вряскахме срещу Олигарски, за "страшното заробване" от 1 млрд. почти цяла година.

В същото време, гражданите за ЕВРОПЕЙСКО развитие на България:

  • вкарват АЗИАТСКИ и АФРИКАНСКИ джихадисти от 83 "сирии" на бройлерни партиди. Европейско развитие, зер.
  • кълнем се във вечна вярност на Ердоган. Пак по-европейско от това, здраве му кажи.
  • пращаме български депутати в ТУРСКИЯ МЕДЖЛИС на "съвместно заседание на парламентите". Има ли по-европейска практика от това?
  • не плащаме на БЪЛГАРСКИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ фирми-подизпълнители на магистралите им, но плащаме на всички ТУРСКИ контрагенти. Което също е развитие по европейски, според Разбойко;
  • рекетираме и унищожаваме БЪЛГАРСКИЯ ЕВРОПЕЙСКИ бизнес. Което, разбира се, също го пишем на актива "европейско развитие",
  • лобираме за АМЕРИКАНСКИ шистови компании. По неговите думи: лично генерал Уесли Кларк, масовият убиец от бивша Югославия, го прави. Прави го и (уж)посланичката ни в САЩ, но тя формално не е от ГЕРБ. Това пак ли го пишем "европейско развитие".
  • вряскаме "Русия е агресивна, заплашват ни! Искаме повече НАТО!", докато най-голямата натовска държава: Турция, си прави алъш-вериша така, както им е изгодно, и както можехме да го направим ние, а страните-център на ЕС икономиката: Франция и Германия се съдират от протести срещу "санкциите срещу Русия", които им разоряват икономиката. Това на какъв "европейско-развит път" да го запишем, аз лично не знам, вие помагайте.
  • лобираме за дългове и заеми, десетократно по-големи от тези, СРЕЩУ които скачахме и надувахме вувузелите платено и безплатно цяла година. Вероятно и това някак си трябва да го пишем "европейско развитие", но за целта ще ни трябват специалисти с дипломи за психо-патолози.
  • идваме на власт с обещанието да рушнем сараите на Доган и да преборим ДПС (звучи европейски), а джуркаме "турски кафета" с агента Павел (Владо Зидаров а.к.а. Лютви Местан) и се прегръщаме с тях за "едни 16-27 милиарда, дето трябва да ги вземем". Това вече вие си го пишете "европейско" и "развитие". Аз вече нямам сили.

Но да се върнем на Турция.

СМРАД*. Турция наводни България с турски филми и сериали, голяма част от които – с «историческа» насоченост. Колко историята там е история, а колко – пропаганда, е чисто реторичен въпрос. България не е изнесла да покаже на Турция нито един филм или сериал.

Избори. Турция 25 години помпа България с над 300 000 «екскурзианти» и с гласове от «български граждани» в Турция. Тоест, определя и влияе на политиката и управлението в България съвсем пряко, прозрачно и се меси във вътрешните ни работи. В България български граждани за политиката в Турция не се месят, не участват в изборите там и няма про-българска партия в Турция. Това не е нито политкоректност, нито търпимост, която либерастите в България много настояват да наричат «толерантност». Това си е слабост, предателство и отстъствие на държава. Държавна измяна, пред очите на милиони български данъкоплатци.

Терористи. Турция помпа България с лъже-бежанци, които всъщност са главорези от ИДИЛ. Турция е ИДИЛ, това вече го доказвахме многократно. България не праща в Турция маскирани като цивилни четници, на които преди това сме взели паспортите, парите и сме ги прекарали през зелената граница с Турция.

Европроект Тракия. Това е въпрос подробно описан, тук. Накратко – чрез «европроект» цяла «Румелия» става отново «преимуществено» турска, а де факто – чисто турска. С активната поддръжка на «български» политици: Ивайло Калфин и Красимир Премянов.

image

Сепаратизъм. В последните дни на 2015 година агентът «Павел», по-известен като Владимир Зидаров от СДС в началото на 90-те, а сега – като Лютви Местан, хлътна за десетки часове с жена си (втората) в турското посолство, «да осигури безопасността си». Всъщност, оказва се, че сме били в 12 без 5 от отцепването на цели региони от България. Обсъдихме подробно това демонстративно и безспорно национално предателство в материалите:

Това вървеше едновременно, като логично продължение на поредния акт на национална измяна: публикуването на «Списък с проверени лица» (около 130 000), последното (засега) от серията «издай всички агенти и разузнавачи за да няма никога повече такива».

Това стана година след публикуването от Пламен Даракчиев, още в първия му работен ден в Министерството на отбраната на списъка с над 30 000 военни разузнавачи.

Да ударим чертата:

  • Пета колона (ДПС). Регистрацията под натиска на Великобритания и Турция. Бенефициент – главно Турция.
  • Предателство. Оня списък, предаден на Турския консул в Бургас. Над 1300 агенти и разузнавачи деактивирани и в смъртна опасност. Кой е бенефициентът, няма смисъл да уточнявам.
  • Армия. Унищожение по заповед на САЩ. Бенефициент – Турция.
  • Подчинение. Български контингент под турско командване. Бенефициентът е ясен.
  • ВПК. Унищожение на военно-промишления комплекс. Бенефициент – Турция.
  • Грабеж, разруха. Деиндустриализация, завземане на пазарите ни. Главен бенефициент – Турция.
  • Дезобразование. Унищожение на история, литература и образование като цяло. Главен бенефициент – Турция.
  • Земя. Обезлюдяване и обезземляване за стотинки. Главен бенефициент – Турция.
  • Власт. Тройна коалиция – дерибейството на ДПС. Главен бенефициент – Турция и ДПС.
  • ГЕРБ. Лъжи, зависимости и «турски кафета». Краен резултат – коалиция «Бостан». Главен бенефициент – Турция.
  • Лъжа. ГЕРБ излъга всички. 2 пъти. И двата пъти управлява чрез ДПС. Главен бенефициент – Турция.
  • Слуга. Бойко Борисов подчинява изцяло България на Турция. До степен български министри в турския меджлис на «съвместно заседание». Главен бенефициент – Турция.
  • СМРАД*. Турция чрез ДПС/РБ/ГЕРБ/БСП има медии, чрез СЕМ има филми и сериали, чрез Бойко има протекции за «всичко турско любя, тача и милея». България в Турция отсъства. Главен бенефициент – Турция.
  • Избори. Турция четвърт век «влияе» на политиката и изборите в България чрез «туристи» и «български граждани», както и чрез «изборни технологии». България не прави нищо подобно в Турция. Главен бенефициент – Турция.
  • Терористи. Турция напълни България с терористи. Чрез тях шантажира и България, и ЕС, и както е прието, излъга. Получи си рекета от 3 млрд. евро, но нито спря, нито намали потока – продължава си. Турция е ИДИЛ. Но в случая България не прави нищо и отново главен бенефициент е Турция.
  • Европроект Тракия. С помощта на местни предатели с български имена и политически статус, Турция се готви да си вземе обратно Румелия. България не прави нищо. Главен бенефициент – Турция.
  • Сепаратизъм. С помощта на местни предатели с (вече) турски имена и политически статус, Турция се готви да си вземе обратно области. Като за начало, на югоизток от линията Бургас-Пловдив. Защо така ли? Ами следете ми за мисълта (и картата).

Митница. Да ви върна в началото, защото вероятно на много от вас ви се е сторило, че сме се отплеснали. Ами не сме.
Защото «митница Свиленград се мести» е всъщност финалния (засега) акорд от тази операция с кодово название «Румелия». Решението за това преместване може да изглежда като решение на българските власти само за малките деца и за умствено бедни хора.

Мотивът за преместването е неясен – един вид, там корупцията била стигнала страшни, нелечими размери. Ако някой това го твърди сериозно, искам да го гледам в очите, когато ми го казва. За да го питам: а в другите митници няма ли корупция? А в министерствата няма ли корупция? Тях защо не ги местят?

Ако мотивът е друг… всъщност, друг мотив просто няма как да бъде измислен. Даже и с помощта на грантостимулирана мотивация. Защото отново ще се сблъскаме със същите въпроси: защо именно Свиленград/Капитан Андреево? Защо?

image

Защото, както обикновено, трябва отново да си зададем 2 въпроса:

Кой има полза (Quoprodest?). Веднага ви казвам – кой няма полза от това: нямат полза България, българското правителство, българските митници, българската администрация, българският бизнес, българският данъкоплатец. От това полза нямат и съседите ни: Гърция, Македония, Сърбия и Румъния. На тях им е все тая. Полза има само Турция. Защо? Погледнете пак картата!

image

Кой има възможност? Кой има сили, власт, ресурс да го направи? Отново първо ви казвам – кой няма думата по въпроса. И частично този, който няма думата, сам си подсказа, почти си призна – кой има властта да му звъни по телефона и да изисква, да нарежда, да лобира.

И Ердоган, и Давутоглу му звъняли «по нощите» (и по празниците!) за да «подкрепял Местан».

Въпроси: Дали само затова? И дали само те са му звъняли? Защото, както знаем, изходът (отговорът) е винаги там, където е входът.
Входът, от началото на 90-те години, напомням, е регистрацията на ДПС – кои са настоявали за регистрацията пред покойния вече конституционен съдия Димитър Попов? Великобритания и Турция!

Там е зарито кучето!

 

_____ 

*СМРАД = средства за масова реклама, агитация, и дезинформация. Отличителна черта - работят за външни сили, за наша сметка, но против интереса ни.

_____

Автор: Пламен Пасков

 image

 

eurocom.bg/news/article/mitnica-svilengrad-se-mesti-ili-operaciia-rumeliia-zapochva 

 




Гласувай:
1



1. danailvdimitrov - Съгласен съм с написаното
09.05.2016 13:06
http://budiveren/index.php?option=com_content&view=article&id=709:2012-09-04-18-27-45&catid=39:2010-02-12-19-17-47&Itemid=75

(това е моят поглед към тези тенденции)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1747244
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031