Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.05.2016 15:11 - Така медиите представят новините в наши дни.
Автор: koshava Категория: Други   
Прочетен: 732 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image




 
                  image


В България няма истинска журналистика, а само клиентелистки медии!



     Повечето българи вече са се убедили в това, което казвам в заглавието. Самият аз съм работил и като журналист в печатни издания и в телевизия, където съм правил телевизионно предаване, участвал съм и в десетки предавания в телевизия и радио и съм наясно с проблемите. За съжаление медиите в България, както и останалите неща /съдебна система, здравеопазване, управление на държавата, икономика, наука и образование/ са в дълбока криза.
     Например създават се медии, които да обслужват определени политически партии или се купуват вече съществуващи медии със същата цел. И това се прави масово. Имам предвид най-вече телевизия и радио. Много медии, които уж са "български" всъщност се финансират от външни сили и организации и изпълняват клиентелистки поръчки. Наблюдаваме действията на съмнителни фондации от рода на "Отровено общество", "Америка за България" и разни НПО, гей организации, Български Хелзински комитет и прочие финансирани отвън, които чрез медиите явно се занимават с ерозиране, разлагане и разпад на българското общество. Нещо повече, целта им е тотална подмяна на ценностната система и идеалите на българина, които са помогнали да се съхраним като нация и народ през вековете. Сега всичко това се заменя със сурогати или се опорочава по един безобразен начин, опитвайки се да рушат вековни традиции. Правят се опити здравия български морал, православна религия, история и духовност да се подменят със лъжи, манипулации, сатанински учения, престъпност и педерастки истории!...... Не забравяйте обаче, че содомитите и безнравствените развратни субекти бяха осъдени и в "Библията" - нищо не остава скрито-покрито; на лъжата краката са къси!
     В медиите под контрол се извършват огромни манипулации, прикриване и изопачаване на истината. Когато не им изнася или премълчават важни неща и събития или ги неглижират. Другата престъпна схема е отклоняване на вниманието от важните неща и ангажиране на аудиторията с безмслени неща. Примерно да ни занимават с подвизите на Азис, евтини криминални истории или шоумена Слави /дали бил педераст или гей/ или някакви жълти истории с измислени герои от "Биг Брадър" и чалгаджии. За задкулисието и "журналистите" това е по-важно отколкото примерно да се обсъжда бюджета на държавата и огромните заробващи заеми, които взимат управляващите и безумната им разрушителна политика и провеждан геноцид.
   Години наред например се премълчаваше ставащото в Сирия и ужасните престъпления на ИДИЛ и джихадистите там. Дори и след направена пресконференция в БТА на независими журналисти и наблюдатели, които и представиха и документален филм /преди 2-3 години/. В нашите продажни медии за Сирия се заговори чак след 30.09.2015 г. , когато Русия започна да помага на законната власт в Сирия да се справи с тероризма /финансиран от Турция и западни служби/.
   В момента в България няма истинска журналистика в медиите под контрол /телевизия, радио и вестници/; истинската журналистика се измести в Интернет, блогърите, независимите интерент сайтове, групите във Фейсбук и портали за информация и анализи. Задкулисието и там се опитва да бърника и да слага всичко под контрол, но за сега не им се отдава много-много - духът е изпуснат от бутилката. Лично аз поради горните причини от години не гледам телевизия и не чета вестници - спестява ми време и нерви /имам си собствени канали за достоверна информация, които подбирам сам/; много хора вече се усетиха го правят успешно!.....


 
       image

doktora757.blog.bg/politika/2016/02/21/v-bylgariia-niama-istinska-jurnalistika-a-samo-klientelistki.1431858
 




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1752737
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930