Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.07.2016 15:54 - Хилъри Клинтън: Най-добрият начин да помогнеш на Израел, е като унищожиш Сирия
Автор: koshava Категория: Други   
Прочетен: 637 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Прав бях че тая е змия,убиец и вампир.
image

Излезнал неотдавна имейл на Хилъри Клинтън разкрива, че администрацията на Обама целенасочено е провокирала войната в Сирия като „най-добър начин да се помогне на Израел.“

В съзвучие със своята убийствена и психопатска природа, г-жа Клинтън казва, че е съвсем нормално да се заплашва семейството на президента Асад със смърт.

В имейла, който беше разсекретен от Уикилийкс, тогавашната държавна секретарка Клинтън пише, че „най-добрият начин да помогнем на Израел“, е като „използваме сила за да свалим Асад.“

Документ номер C05794498 е един от многото декласифицирани от Държавния департамент след публичния скандал около имейлите на Хилър Клинтън.

Въпреки че според Уикилийкс документът е от 31 декември 2000 г., това е грешка, тъй като съдържанието на имейла (по-точно препратките към преговорите между Иран и Запада от 2012) показва, че имейлът е изпратен на 31 декември,2012 г.

Имейлът ясно доказва, че от самото начало целенасочена американска политика е да се свали сирийското правителство, и то в интересите на Израел.

 

image

„Най-добрият начин да помогнем на Израел да се справи с иранската ядрена програма, е като помогнем на сирийският народ да свали Башар Асад“ казва съвсем директно Клинтън.

Макар и всички ядрени експерти в САЩ отдавна да са отхвърлили вероятността от създаване на иранско ядрено оръжие (в това число и Международната атомна енергийна агенция), Клинтън продължава да използва „ядреното оръжие на Иран“ като оправдание за унищожаването на Сирия в името на израелските стратегически интереси.

По-специално тя свързва митичната иранска ядрена бомба със Сирия, защото според нея „иранско ядрено оръжие би оспорило израелският ядрен монопол в Близкия изток“

Ако Иран се сдобие с ядрено оръжие, според Клинтън това ще позволи на Сирия и други „врагове на Израел като Египет“да развият „собствени ядрени оръжия“, които ще са „заплаха за интересите на нашите израелски партньори.“


Следователно Сирия трябва да бъде унищожена, според г-жа Клинтън:

„Иранската ядрена програма и Сирийската гражданска война може и да изглеждат несвързани, но са. Това, което притеснява израелските военни, дори да не го споменават е, че могат да загубят ядрения монопол.

Създаването на ядрено оръжие от Иран не само, че може да оспори ядрения монопол на Израел, но ще насърчи и други врагове като Сирия и Египет да придобият такова оръжие. Резултатът от това ще е, че Израел няма да може да отговаря на провокациите с конвенционални военни сили, както правеше това в Ливан и Сирия.

Ако Иран достигне нивото на ядрена държава, ще му бъде много по-лесно да призове съюзниците си в Дамаск и от Хизбула за война срещу Израел, тъй като последният ще бъде възпиран от ядрения паритет.“

„Именно стратегическият съюз между Техеран и Дамаск е това, което днес дава възможност на Иран да заплашва израелските интереси.“

Това няма да се случи чрез „директна атака“ признава Клинтън, тъй като такава не е имало за 30-годишната история на конфронтация между Израел и Иран, но вместо това ще става чрез „проксита“.

image

„Краят на режима на Асад ще е и край на този опасен съюз. Израел добре разбира, че падането на Асад е в интересите му.

Падането на режима не само ще е едно облекчение за израелската сигурност, но и ще облекчи притесненията на Израел относно иранската ядрена програма.

 

Тогава Израел и Съединените щати ще могат да изработят общо виждане относно това, кога иранският напредък е толкова опасен, че да могат двете страни да се намесят военно.“

Клинтън продължава, казвайки, че да се заплашват Асад и семейството му лично, е съвсем правилно:

„Накратко, Белия дом може да намали напрежението, което е на плещите на Израел заради иранската ядрена програма, като направи правилното нещо.

Единственото заплахата за военна интервенция или за собствената сигурност и живот на семейството му, може да накара Асад да промени линията си.“

Имейлът е ясно доказателство, че САЩ създават тероризма в Близкия изток, и то в помощ на Израел.

Освен това не е далеч от ума, че САЩ са отговорни и за бежанската криза, която заплашва да унищожи Европа.

Близо 250 000 души бяха убити в Сирия, а войната се пренесе и в Ирак – всичко това благодарение на Клинтън и администрацията на Обама, които подкрепяха „умерените бунтовници“ и разпалваха огньовете на войната в Сирия.

Най-страшното е, че психопатка като Клинтън, която е отговорна за толкова смърт и нещастия, може да стане стопанин на Белия дом.

Твърдението на Клинтън, че ако стане президент ще пренесе „отношенията между САЩ и Израел на едно ново ниво“ прави тази възможност опасна не само за арабските нации, но и за целият свят.

 

По материали на Global Research

Редакцията може да не е съгласна с всичко в този материал
Източник, превод и адаптация:
Български Журналъ

bultimes.com/hilari-klintan-naj-dobriyat-nachin-da-pomognesh-na-izrael-e-kato-unishtozhish-siriya/




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1752352
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930