Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.08.2016 07:29 - Мафията направи България терорист
Автор: koshava Категория: Други   
Прочетен: 761 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Оръжие за джихадистите
България е доставяла оръжия за терористите от Ислямска държава и Ал-Кайда в Сирия и Ирак

Това е новото и поредно разкритие от американски медии за престъпния износ на оръжие за близкоизточния тероризъм.

От така нареченото българско правителство отговориха, че износът е в рамките на „международните норми“, че е бил за Саудитска Арабия и че оттам не знаят нищо за реекспорта. Обяснения от престъпници за идиоти, ако има кой да им повярва. Заради няколко причини.

На първо място, Саудитска Арабия е най-големият клиент след Израел, на американско оръжие и никога няма да помисли да купува бившо съветско оръжие за собствени нужди, а ако купи, това ще е само за тероризма в района. Защото, Саудитска Арабия от десетилетия е основният спонсор – финансов и оръжеен, на тероризма в Афганистан, Северна Африка, Сирия, Ирак, Йемен и т.н. Това означава, че изнесеното от България оръжие има само един краен получател – тероризмът в Сирия и Ирак, Ислямска държава и Ал-Кайда. Обясненията за някаква „легалност“ на износа звучи налудничаво, особено на този пазар.

На второ място, последната публикация, озаглавена „Как се прави убийство. Оръжейният тръбопровод за 1,2 млрд. долара към Близкия Изток“ не е първата на тази тема.

Още през ноември 2015 г. бяха направени разкрития за контрабанда на цигари за джихадистите, в които се споменава Борисов, Флоров, Пеевски и Цацаров. Последва още по-унищожително разобличение на Борисов от американския източник BuzzFeed News, според който България е основният доставчик на оръжия за терористите в Сирия, т.е. още преди повече от една година.

За какво ставаше дума?

Управлението за специални операции на САЩ (SOCOM) през 2014 г. чрез няколко посредници е купило от Беларус управляеми ракети за комплекса „Конкурс“ /вероятно става дума за ракетите 9М 113 съветско производство/ за терористите от Ислямска държава.

Главен герой в тази история беше компанията Purple Shovel LLC. Компанията е била регистрирана през 2010 г. в щата Делауеър от бившия американски контраразузнавач /от 1994 г. до 2001 г./ Бенджамин Уоръл. През декември 2014 г. Purple Shovel е получила два контракта от SOCOM – Командването на специални операции на САЩ, в рамките на сирийската програма CYIATF-S, за 50 милиона долара /според други данни за 60 милиона/. В контракта е имало и 12 640 антитанкови гранати ПГ-7ВМ, 6249 гранати за ПГ-9В и стотици гранатомети.

Уоръл е намерил посредник – Regulus Global, като краен доставчик е била българската фирма „Олганс“. Но вярата в качеството на боеприпасите на българската фирма е била ниска.

През юни 2015 г. в България беше съобщено, че на полигона в Анево, нает от споменатата „Олганс“, при тестов взрив е загинал сътрудникът на частната военна компания Sky Bridge Tactical – поддоставчик на Purple Shovel, бившият служител на ВМС на САЩ и оръжеен експерт Франсис Норвильо. В България той е трябвало да се запознае с гранатите за РПГ, произведени през 1984 г., след това да предаде своя опит на американските военни, които от своя страна да предадат своя опит на сирийската „опозиция“. При изстрела на стара граната от 1984 г. Норвильо загинал на място и още 4 души са ранени.

Но това беше само началото.

През февруари 2016 г. публикувахме материала „България доставя оръжие и наркотици на Ал Кайда и ИДИЛ“, на френския разследващ журналист Тиери Майсън, в която бяха използвани много източници.

Какво пишеше Мейсън:

„Всичко тайно става явно. На мафиотския български картел не се отдаде да съхрани в тайна доставките по поръчка на ЦРУ на оръжие и наркотици на Ал Кайда и ДАЕШ в Ливан и Сирия. При това България е член на НАТО и ЕС. Главата на един от двата български мафиотски картела – Бойко Борисов, е министър-председател. Въпреки факта, че неговата страна е член на НАТО и ЕС, той доставя наркотици и оръжие в Ливан и Сирия за Ал Кайда и ДАЕШ.

През 2008 г. немският публицист и криминален журналист Юрген Рот нарича Бойко Борисов „българският Ал Капоне“.

След като става премиер, а страната влиза в НАТО и ЕС, ЦРУ го използва в тайна война против Муамар Кадафи. Бойко Борисов доставя каптагон, изготвен от Security Insurance Company на джихадистите от Ал Кайда и ДАЕШ. Чрез смесване с хашиш ЦРУ прави този синтетичен наркотик по-привлекателен и по-ефективен по отношение на манипулирането на бойците, като това води до по-голяма жестокост. Впоследствие Борисов започва да доставя този наркотик и в Сирия. Но най-значимото събитие е закупуването от ЦРУ от встъпилата в НАТО и бившата членка на Варшавския договор въоръжение съветско производство, включвайки 18 800 преносими гранатомети и 700 противотанкови системи „Конкурс“ за сумата от 500 милиона долара. По време на пребиваването си в България на делегация на Хизбула, целта на което е било потвърждение на информацията за тези доставки, в Бургас бе проведена терористична атака на автобус с израелски туристи. След атентата Бойко Борисов и Бенямин Нетаняху започват да обвиняват ливанската съпротива, а западната преса повдига предположение, че атентатът е подготвен от камикадзе на Хизбула.

По последни данни България, като член на НАТО и ЕС, продължава нелегално да доставя оръжие и наркотици на Ал Кайда и ДАЕШ, независимо от Резолюция 2253, неотдавна приета единодушно в Съвета за безопасност в ООН.“

Последва и сегашната публикация със споменатото в началото заглавие с показани тук таблици, от които се вижда, че София е станала и основен оръжеен хаб за каргополетите към терористите в Близкия Изток.

Ислямска държава е призната от целия свят за терорист № 1. САЩ оглавиха коалиция срещу ислямистите. Русия започна военна операция срещу тях по молба на президента на Сирия Башар Асад.

В операцията срещу Ислямска държава и другите терористични групировки в Сирия участват десетки държави.

Но има едно правителство, оглавено от един откровен идиот, който е основен помощник на терористите. Правителството е на Българя, идиотът е така нареченият „премиер“, бившата мутра Бойко Методиев Борисов.

От юридическа гледна точка Борисов би трябвало да бъде задържан от действащи международни структури и изправен пред международния съд като военен престъпник за съучастие в престъпленията срещу човечеството на терористите в Сирия и Ирак.

Заради него и България в момента се превръща в държава-терорист и би трябвало да бъде изправена, заедно с Борисов, пред новия Нюрнберг. Дотам ни докара мафията и нейните господари отвъд океана.

Автор: Красимир Иванджийски

imageimage  

 

bultimes.com/mafiyata-napravi-balgariya-terorist/

 





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1754355
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930