Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2016 15:22 - Дългия е новия слуга на злото?
Автор: koshava Категория: Други   
Прочетен: 943 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Имаме за водач на държавата „тиква”,  която прекрасно изпълнява започнатата от другите „зарзавати” преди него програма за заличаване на българската нация. Тиквата стриктно си изпълнява задачата и злодеите от бялата къща, зад голямата локва са доволни и щастливи, че никога до сега не са имали толкова вярна слуга, притежаваща алчност и глупост в изобилие. Плана се изпълнява и целите се постигат, но в старанието си, Тиквата се увлече и загуби безвъзвратно доверието на българите, които поискаха да го свалят и сготвят за Сирни заговезни, а с това да изгонят злото от земята си.

Лошите господари се уплашиха, народа се надига все по-силно и по-страшно. Другите слуги в опозиция, които помагаха на Тиквата също загубиха доверието на народа и са в опасност. Властта започва да се изплъзва, а с нея ще загубят и ценната земя за която се борят векове. Не може да се повтори изпитаната система и опозицията да стане управляваща. Затова им трябва нова фигура, някой който да е известен и харесван, някой който вече има изградена репутация като „враг на системата”. Времето е малко за създаване на нoва личност, затова ще се използва резерва от вече подготвени кадри внедрени в обществото. Конкурса е спечелило лицето с най-силно медийно влияние над обикновените хора, но не е политик, той е, артист, музикант, комик и най-важното, верен на злото от бялата къща. В списъка от кандидати силно се откроява една личност, която притежава необходимите предимства. Дълги години работи  за медия контролирана от „наши хора”, изцяло е зависим от тях, притежава визия и характер, критикува властта, всеки ден се появява на екрана,  хората го харесват и е безпартиен.

 

Дългия, както някой го наричат е избран за новия намесник на злото по нашите зами. Той трябва да продължи делата на Тиквата, да заеме неговото място и стриктно да изпълнява задачите на злия господар. Кампанията вече тече. Референдум, който беше опорочен още в замисъла си, но трябваше да повиши рейтинга, изведнъж всички послушни медии започнаха открито да критикуват властта и разчистват пътя на новото лице към душите на хората. Следва грандиозен безплатен концерт на центъра на столицата. Той както и референдума шумно се популяризират заедно с новото лице, хората трябва добре да го запомнят, предсрочните избори са много близо, на пролет трябва да встъпи във власт. Всичко е по сценарий. Партията на Тиквата умишлено издигна неизбираемата Цървулана, нейното падение е повода за оставка и освобождаване на мястото за новия. Услужливата опозиция маскирана зад скандали и мними интереси ще откаже мандата и така ще предизвика предсрочни избори. А Дългия в това време сформира партия за да може да участва законно. Референдума беше тренировка за събиране на подписи, схемата работи и сега ще се задейства с пълна пара. В следващите месеци новото лице ще бъде по всички медии и ще има отношение по всички въпроси, естествено ще бъде „враг” на системата. Сегашната власт ще се преструва, че е срещу него за да може да спечели недоволните тълпи.

Ако плана на Злото успее, на пролет ще имаме висок и плешив водач, който ще продължи пъкленото дело за заличаване на българската нация и завладяване на земите ни.

 patreot.ru/posts/819-slavi-satan

Орфей Вечев

image

https://www.facebook.com/svoboden.chovek1/photos/a.314853731972839.1073741838.314530308671848/581150512009825/?type=3&theater



Гласувай:
5



1. olivie - и е така и не е
21.12.2016 16:45
Вероятно сте забравили как Иван Костов го предследваше и му пречеше на всяка телевизия да го наеме. Пък и Ванга беше казала - "Ще дойде човек от вън (от политиката, не от страната, както се разбра от премиерстването на царя) След него пък идва 20-то правителство на жената, която ни оправя окончателно, според Севрюкова. Ха на бас.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1754292
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930