Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2017 09:28 - Соросоид-Сороститутка се нарича жена, която помага в подривната дейност на НПО
Автор: koshava Категория: Други   
Прочетен: 693 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Думата "соросоид" е неологизъм, съчетание от Сорос - Джордж Сорос и окончанието -ид, както например андроид, ромбоид, монголоид, таблоид, паразитоид, планетоид, астероид и пр. - от древногръцки εἶδος, което озачава същество. В страните от бившия СССР соросоид се нарича "либераст" - неологизъм, съчетание от неолиберал и педераст.

Терминът соросоид възниква през епохата на така наречения
Преход към пазарна икономика. Преди края на Студената война, соросоидите са се наричали дисиденти. А в Северна Корея и до ден днешен се наричат дисиденти, тъй като в Северна Корея няма западни НПО.

На днешно време в
страните от Източна Европа, Азия, Африка и Латинска Америка, под понятието "пета колона" се разбира неправителствени организации, финансирани предимно от Джордж Сорос. От там идва и терминът "соросоид" - служител или по-точно слуга на Сорос, творение на Сорос, колаборационист, предател, американска подлога, трубадур на Новия световен ред.

Сороститутка се нарича жена, която помага в подривната дейност на НПО.

Терминът "соросияда" означава мероприятие на
НПО, финансирано от George Soros - протести, демонстрации, шоу, което има за цел да дестабилизира държавата.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Да си соросоид не е занаят, а призвание.

Синоним на соросоид е "протестър", американско мекере, американска подлога. Антоним на соросоид е
путиноид.

Сороститутка

image


image

Думата "сороститутка" е неологизъм, съчетание от соросоид и проститутка, аналогично на секретутка, сервитутка и др.

Думата "сороститутка" възниква през епохата на преход към пазарна икономика. Сороститутката е жена, която срещу заплащане помага в подривната дейност на НПО, финансирани предимно от Джордж Сорос.

Също както проститутката си изкарва прехраната с тялото си, така и сороститутката крещи гола на улицата, участва публично в групов секс - Надежда Толоконникова, на публични места завира във влагалището си кокошки - Елена Костылева, участва в соросияди - феминистки протести за защита правата на жените, протести срещу политици и религии - неудобни на САЩ, гей-паради, русофобски-, антирелигиозни- и феминистки-кампании.

Т.е. сороститутката, също както проститутката, си изкарва прехраната с тялото си. Както проститутката, така и сороститутката работи не за удоволствие или някакви идеали, а за пари.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


А каква е разликата между проститутка и сороститутка? Клиенти на проститутката са случайни мъже от улицата, докато клиенти на сороститутката са: Фондация „Америка за България”, фондация „Конрад Аденауер”, фондация „Фридрих Науман”, Фондация „Фридрих Еберт”, Фондация „Хайнрих Бьол”, фондация-институт „Отворено общество” и пр. известни на българите с отпускане на стипендии за благонадежни студенти с перспектива за бъдещи соросоиди.

www.aliceswonderland.eu/Fifth_column1.html







Гласувай:
3



1. olivie - Невярно
09.01.2017 11:46
Соросоид използвах за първи път аз и впоследствие доби гражданственост, дори с благословията на Сорос. Наставката -ид в латинския се употребява като обозначаване на "подобен", но нямам нищо против да влагаш в нея твоето съдържание. М/у другото терминът "твърд алкохол" също е мой и доста други за които сего не му е мястото. Поздрави.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1752175
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930