Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2017 08:11 - ЦРУ МАНИПУЛАЦИИ! Знаете ли защо Борисов на 2 пъти Подаде Оставка и пак се Върна във Властта! ОТГОВОРЪТ Е КОШМАРЕН!
Автор: koshava Категория: Други   
Прочетен: 1291 Коментари: 1 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Една партийка, наричаща себе си ГЕРБ, която целия народ презира искрено и безплатно, отново се готви да ни яхне. С помощта, разбира се, на своите господари от американското, германското,  френското и английското посолства. Тоест, с помощта на нашите нови „приятели“ и стари врагове. С две думи – жертви сме на новите либерали от стария Запад.
image

И манипулациите вече са в ход. Ще ви дадем един простичък пример. Как е възможно вече пета поредна година 90 % от българското население неистово да мрази Борисов и ГЕРБ, а те да са неизменно „първа“ политическа сила? Как така народът изгони Борисов и ГЕРБ с бунтове и шутове през февруари 2013 г., а 11 човека се самозапалиха в знак на протест срещу диктаторското му управление… И след кратко прекъсване, Борисов отново да се върне като премиер?

Всички отдавна се досещаме как стават тези работи. Но нека отделим малко време, за да разясним технологията на манипулациите и лъжите, които западния неолиберализъм инжектира в българското общество, за да го контролира и владее.

Как през последните 8 години се правят избори в България? Ето как: Настъпва предизборен период. Социологическите ни агенции, платени до една от фондацията „Америка за България“ започват да бълват „прогнози“ коя партия, колко процента ще спечели, „ако изборите бяха днес“?! И неизменно „пророкуват“, че Борисов пак ще ги „разгроми“, ще ги „отвее“ всички, и бутафорната му партийка, пак  ще бъде първа.

image

Веднага след тези скалъпени прогнози, в шумния и многогласен предизборен хор се включва втората вълна пророци, щедро заплатени от „Америка за България“ – вълната на политолози, социолози и анализатори от всякакъв вид. Те започват да коментират кой с кого ще се коалира и какви правителства са възможни при вече обявените фалшиви проценти на партиите.

Манипулаторите се възползват от едно свойство на човешкия мозък. Когато му подадеш нова информация, особено ако е в голямо количество, той „забравя“ старата. Слага я на някой рафт,  по-назад в мозъка. И тя вече не затормозява оперативната памет.

По този начин, заливайки ни с нови и нови информации за изборите, и коментирайки ни зададените преди това фалшиви проценти като даденост, те правят така, че ние изобщо не се замисляме върху следния въпрос: Аджеба, тези проценти, които социологическите агенции дават за отделните партии, верни ли са или не са верни. Такива дебати не се водят в големите „официални“ медии. Защото са опасни за статуквото. И ще разкрият най-зорко критата смразяваща истина: Че никой в България не иска да гласува за Борисов и ГЕРБ. Тоест за неолибералното, криминално русофобско статукво, което дори и в момента прави опити да се задържи в управлението, пардон, да продължи да ограбва България. Напук на бързо променящите се геополитически реалии в нашия регион и в света.

Защото ако започне дебат за това доколко верни са прогнозите на нашенските социологически агенции, ще се натъкнем на фрапиращи несъответствия. Социолозите предричат победа за Борисов, а в социалните мрежи няма нито една функционираща група, която да се е обявила в защита на ГЕРБ!? Само 1 000 тролове, платени от „Америка за България“ вилнеят из нета, но не пишат статии във възхвала на статуквото, защото няма кой да ги чете. Ролята на тези тролове е да коментират под статии, оплюващи властта на ГЕРБ, като по този начин рушат и разбиват монолитното народно недоволство срещу Борисов. Огромното количество коментари под статиите в информационните сайтове обаче преливат от гнева на обикновените хора, заклещени в капана на неолибералната капиталистическа действителност.

Всички са против ГЕРБ – но той печели?? И съвсем ненормален да си, пак ще се усъмниш, че има нещо гнило в Дания, пардон, в България.

А българските граждани изобщо не са ненормални. Те са умни. Но и много наивни политически. И точно върху тази струна играят „великите комбинатори“- българските Остап Бендеровци.

Направило ли ви е впечатление, например, че Борисов на два пъти си подава оставката. Без никой да му я иска. През 2013 г. и сега, в края на 2016 г. Как е възможно нарцистичния и самовлюбен диктатор Борисов, който се е вкопал във властта и драпа със зъби и нокти да остане в нея – изведнъж най- лековато хвърля оставка. Ход, който и неговото собствено обкръжение не можа да проумее.

image

А обяснението е много просто: Американските ментори на Борисов се страхуват панически от това, че ако техния „кучи син“ преиграе и обяви, че ще стои на власт напук на народното недоволство, тогава може да избухнат безредици и бунтове в много по-голям мащаб! Защото когато народа масово излезе на улицата, ще лъсне истината, че никой не иска Борисов. И в такъв случай тяхното протеже ще трябва да си отиде окончателно. И завинаги. И тогава и американския пи-ар инженеринг не може да го спаси.

Всъщност дългото и мъчително сбогуване на банкянския бодигард с властта, също генерира недоволство. Но това става по-бавно и протяжно във времето. И дава време на ЦРУ и Сорос да подготвят новия „месия“, който да застане начело на управлението на България. Новият „спасител“, който ще има за задача да вкара българите още по-надълбоко в блатото на бедността и мизерията.

Сега, новият президент Румен Радев има възможност да разбие тази порочна практика на статуквото. Достатъчно е само да назначи в служебното си правителство хора, които под негово ръководство наистина да проведат честни и справедливи избори. Само тогава ще лъсне истината: че „огромната“ партия ГЕРБ има не повече от 8  – 10% подкрепа- предимно хора тясно обвързани и облагодетелствани от нейната власт. Толкова са русофобите и новобогаташите у нас. Но в никакъв случай 26 или 27%, колкото дават социолозите на ГЕРБ в момента.

Само че, за да направи това, на Румен Радев ще му трябва подкрепа и от нас. Българският народ трябва да го подкрепи. Както унгарският подкрепи Виктор Орбан.

Само тогава дългото сбогуване с Борисов и останалите американски марионетки и мекерета в българската политика ще приключи. Веднъж и завинаги! Така че… На изборите през април ВСИЧКИ ЗАД РАДЕВ и… Да живее България! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

skandalno.net/%D1%86%D1%80%D1%83-%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BF%D1%83%D0%BB%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%B8-%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D0%BB%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE-174085/

 



Гласувай:
7



1. zaw12929 - ГЕРБ умее да краде избори и накрая- резултатът въобще не отговаря на вота
12.01.2017 16:54
Тогава дългото сбогуване с Борисов и останалите американски марионетки и мекерета в българската политика ще приключи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1755442
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930