Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2017 14:48 - ДЕГЕНЕРАТИТЕ СА РЕЗУЛТАТ ОТ НАРУШАВАНЕТО НА ЗАКОНИТЕ НА ПРИРОДАТА И НА ЗАКОНИТЕ ЗА ЧИСТОТАТА НА РОДА
Автор: koshava Категория: Други   
Прочетен: 1093 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Основоположникът на висшата социология Григорий Климов повече от 50 години изучава някои явления в човешкото общество, които винаги са били забранени, както в Съветския съюз, така и на Запад. Това са дегенеративните процеси, комплексите на властта, разрушението, саморазрушението и други негативни тенденции в човека и обществото.

Г. Климов обобщава по-ранни изследвания – на Чезаре Ломброзо, италиански професор по криминална антропология, и докторите Кинси и Свядощ – световноизвестни сексопатолози, но и ги допълва с нови закономерности в резултат от Харвардския проект, които са заложени в основата на психологическата, идеологическата и друга работа на западните, в частност американските специални служби в страните от СНГ.

Статистиката на д-р Кинси от Института за сексуални изследвания, която излиза през 1948 г., подействала в Америка като взривена бомба. След нея американците се заели да изследват наследствените процеси, в които участва и Г. Климов.

Законът за телегонията – наследствеността
Основният закон за наследствеността в медицината се нарича „явлението на първия самец“. Но вероятно нашите деди в тази област знаели повече: в първата брачна нощ мъжът предава на съпругата си: образа на духа и кръвта, енергията на една година от своя живот, за износването на потомството, дара на майчинството – грижата за детето, родовата генетична памет на девойката, любовта и самия себе си.

Оттук следва, че първият мъж, който е отнел девствеността на девойката, е единственият баща на децата, която тя ще роди в живота си, независимо колко мъже ще има в целия си живот. Но другите мъже променят генно-полевия фундамент – генетичния портрет, на нейните деца, което води до болести и израждане на рода.

Телегонията на свой ред лежи в основата на небесните закони за чистотата на рода и кръвта.
Основните закони са:
1. Чистотата и единството на семейния съюз, задължителното семейно благословение;
2. Забрана за родствени бракове до седмо коляно – познаване на своя род и племе;
3. Забрана за междурасови бракове – без всякаква расова ненавист;
4. Забраната за всякакви хомосексуални връзки, носене на неподходящи за пола дрехи.

Всички нарушения на тези закони влекат след себе си тежки последици за рода, включително до измирането му. Самият процес на прояви на негативните последици се нарича дегенерация, а хората със съответните признаци на израждане са дегенерати.

Стадиите на дегенерацията
Трябва да уточним, че самото понятие „дегенерат“ се използва като чисто медицински термин, а не като обидна дума.

Според Григорий Климов дегенерацията е естествен процес, който съществува на земята от хиляди години, т.е. той е неотменна част от жизнения цикъл.

Раждането, младостта, зрелостта, старческата възраст и смъртта. На нивото на индивидуалния човек този процес е добре познат; нещо подобно според Климов съществува и в клана – семейството.

Трите етапа на дегенерацията
1. Полови извращения
2. Психически болести
3. Вродени дефекти.

Ако се анализират славянско-арийските веди, може да се види, че изначално причината за дегенерацията са нарушенията на небесните закони за чистотата на рода, които водят до отслабване на половата конституция на човека – появяват се признаци на двуполовост. Външно тези промени не се забелязват, но най-често те се проявяват в психиката и поведението на човека; оттам веднага възникват проблеми в семейството.

Ако нарушенията на законите за чистотата на рода продължат, процесите на дегенерация на човека, и естествено на рода му, започват да се съпровождат с полови извращения. По-нататъшните нарушения на тези закони водят до психически болести и вродени дефекти, които се проявяват с агресивност, склонност към убийства или самоубийства.

Някои изследователи отделят пет стадия на дегенерацията:
1. Отслабване на половата конституция;
2. Полови извращения;
3. Психически болести;
4. Вродени дефекти;
5. Израждане на рода – прекратяване на раждаемостта, убийства и самоубийства.

Изследванията показват, че между всичките стадии на дегенерацията, проявите на хомосексуализма и ненормалното поведение на човека има зависимост, свързана с проявите на раздвояване на пола на човека. Мъжете са подложени на по-бързи промени, за разлика от жените и това има напълно научно обяснение на генетично ниво. Но за двата пола са възможни следните форми на хомосексуалност – пълна, частична, потисната и латентна. Най-безопасна е пълната, т.е. откритата хомосексуалност, която не се сдържа и намира израз в половото удовлетворение.

В едно изследване в САЩ се посочва, че сред висши държавни и партийни дейци хомосексуалността е такава както при затворниците в затворите.

Вестник Ню Йорк таймс публикува резултатите от изследвания, проведени от група американски учени. Те анализирали 78 велики личности в историята на човечеството и се оказало, че 37ѝ% от тях имали ярко изразени психически болести в живота си; 83% били явни психопати, 10% били психопати в по-лека форма, само 7% били нормални хора.

Връзката между половите извращения и душевни болести
Оказва се, че дегенерацията е свързана не само с полови извращения, но и с психически болести. Официалната американска статистика посочва, че 18,5% от населението в САЩ, т.е. всеки шести човек от клинична гледна точка е психически болен и има нужда от психиатрично лечение. Психическите болести са психози, които произтичат от главния мозък, неврози, които произлизат от централната нервна система, но те нерядко са свързани помежду си. Към психозите се отнасят параноята, манията за величие и манията за преследване. Към психоболестите се отнасят шизофренията, маниакалните депресии, егоцентризмът, който поражда болезнено тщеславие, комплексът за вина и саморазрушение.

Според Г. Климов дегенеративността при човека може да се прояви с някои физически деформации. Такива деформации са кривите очи, рижата коса, зайчата устна, вълчата паст, големите родилни петна – печатът на дявола, сакатост, гърбавост и др.

Кривогледите и рижите по времето на Петър Първи не се допускали за свидетели, защото „Бог ги белязал“.

Кривогледите като дегенерати
От край време се смятало, че кривогледите имат лош характер, т.е. лоши очи. Кривоглед бил писателят Хенрих Ибсен; едното му око било малко, другото голямо; той бил мазохист и държал на бюрото си скорпион със стъклен буркан; избягал от къщи на 15 години, а на възраст 61 г. се влюбил в 19-годишно момиче.

Очите на Достоевски били разноцветни и с различен размер и той също бил мазохист. Мазохистично е първото му произведение „Бедни хора“; героите му сами са виновни за нещастието си, но те търсят щастието си в нещастието, а писателят обвинява за това обществото, а виновните са самите мазохисти.

Жената на Пушкин била кривогледа и той я наричал „моята кривогледа мадона“; такава била и сестрата на жена му. И тук се задействала народното предупреждение за лошото око, което носи нещастия. Кривогледа жена, кривогледа сестра на жена му, флиртът с педераста Дантес и ето ти смъртта на Пушкин на дуела.

Кривоглед бил и руският поет Николай Гумильов, но той се гордеел с този дефект. Както знаем обаче, бил разстрелян. Синът му Л. Гумильо също бил кривоглед и риж.

Бертрам Волф – известният троцкист, пише, че и Троцки бил леко кривоглед, братът на Ленин и самият Ленин също били леко разногледи.

Рижата коса като признак на физическа дегенерация
Рижа била майката на Сталин, което рядко се среща при грузинците, но много често – у евреите. Дъщерята на Сталин – Светлана Алилуева, също е рижа.

Самият Сталин имал дефект на ръката и сраснали се пръсти на крака. Дон Левин в книгата си „Престъпленията на Сталин“ писал, че Сталин в младостта си бил хомосексуалист. С това се обясняват нещастията в семейството му.

Уинстън Чърчил, премиерът на Англия, бил риж, макар че на стари години оплешивял и нищо не останало от рижите му коси. Неговото семейство също страдало от нещастия. Едната му дъщеря се самоубила, втората била тежка алкохоличка, която полицията постоянно арестувала.

Риж бил и руският цар Иван В. Грозни, дори бил ярко риж. Неговият палач – Малюта Скуратов, също бил риж.

Най-големият предател в обкръжението на Ленин – Малиновски, се оказал с рижи коси. В книгата си „Ленин“ професор Пасони пише, че „партията на болшевиките можела да бъде наречена „партията на рижите“.

Основателят на американския Клуб на рижите – Стив Дъглас, съобщава, че рижи били следните исторически личности: Нерон, Наполеон, Хенрих Осми, Сара Бернар, Марк Твен – двете му дъщери се омъжили за евреи, станали алкохолички и се самоубили, Джордж Вашингтон – освен това масон и известен педераст, Томас Джеферсън, Фридрих Първи Барбароса, Максим Горки.

Вродената сакатост
Николай Ежов, началникът на НКВД, бил сакат. Друг хром бил княз Пьотр В. Долгоруки, при това и хомосексуалист. Прочутата водачка на Въстанието на спартакистите в Германия през 1919 г. също била куца. Куц бил и прочутият шпионин Рихард Зорге. Малко уточнение – дядото на Зорге бил секретар у Карл Маркс, а тъй като Маркс бил педераст едва ли би взел за секретар нормален човек. Нестор Махно, анархистът бунтар, също бил сакат. Известният писател Съмърсет Моъм бил куц и хомосексуалист. Куц бил Йосиф Гьобелс, убиецът на Сергей Киров – Леонид Николаев, също бил сакат; Джордж Байрон бил куц – на 100% конско стъпало, като женен се занимавал с кръвосмешение със сестра си, при това бил и хомосексуалист.

Външните деформации, по правило, вървят ръка за ръка с психическите болести.

Основните видими признаци на дегенерация
Нервен тик или спазми на лицето;
Криви очи и други деформации на очите;
Разноцветни очи до астигматизъм;
Зачатък на трети клепач;
Много лунички на лицето или на тялото;
Ненормална пигментация на кожата;
Големи родилни петна, нечувствителни към болка;
Неприятна миризма от тялото;
Конски зъби;
Несиметрия и диспропорция на лицето и тялото;
Наличие в пропорциите на тялото на черти на противоположния пол;
Малък ръст;
Всякакви дефекти на речта – заекване;
Вълча паст и заешка устна;
Сраснали пръсти на ръцете и краката или излишни пръсти;
Ненормална окосменост на тялото и лицето.
Психически признаци на израждане и дегенерация
Като у лудите – притъпено чувство на страх;
Мания за величие и преследване;
Носене на дрехи на противоположния пол;
Наличие на качества с признаци на хермафродитизъм, фенимизъм, инфантилизъм;
Садистични наклонности, стремеж да ухапят или причинят болка;
Мазохистки наклонности, стремеж да усетят болка;
Безпричинна или хронична мигрена;
Безпричинна раздразнителност;
Хронично безсъние;
Различна реакция на еднакви външни дразнители;
Периодично повишаване на активността и безпричинни апатии;
Слабоволие, подчиняване на всичките твърдения на събеседника;
Полови извращения;
Страх от закрити пространства.
Социални прояви на дегенеративност
Чупене на играчките в детството;
Игра с играчките на противоположния пол;
Слаба връзка с родителите, братята и сестрите;
Стремеж към налагане на своята гледна точка на всяка цена;
Злоупотреба с месо;
Нелюбов на жените към кухнята, а на мъжете – към мъжката работа;
Стремеж към тайните общества и различни сговори;
Месианство, стремеж към лидерство и прекалена опека над нещо;
Избор на професия или длъжност не на своя пол;
Стремеж към кръвосмешение, полови връзки с роднини;
Неспособност за дълбока любов дори към своите деца и родители;
Блудство, стремеж да има връзки извън семейството;
Двуполовост, двуличност, предателство на приятелите, интересите и др.;
Любов към детективит, екшъните и въобще към демонстрацията на насилие;
Матриархат в семейството, диктат на жените и безхарактерност на мъжа;
Завист и ненавист към постиженията на други хора;

Бездейност, тунеядство, т.е. стремеж да се живее на чужда сметка.

Примери за дегенерати
Александър Македонски – хомосексуалист, епилептик, алкохолик, разноцветни очи, баща му Филип Македонски е също хомосексуалист, затова гениалното синче помага да бъде убит баща му, майка му била храмова проститутка.

Юлий Цезар – двуполов, за него в Рим казвали, че той е мъж за всяка жена и жена за всеки мъж. Епилептик, натрапчиви сънища, сношения с майка му.

И А. Македонски, и Цезар имали мания за величие; Цезар сложил свои статуи между статуите на боговете, а А. Велики твърдял, че баща му е Зевс.

Император Калигула – хомосексуалист, садист, епилептик, кръвосмешения със сестрите му, душевно болен.

Фридрих Велики – хомосексуалист, имал вродена фимоза, което превърнало в невъзможен половия му живот.

Гьоте – съвършен психопат, шизоиден и циклоиден; сестра му е луда, имал любовни връзки с женени жени. Синът му Август бил тежък психопат и пияница; много от децата на Гьоте починали като новородени.

Достоевски – от четирите му деца три починали в резултат от израждане. Бащата на Достоевски бил от духовното съсловие, садист, заради което бил убит от неговите селяни и царският съд ги оправдал. Самият Достоевски бил садомазохист.

Наполеон – хомосексуални отношения с брат му Йосиф. Съблазнявал всичките си сестри, епилептик, спазми в краката; от ранно детство склонен към лъжа, имал ярко изразен комплекс към разрушение; бащата на Наполеон е алкохолик, брат му Луи е параноик, извънбрачният син на Наполеон е тежък психопат, същото се отнася и за брат му Людовик. Сестрата на Наполеон Полина е маниакално-дегенеративна личност. По строежа на тялото на Наполеон може да се направи изводът за нарушена дейност на ендокринната система и жлезите с вътрешна секреция. Наполеон бил висок 151 см; Сталин 155, Ленин – 166 сантиметра. Генералисимус Франко бил висок 157 см. За мъжете този ръст е един от признаците на израждането; той често поражда комплекс към властта.

Жан Жак Русо – идеологът на Френската буржоазна революция неведнъж е обявяван за луд, дегенерат от люлката. Ексхибиционист, мазохист, фетишист, клептоман, импотентност; страдал от мания за преследване, смесена с мания за величие, ипохондрия, шизофрения, хомосексуалист, охотно крадял и лъжел.
Това е списък с имената на някои гениални безумци.

 

 

Може ли да се преодолее дегенерацията?

 

 

За дегенерацията не съществува лечение.

Какво да се прави, ако в рода са се появили дегенерати – дебили? Като се отчете опитът от средновековието, могат да се посочат следните пътища за преодоляване на дегенерацията, а казано по-просто – да се прекрати появяването н потомство от род на дегенерати:
1. Клада, бесилка, гилотина, куршум – т.е. физическо унищожение;
2. Затвор – ако дегенератът е престъпник;
3. Психиатрия – ако дегенератът е опасен за обществото, но още не е натворил поразии;
4. Кастрация на мъжете, стерилизация на жените;
5. Целибат – доброволен отказ да има деца или монашество сред подобни от един пол;
6. Предпазване от бременност, осиновяване на чужди деца;
7. Правене на деца настрани, от здрави хора;
8. Постоянен труд, бягане и тежка работа за издръжливост.

Интересен нюанс относно юдаизма. Във всичките световни религии има манастири, където могат да бъдат приютени изродените, осъзнали своята непълноценност, но в юдезма такива манастири няма. Следователно, всичките дегенерати от еврейски произход продължават да се разхождат сред нормалните хора. Може би затова дегенератите сред тях според Ломброзо са и 4-6 пъти повече отколкото с уродите сред други народи.

Дегенерацията като следствие от нарушаването на законите на природата и заповедите на нашите прадеди не е болест, която може да бъде излекувана. Затова единственият начин да бъде преодоляно това явление в обществото може да бъде само един – връщане към интелектуалното и духовното наследство на нашите деди и реализирането на всичките негови положения в практиката. / Издателство „Распер“

http://bultimes.com/degeneratite-sa-rezultat-ot-narushavaneto-na-zakonite-na-prirodata-i-na-zakonite-za-chistotata-na-roda/

 



Гласувай:
6



1. born - Много интересно и поучително проучване и изводи !
24.01.2017 17:36
Замислих се що за хора ни управляват. Май основно хомосексуалисти и проститутки - и женски, и мъжки. Поздрави.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1754840
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930