Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2017 07:51 - В жалката реплика,някакво подобие на държава-животът е престъпление.
Автор: koshava Категория: Други   
Прочетен: 1413 Коментари: 4 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

Четири години затвор при първоначален строг режим за нападение на охранител и кражба на един вакуумиран кашкавал и едно краве масло

Тази присъда получи бургазлията Петко Великов, който сам призна, че отмъкнал хранителните продукти от магазина в „Меден рудник“. Тежкото наказание идва и след последвалото нападение над охранител в търговския обект.

В обвинителния акт се посочва, че Петко пристигнал в магазина, заедно с майка си. По-късно гардът обявил, че се усъмнил в тях, понеже твърде много оглеждали стоките и се консултират помежду си. Охранителят твърди, че започнал постоянно да ги наблюдава и видял, че  Великов взел от хладилните витрина един брой вакуумирана опаковка кашкавал. След това двамата с майка си се насочили към топлата витрина, откъдето си взели друг хранителен продукт – сирене и се насочили към каса №2 в магазина. Касиерката маркирала стоките, закупени от майката на Великов. Жената ги платила и излязла.

Синът обаче скрил кашкавала под якето си и тръгнал към изхода. Пазачът хукнал след него, дръпнал го за ръката, а в същия момент кашкавалът и маслото паднали на пода. „Правя си майтап”, подхвърлил Великов. / dariknews.bg

Съд в Италия реши, че кражбата на храна не е престъплeние

 





Гласувай:
5



1. krumbelosvet - Ами да закрием съда
10.03.2017 09:55
И блог.бг да издава присъди и оправдания. Според това, какво му се струва че е гот в чужбина.
цитирай
2. koshava - То пък.....
10.03.2017 10:09
То пък да има какво да се закрива........
цитирай
3. krumbelosvet - Как никой "не видя"
10.03.2017 17:00
Как никой "не видя" ПРОИЗХОДА на проблемите пред правоохранителните органи. При триж проклетия "комунизъм", имахме НИСКА престъпност. Престъпниците се бояха от полиция и съд. Сега е обратното. Защо?
След всяка рязка смяна на властта има бум на престъпността. А полиция и съд имат РЕСУРС за НИСКА престъпност. Не стига това, но ФД изгонир съдиите и ги замени с адвокати и др. юристи. Изгони и голяма част от полицаите, и ги смени с чисто нови сини кандидати. Значи, получи се в пъти по-масова престъпност и НАМАЛЕН РЕСУРС на правоохранителите. Плюс ОЩЕ НЕЩО. Представете си, че сте млад родител и съдия. Ще сте спокоен ли за сигурвостта на децата си? "Никой не се сети" и за това. И трето. Започнаха плюмки по съда. Недопустимо! Защо, мислите, британските магистрати още носят бели перуки? Традиция? А кралицата защо НЕ носи? Щото АВТОРИТЕТЪТ НА СЪДА е по-важен даже от правотата му. За неизбежните съдебни грешки има обжалване, адвокати, медии. А на авторитета на съда се крепи държавата... Айде, ЦвЦв и ББ които плюха най-много съда не знаят. Но и един посланик-тиквеник си го позволи, и не само. Критики, критики от Брюксел. За велик кеф на престъпниците. А знаете ли на какно се основават класациите за корумпираност? На АНКЕТИ на "общественото мнение" се основават. А тия анкети отразяват много повече медийния шум, отколкото реалността. Ох, уморих се да изреждам ясни неща, които никой "не забелязва".
цитирай
4. vladtepes - За присъдата
16.03.2017 20:03
В случая има нанесена средна телесна повреда и обвиняемият е осъждан общо 12 пъти преди настоящата присъда. Има опасен рецидив и присъдата спокойно би могла да бъде по-голяма. В случая в Италия няма нанесена телесна повреда и провинението е първо.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1754020
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930