Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2017 09:57 - Анексирането на България.
Автор: koshava Категория: Други   
Прочетен: 746 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 07.07.2017 10:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    Вашингтонският консенсус ни бе натресен,без да знаем,какво ни чака.
 "Вашингтонски консенсус" са икономически политики, които трябва да съставят „стандартния“ пакет от реформи, предлаган и рекламиран за "болни" от кризи страни от базирани във Вашингтон институции - Международният валутен фонд,Световната банка, Министерството на финансите на САЩ,фондация Херитидж, институтът Брукингс и Федералният резерв на САЩ и се асоциира с неолибералните политики със свободния пазар с ограничения на държавата, с влияние на САЩ и глобализация в по-широк смисъл.
 А,какво точно ще се случи със "Западната глобализация" при Тръмп още никой не може да прогнозира.
С "Източната Глобализация" в момента Китай,Русия,Индия,Иран,Пакистан и сие, променят и преместват глобалния полюс на изток.
 Доста от съюзниците на Америка вече не слушат бившия си шеф,но не и България.
 Франция, Германия и Англия изпратиха високопоставени представители за Китайския проект, а Италия – директно своя министър-председател.
 Ние слушкаме "Началника".
 Соломон Паси, онзи с позорните думи „Майната му на православието“,който приюти онази всеизвестната от летището в Полша,отправил покана за дискусия  на  Бойко Борисов и американския посланник от Атлантическия клуб.



  „Вашингтонски консенсус" бе подготвен за Китай,но тази мръсна схема не мина в Пекин.
 Китайците първи брутално от корен пресякоха либералната зараза и създадоха свой невиждан изключително успешен модел на държавно регулирана пазарна икономика благодарение на Дън Сяопин.

  Русия в началото на 90-те, по времето на  Елцин бе пред ликвидиране.
Шефа на ЦРУ марширува по Червения площад  тържествен марш. И на тях успяха да унищожат,някои от най-страшните оръжия.Американците успяха да стигнат далеч във вкарването на либералната зараза в икономиката и политическата система на Русия. Но се оказа,че руснаците имаха здрави сили и национална гордост,смениха тихичко Елцин с Путин и всичко си дойде по места.
 Целта бе да бъде убита Русия. Ние,като член на НАТО се превърнахме в част от системата за унизяването на Русия. Какво може да направи една унизена Русия, надхвърля всякакви апокалиптични представи на болните атлантически мозъци. Ние сме въвлечени в  налудничава битка на естествено губещата страна в най-неподходящото време и ако не се намери разум за излизането от нея, нищо добро не ни очаква.

За България въпросът бе поставен кога,а не дали и защо да влизаме в НАТО и Европейския съюз и благодарение на плеяда безроднички и безродници, комсомолски атлантици, платихме  доста по-солена цена,дори от това, което ни поискаха.
 САЩ се самообяви за победител в Студената война, а ние се оказахме територията, която трябваше да усвоят с население,което е излишно.ЕС бе  естествената географската възможност за най-бързо изпълнение на пъкления план.
И ни спретнаха „вашингтонския консенсус" с псевдо изборната демокрация при,която имаш избор между престъпници и по-големи престъпници и спешното ни вкараха,без Референдум в смъртоносната им рамка НАТО и ЕС,независимо че не отговаряхме на минималните им критериите за интеграция.
Бяхме анексирани.По спешност.

А,България беше доста по-суверенна държава!Имахме армия.
 "Съюзниците" от САЩ, НАТО и Турция унищожиха гордата някога Българска армия,а колониалните власти дори откриха най-страшния позор-паметник на американските летци сринали София.
България наряза най-страшните си оръжия под американски и турски натиск и сме беззащитни пред надвисващата заплаха от радикални ислямски армии,включително и ислямизиращата се със застрашителни темпове Турция.
Унищожаването на най-модерните ни оръжия беше абсолютно условие да ни приемат в НАТО,а за членството и напускането на престъпния Алианс, все още не е правен референдум.
  България бе с армия и въоръжение, което всяваше уважение и респект в съседните държави.
Българската войска в момента, след 11 години членство в НАТО и 25 години разпад на държавата е по-малка от войската отколкото сме имали след Ньойския договор и е с огромно непопълнение и се смалява.



България имаше над 1500 танка Т-55, 300 танка Т-72, около 200 танка Т-62, над 1000 леко бронирани моторни транспортьори, около 2000 БТР-а.
 Притежавахме 8 далекобойни ракетни комплекса R-400-СС-23  с обсег 480 километра 50 комплекса R-300, „Елбрус“ с възможност също така за поставяне на ядрени глави с обсег 300 км, един комплекс 9К79 или SS-21 с обсег 70 км, комплекс с далекобойност 400 км, с възможности отново за поставяне на ядрени глави, 26 зенитно-ракетни дивизиона, въоръжени с комплексите S200 с обсег 240 км, 20 мобилни комплекси VK-12  с обхват 24 км, 24 мобилни 3ZRK оса, 30 мобилни установки S125 Пачора, 20 мобилни комплекса 9К35 стрела USV с обсег 5 км.
 Никой не си и помисляше да се "шегува" с България.
 Всичко това е унищожено от "атлантически патриоти", които поканиха американски фирми да нарежат всички тези стратегически оръжия, с които България беше суверенна държава със способност да се отбранява и от най-силния противник в Европа. Американците не се успокоиха, докато не нарязаха на скрап бойната мощ на БА.
Всички  подводници, ракетни катери, преследвачи на подводници, патрулни и десантни кораби, брегови ракетни комплекси, морска хеликоптерна ескадрила, военноморска авиация,парашутно-десантна част  и батальон  морска пехота бяха погребани.
България наряза най-страшните си оръжия под американски натиск.
Унищожихме 24 пускови установки със 72 ракети Р-300 ,с боен радиус 300 км. Нарязахме и най-модерните си ракети СС-23 с далекобойност 400 км - 8 пускови установки и 24 ракети за тях. СС-23 и бяха страшилище за турците,защото не можеха да ги прихванат.Носеха и касетъчни бойни заряди и ядрени заряди.

Унищожаването на най-модерните ни оръжия беше абсолютно условие да ни приемат в НАТО.

САЩ ни натиснаха да махнем ракетите си под давление на Турция. Турски генерали си признаваха, че ги опасяват българските СС-23,а за САЩ, Турция беше стратегически партньор.
Тогава поискаме нови, по-мощни реактивни артилерийски системи за залпов огън и ескадрила нови самолети.Не получихме нищо. Казаха ни да си купим.



ВВС имаше добър изтребител прехващач с променлива геометрия на крилата - МиГ-23. Той бе снет от въоръжение с оправданието, че харчи много.
Борбата с него бе много трудна и западните пилоти не желаеха да излязат на двубой с него. Имахме и три уникални изтребителя МиГ-25 разузнавателен вариант, базирани в Добуджа.
 С тях следяхме Гърция и Турция и 6-и американски флот.Турските радари не можеха да ги засекат, нито пък да ги обстрелят със зенитни ракети,защото МиГ-25 летяха на над 21 000 м -недостижима тогава височина. Имаха и забележителна ПРО станция, която забива радарите на противника.Отказахме се и от МиГ-25 и получихме пет изтребителя МиГ-23 МЛД, последна модификация.Сега банда истерични атлантици и земеделец бивш министър,поставиха под въпрос и съществуването на МиГ 29,със съмнителен ремонт на двигателите им.Правосъдието едва ли ще си свърши работата.
България от една от най-силните държави във военно отношение бе превърната от американците и българските им слуги в една абсолютно разградена територия, без никаква собствена военна защита.
И в момента бойната мощ или по-точно немощ на армията ни се гради на остатъчните руски оръжия. Единствената придобита нова техника, са вертолети „Кугар“ и „Пантер“ и самолетите „Спартан“ ,а за флота 3 белгийски (беззъби) фрегати и един минен ловец - всичките втора ръка.

Евросъюзът си остана международна организация, в която решенията се вземат от старите и големите  членки,не е работеща федерация и не устройва България,но никой няма смелост да го каже на глас.
 Реално ни управляват шепа  комисари и над 20 хиляди високо платени чиновници и никой не знае на кого и за какво служат. Европейският съюз се превръща пред очите ни в тресавище за  демокрацията.
 В момента замислят федерация в интерес на глобалния капитал,но не и в интерс на европейците.
Ужасно е,че за европейските и български бюрократи еврото е апогея на интеграция и  достатъчен аргумент да се форсира политическата интеграция.

yphalachev.blogspot.bg/2017/07/blog-post_6.html



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1755271
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930