Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2017 07:40 - Случаят Виола – мафията уби момиче от народа
Автор: koshava Категория: Други   
Прочетен: 787 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
През последните няколко дни се даде силна гласност на случая Виола, която беше брутално убита от гаджето си Стефан. За първи път мога да пиша спокойно и без догадки, защото лично съм се срещал с този човек както и с компанията му.

Всички сме чували за децата на мафията, които си правят каквото си поискат. Децата на прехода ги видяхме как израстват сред нас и как правилата не важаха за тях. Всеки познава поне по един. Случайно стигнах до това запознанство.

Първо, в цялата компанийка от Класическата се е друсало и се друса все още. Не само амфетамини, но и всичко друго, което може да се намери в тъмния нет. ЛСД, ДМТ и тн. Стефан ми сподели в една от двете ни срещи, че е взимал по „3-4 картона ЛСД“, след което е шофирал.

Второ, там няма случайни. Както много пъти съм го казвал на близки около мен, тия хора стоят помежду си, защото нямат място сред нас и те го знаят. И така на един, родителите му са преподавали във въпросната Класическа, известни Бг историци са и са от тези, които си преподават фалшива история, подписват се под нея и изкривяват представата за миналото. На друга, баща и е най-изведстният хирург-стоматолог в България, дъщерята върви по стъпките му, но с много дрога. На друга, баща и е завладял бизнеса с билки в България. На друг пък баща му е режисьор известен в България (тия дето точат Националния Филмов Център) и тн и тн.
От редките ми срещи с тия хора, ми стана ясно, че наистина са от тия, които си мислят, че всичко им е позволено. Бях отвратен, че ги има още, но че и свободно си се разхождат из София, полицията не ги закача за проверки както е по кварталите и въобще всеки, който е имал контакт, познава онова чувство на безнаказаност, което струи от тях.

Още навремето, преди около година и половина, когато имах кратък контакт с „компанийката“ се бях замислил дали на не им организираме една наказателна експедиция. Толкоз бях отвратен, но и съблазнен от рядката възможност да ги набарам. Ония гняв, който се таи у всички, когато си казват „на тия никой нищо не може да им направи“ изплува у мен. Проповядвам ненасилието, защото знам, че ако започнем да ги избиваме сега, цялата държава ще се залее в кръв.

Имаме много редкия шанс, един от тях да бъде спипан и то намясто. В статиите се казва, че негови приятели са видели трупа и не са го издали. Би трябвало и те да бъдат наказани. Моята позиция винаги е била, че ще се самонакажат, виждали сме ги, знаем ги какви ги вършеха и моето предположение беше, че в един момент ще започнат да изникват гафовете и ще бъдат елиминирани по естествен път, тоест ще се само-елиминират. Това започна, защото на Стефан, майка му е управител аптека на Онкологичната Болница в София и без нея не мърда ни едно лекарство в България. Схемата е дебела и затова досега жалбите са потъвали. Повечето от четящите тук, са наясно, че онкологията днес си е един вид елиминиране на хора чрез „лечение“. Много хора са засегнати от това в България. Плаща се скъпо за едни лекарства, които не работят и само доубиват човека. Направо си е масово убийство за много пари. Еми като че ли и синът е решил, че и той може така да си ходи и да убива.

Провалът на мафията, не е нашият успех, а възможност за нас да ги започнем поне. Ако всеки се размърда като човек, ще ги поизринем, тях в момента много ги е страх. Според мен това обществено дело може да преобърне нещата и затова ще се опитат да го потулят или да го коментират заедно с други случаи на насилие, но този път извършено от обикновени хора, а ние не трябва да разбравяме, че това не е пияница ритнал камериерка, или преспъпник прегазил закона още веднъж, или наркоман както го изкарват, а дете на мафията, което си прави каквото си поиска от години, като него има много, всеки знае по един, всеки може да направи нещо.

Ето го и майчето, което продава отровни лекарства на родителите ни и на приятелите ни от Чернобилското поколение и ги доубива играйки си с надеждата на близките срещу мноооого пари.

Айде да видим сега кой колко може и на кой колко му дреме за ближния си!

Копирано от пощата без редакторска намеса, автор „Някой“

anonybulgaria.wordpress.com/2017/07/11/viola/



Гласувай:
4



1. krumbelosvet - Реалистично
12.07.2017 17:14
ВИНАГИ е имало такива хора. Но след резки промени на властта, всяка престъпност и декласиране нарастват с пъти. У нас така е било след Освабаждението и след 9-ти. И сега. Помня като дете през 48-9.та година, че в София избухна масов страх от... вампири. Явно е имало жестоко убийство, но манията бързо отмря.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1751387
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930