Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2017 11:24 - Къде е златото?-Златото и Новият Световен Ред 4
Автор: koshava Категория: Други   
Прочетен: 357 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Масонските работи


Аржентинският изследовател и виден експерт по темите на НСР, Адриан Салбучи, казва че терминът „Нов Световен Ред“ се използва за пръв път през 1919 г. по време на съставянето и последвалото подписване на Версайският договор, който, както предполагам се досещате, е един от основните мотиви за избухването на Втората световна война. Но това е само на официално ниво, а както знаем под-официалните нива обикновено са тези, в които се съдържат истинските работи, особено когато става въпрос за масонство и политика. Всъщност терминът е използван за пръв път именно от Адам Вайсхаупт през 1776 г., когато сам той създава и написва принципите вдъхновили идеите зад Novus Ordo Seclorum, украсявайки тези си писания с традиционните масонски символи + пирамидката с окото, което вижда всичко (1 dollar baby, yeaaaah, 1 dollar).

Принципите заложени от Вайсхаупт в това, което днес наричаме идейна база на един „Нов Световен Ред“ са именно:


• събаряне на монархиите и всякакъв вид организирано правителство от „стария ред“, без разбира се да се барат техните мрежи, има се предвид такива монархии като Швеция например...

• премахване на частната собственост

• премахване на индустриите осигуряващи, в маса, прехрана на гражданите, гражданите да нямат право да организират кооперации

• премахване на социалните класи

• премахване на правото на наследство

• унищожаване на концепциите за патриотизъм и национализъм

• създаване на Световно правителство и механизми за световен финансов, икономически и военен контрол

• премахване на концепцията за семейство, така, както той е бил разбиран досега

• забраняване на всички религии

• установяване на нов официален планетарен атеизъм


Приятели, говорим за „добродетели“ изречени в 1776 г... А случайно да изглеждат супер актуални? Бе да не би Маркс да е чел нещичко някъде? Пък и не само той... Та както виждате „добродетелите“ на Вайсхаупт звучат доста актуално и това е така, защото все още се работи по тях с пълна пара. Изобщо нямайте съмнение в това. Проектът за световно централизирано правителство винаги е бил поддържан от масонските организации – абсолютно винаги. Има дори още по-ранни данни относно промотирането за идеята за НСР – масонският идеал за „универсалната демократична република“. Няма смисъл да я датираме, защото няма да ми стигнат датите... стара колкото самото масонство, но ще отбележа, че е била доста лансирана и промотирана от Ramsay – великият магистър на френският ритуал, който говори за тези неща документирано преди Вайсахупт да се разпише в ранглистата на „топ масон серсем“ – през 1741 г. В масонството, фундаменталната база на „универсалната демократична република“, е абсолютната толерантност, която се издига до основен политически принцип според масоните, нещо което е абсолютно актуално и днес, и на всичкото отгоре се вижда ясно и истинското му лице в огледалото на „западният демократичен модел“, който разбира се е толкоз демократичен колкото и аз съм католически свещеник.

Тези момчета разбират перфектно времето... На тях не им пука дали в своя си живот ще станат свидетели на промените, които промотират, не... не им дреме за това. Те просто знаят, че участват в неща, чийто успех е въпрос на време, и нищо повече от това. Те не бързат и не се хабят бързайки... Може много да се научи от тях, вярвайте ми.

Един от тогавашните им идеали е бил еманципацията на американските колонии (за това ще прочетете в детайли по-долу), именно те отприщват борбите за независимост в британската и испанската империи, нещо което в Испания се разиграва с огромен политически скандал в лицето на генерал Риего, който се опълчва официално срещу краля и армиите му се обръщат срещу короната. Риего е, разбира се, либерал и масон.

Дотук с толерантността обаче, защото тя се прилага само на тези, които толерират, за всички определени от тях като „не-толерантни“ има нулева толерантност и именно там започват сагите с убийствата. Войната им срещу католицизма и другите религии никога не е спирала, това е изразено добре в избиването на хиляди религиозни дейци през 19 век в Испания, Франция и Америка, деяния зад които стои масонството. Нищо, че много масони са „религиозни хора“ и че някои от степените и ранговете вътре в организацията носят и християнски имена... Не, не – не се бъркайте въобще, защото шефовете им от горните нива си знаят прекалено добре работата... Разбирате ли? Те са като българи на служба в турската армия (1 към 1 с днешните български политичари), когато турската армия реши да „иде с добро“ тя не праща мустакатия анадолски високо планински джентълмен, не... Тя праща Николчо Караибрахимов от Луковит, който е „близък“ за местните само защото е от тяхната кръв, а те не са особено интелигентни колкото и да произлизат от Аспаруховата рода... не, те са прости селски чиляци и само защото Николчо говори техният език – то вече идеите на турската армия са прокарани, защото масите ги приемат, ей така от „близост“. Никога не подценявайте тези хора. Те са абсолютните експерти.

Написано от Nahuatl



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1752725
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930