Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2017 10:35 - Къде е златото?-Златото и Новият Световен Ред
Автор: koshava Категория: Други   
Прочетен: 448 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 22.07.2017 10:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Когато човек чуе „злато“ първата почти автоматична асоциация, която прави е „пари/богатство“. Защо е това, от кога е така, кой го въведе, какво коства това да е така? Аз поддържам тезата и споделям мнението, че златото от тази планета заминава по канален ред в космоса и след това изчезва някъде по имперските канали. Те го искат. А тукашните управници си плащат с него част от данъците. И наистина странно съвпадение – златото изчезва дори и от големите банки. Самият федерален резерв на САЩ не показва никакво материално доказателство, че камерите им са пълни със злато. Металът, който се съхранява там, а също и в депозитите на Fort Knox въобще не е само американски. Както ще видите по-долу, икономически гиганти като Германия съхраняват огромна част от собствените си златни резерви в камерите на FED и Fort Knox… Изглежда фрапиращо, нали? Въпросът е, как така държава като Германия, абсолютен евро-лидер си държи златото в Щатските резерви, които разбира са частни... Има нещо гнило тук, което в крайна сметка води към извода, че златото наистина заминава по космо-канален ред, защото на никой нищо не се показва, бива отнемано правото на достъп до собственото богатство, и тук, както ще видите явно има над-национални (частни!) институции, чиято дума тежи много повече от тази на националните правителства, а последните – са само параван.

 

 

Аu

 


 

„Обезпечен в злато“... хм... ами това в общество като нашето си звучи като нещо с реална икономическа стойност, нали така? Коя банка обезпечава моята или вашите заплати в злато или друг реален ресурс с истинска стойност? Ако чуете за някоя такава, свиркайте да си отворя сметка там, понеже така или иначе не ползвам банкови услуги. Въпреки това се съмнявам да стане защото шефовете на банкерите изобщо не са глупави и просто няма да позволят населението да притежава нещо еквивалентно на истинско злато или друг ресурс с реална икономическа стойност. Затова е имплантирана виртуалната икономика, защото истинската икономика не е собственост на никоя държава, а се съдържа в частни фондове, и мисля, че на този етап вече трябва да сте наясно в чии ръце се намират тези фондове...

Много често ми става смешно, защото големите клечки в сектора винаги напомнят на президентите в ЕС, че „пазарите командват, а не държавите“, както се изцепи преди време и то пред стотици камери уважаемият г-н Ван Ромпуй в едно свое изказване в европейският парламент. Ами тогава, кой избира пазарите ве майна? Какви избори и каква политика не ми е ясно... къв бат Бойко, ква просперираща България? Казват го на глас, пред 245 камери на 76 различни телевизии и никой нищо не вижда и не чува...

 

Както всички знаем златото е „благороден метал“; отде туй благородство... сигурно „защото „боговете“ го събираха“... Като качества, или поне като познати нам качества златото (като физически метал) всъщност не е кой знае какво. Има много добри отразителни свойства и е най-ковкият метал що се отнася до масовата му употреба на Земята, да, но останалите му качества не са чак толкова специални. Дори е много трудно да се намери в чисто състояние и в по-голяма част златото се намира в медни и други примеси. Трудно се добива, а самото то като метал... ами устойчиво е на корозия, не деградира бързо, но е изключително меко, затова дори за направата на златни монети то не е чисто, а в сплав с други метали.

 

Златото обаче е ключът, или поне един от важните ключове, към контрола на световната икономическа система. Заради това фамилиите съставящи Елита (включваме разбира се и Ватикана), акумулират от стотици (за да не кажа десетки хиляди) години именно злато в своите частни резерви. (Що не събирате пачки с долари и евро ве артисти?) И това е толкова важно за тях, че златото и неговият добив (или директно присвояване) е една от главните причини за много от войните днес и в миналото. Дали „новият свят“ (Америка) не е предоставял И злато освен всичко останало на дрънкащите празни приказки за „ново начало и свобода“ английски, папски и испански масонски мисионери? Кой те ли не знаят? Хахаха! Аз лично много се съмнявам, че голямата част от това земно злато остава тук на Земята... ще видите защо по-долу в текста.

 


Освен всичко останало, именно златото е това, което ще финансира пренаписването на историята след като виртуалната икономика съвсем се спука (я спукат) и ножа опре до кокала. Настане ли баш НСР точно след следващата глобална война, която чука на портите, икономиката ще запази виртуалният си статус, като книжните пари съвсем ще изчезнат, но това ще се случи, разбира се, само за нас – истинските финанси са в злато и други ценни метали и не-метали, а простолюдието няма да има достъп до тях, защото освен всичко останало – владетелите тук си плащат данъците като шматки пред истинските имперски наместници, и не, не говоря за нито една земна империя, говоря за Империята – за истинският собственик на тази планета.

Ето защо една от реалните цели зад финансовата кризата от 2008 г. не е друго освен присвояването на останалото у цивилното население, и в резервите на някои държави, злато. Случайно ли е според вас това, че хитлерова Германия, или друг важен социо-политически титан като СССР, са задължавали останалите държави да търгуват с тях именно със злато, или с реално касируеми стоки, а не с книжни пари или някакви си виртуални активи? Защо ли? Ами пак ще повторя – самите книжни пари нямат никаква стойност, освен ако не са обезпечени директно в злато или друг реален ресурс с истинска икономическа стойност. (Българският случай също е такъв, Бай Тошо не разменяше български продукти за книжни пари, а за петрол...) Точно определени икономисти в тези държави са вадили икономиките им извън системата на основните фракции на илюминати за отрицателно време, тоест това погледнато от друга страна е директно противопоставяне на световният Елит. Хитлер излиза извън контрол и бива убит, СССР бива раздробен, дори Тодор Живков беше много съмнително свален от власт... Тези да ги наречем „силови“ политически субекти са финансирани в самото си начало от банките на Елита (визирам истински исторически данни, няма време за тях тук, но имайте предвид фамилиите Ротшилд и Морган преди всичко, от банките от които е черпил и Ленин), и двата субекта излизат извън контрол заради точно определени хора, които си дават сметка за някои неща и в последствие просто се оливат. И двата субекта биват раздробени и елиминирани. Във връзка с това са интересни някои фрапиращи факти от историята на Германия точно преди идването на власт на Адолф Хитлер, но това е много различна тема и просто няма място за нея тук. С няколко думи – не може една срутена икономика на една многомилионна държава да стане просперираща такава с капацитет за огромно производство за раз-бройки освен с много сериозна финансова инжекция, която могат да направят точно 4 фамилии в световен мащаб по онова време. Както знаем Германия е страна губеща Първата световна война, и затова носи много сериозни икономически последици, предполагам сте виждали кадри от документалните филми, които показват гладуващи германци наредени на опашки за помощи, нещо което в момента изглежда немислимо на фона на Мерцедесите и завидният стандарт на живота в старата Дойчланд.

 

„Самите книжни пари нямат никаква реална стойност“ и именно тази е една от причините човешките общества и държави да станат собственост на частни корпорации, защото в модерния свят мултинационалните частни компании експлоатират природните блага, енергетиката, военната индустрия, медицината и всичко останало, тези основни отрасли са под тотален контрол, а в една държава, в която здравето на хората и образованието на децата е в частни ръце и плюс това няма армия, а на всичкото отгоре държавните институции правят свирки на частните компании експлоатиращи народите блага – просто не е държава, този субект (България) съществува само на хартия. Частни бизнесмени са собственици на цели държави, и в даден момент в не толкова далечното бъдеще ще се окаже, че държавите съществуват само в обърканите съзнания на простолюдието. Не ви ли прилича това на днешната реалност? Дали това не толкоз далечно бъдеще не е всъщност днес?

Да, изглеждам дори загрижен нали? Но аз знам, че винаги е било така, няма минало няма в бъдеще, просто в миналото мултинационалните компании са имали друг вид и други имена, а това в бъдещето вече се случва днес.

Написано от Nahuatl   

 



 


 





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1751861
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930