Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2017 07:28 - БЪЛГАРИЯ Е ЖЕРТВА НА ФАШИЗОИДНА КАБАЛИСТИЧНА ДУХОВНО-РЕЛИГИОЗНА АГРЕСИЯ!
Автор: koshava Категория: Други   
Прочетен: 1013 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 31.07.2017 07:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


РОДООТСТЪПНИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ РАЗРУШАВАТ НЕЙНИ СВЕТЛИ ЗНАКОВИ ПАМЕТНИЦИ.
БЪЛГАРИЯ Е ЖЕРТВА НА ФАШИЗОИДНА КАБАЛИСТИЧНА ДУХОВНО-РЕЛИГИОЗНА АГРЕСИЯ!

Едно време продажният активист на СДС Евгени Бакърджиев беше подучен да се заяде да събаря мавзолея. Взривяваха го една седмица, събаряха го повече време, отколкото е бил построен – толкова яко съоръжение!? Сега други безродници от същата боя, уж под друг партиен калпак, извършиха погром на паметник, ознаменуващ 1300 годишнината ни, официално признатата ни история по света и от глобалистките сили. Това е духовно-информационен удар върху държавата. Това е фашизъм и холокост над историята и духа ни. По действията им си личи ясно, кой им диктува това престъпление срещу държавността в България! – сатаните ционисти, соросоиди, слуги на ЦРУ! Осигуриха им 400 000 лева да събарят. Едва ли са дадени повече, за да го построят?! Да попитат Старчев. Това е малка сумичка от 100-те милиона евро на соросоидите, докарани от криптоеврейката Кунева, с които трябва да подменят и пренапишат българската история, да подменят технологията на образованието – от българско в циганорско. Мъртвите и мълчащи души в българското управление услужливо пасуват пред агресивните антибългарски агенти на сатаната. Пред Народен съд би било най-справедливото наказание за всички антибългарски изчадия, рушащи българската история, само че ще бъдат съдени отново изпълнителите, а не поръчителите!

И какво остана след мавзолея? – една зелена леха от райграс. Какво ще остане от тоя паметник? – една дупка. Това ли са паметниците на новата българска история? Такива навсякъде другаде по цивилизована и мъдра Европа щяха да ги запазят и експонират със съответните екскурзоводски беседи и информация. Ние сме в превратен момент на васална територия на задкулисните сили, ничия държава с унищожавана история.

На място на паметника пред НДК преди това е имало казарма, както и паметник на загиналите от Първи и Шести пехотен полк. Само че паметникът не беше там. Едно време мемориалните плочи на полка бяха в отсрещния край на парка в югозападна посока, до булевард Витоша. Измамната теза, че там ще бъде вдигнат войнишки мемориал на някакви си полкове, е нагла измама и лъжа. Рушат паметник на 1300 годишнината на цялата държава, на българската държавност, за да вдигнат паметник на някаква си казарма и полкове, които и да са те, колкото и славни да са те?! Нека сложим на кантара историята на цялата държава срещу два полка, служещи на същата държава!? Кога в България друг път са вдигали паметник на една казарма?! Що за лудост, що за историческа гавра?! Това са несъизмерими тези и ценности за нормални хора. Но за ненормалните подкупени родоотстъпници – управленци това е консумиран престъпен акт срещу републиката, срещу държавата и народната памет.

Измамническите оправдания с тезите, че е грозен, опасен и т.н. не кореспондират с довлачените ни точно от тези сини безродници и слуги на сатаната демократични и неолиберални ценности, които поквариха обществото и народа ни, които разрушиха българските традиции и внесоха либерален хаос, кич, поквара, чалга, дрога, лековати и илюзорни мечти за благ и безцелен живот, корупция и предателства, опростачване на поколенията и тяхното отнемане без една стотинка в отплата. Кое е демократичното и либералното, да можеш да понасяш различното, когато не се признава и обгрижва културно-историческото наследство на миналото ти и се разрушава варварски със смехотворни оправдания и идеологеми?!
Това е терор срещу миналото, взривяван и рушен с адски машини.

Защо на същото основание като грозящи и отричани злокобни места в Германия, Полша, Австрия, Чехия не са разрушени нацистките концлагери „на смъртта“?! Защото точно техните идеологически господари ги оставиха да грозят средата, заради историята, измамнически лансирайки най-страшни неща. А най-отвратителното е, че доколкото вече излизат множество опровержения от различни изследователи на холокоста и за „нацистките“ престъпления, абсолютен холокост не е имало, не е имало такива масови изтребления на набедената за богоизбрана нация, нагло самоопределила се за такава. По-специално е било отношението към съветските и полски евреи – болшевики, но не изобщо към всички. Защото са били ашкенази! Защото това са вътрешноеврейски борби, заради които подпалиха цял свят в своя си холокост. Във ВСВ загинаха 20 милиона съветски граждани, поне 4/5 от тях руснаци и украинци – славянизирани българи и истински българи. Много повече от лъжовно лансираните числа за 6 милиона жертви от евреите. Странното е, че след ВСВ евреите по света се оказали с няколко милиона повече. Също така е интересно, как сега имаме пълчища от цигани, ако тогава са ги унищожавали до крак?!

В Пловдив се изнасят нови данни и нова теория, с която се предполага, че ционистите са извършили подобен погром преди години. Заговорът е срещу съществуването на Марково тепе.

В древността на върха му е имало българско светилище, в предвид на това че траките са древни българи. Там е изповядван култа към Тангра и алпа на слънцето Мар. Алпът Мар се е изобразявал на скалите като кон или домашна птица и техните следи. На върха на тепето откакто се помни е имало изкопани следи от конски копита и на птичи крака. Т.е. Марково тепе няма нищо общо с измислените народняшки легенди за Крали Марко и неговия кон. Освен това тепето се е намирало до руслото на реката и разливите получавани от нея, които са наричани „мар“ („нещо свързано с водата“) и е приело това название в това му значение „Хълма на Мар до водата“. Река Марица носеща името си също от думата „мар“ в древен български, е имала южен ръкав, който се е разливал и блатясвал, така че пловдивските хълмове се оказвали в остров. Името на с.Марково, от което идвал водопровода на древния Пловдив получило името си също от „мар“.

Първият пловдивски архитект е бил евреинът Йосиф Шнитер, който е ръководил въздигането на няколко църкви в края на ХІХ век, а също е проектирал и прокарал булевард Руски от гарата към Марица, минаващ непосредствено до тепето. Еврейският квартал е бил малко по-насевер покрай булеварда. Съществуването на древно българско светилище по начало е дразнещ фактор за талмудистките секти, било постоянна мишена на талмудистките сили и ционистите, в чиято теория и практика има деяния на религиозен фашизъм – отнемат ти вярата, а после ти налагат своята вяра. След това е лесно да ти отнемат държавата и я да направят своя. Разбиването на тепето е започнало още през 1907 г. с голяма вероятност под въздействието на тези сили и с благовидни заблуждаващи доводи. В наше време, когато се прие решение преди 15-тина години за строежа на МОЛ, проектът му беше коренно различен от построения вече вариант, който наподобява огромния еврейски молитвен дом в центъра на еврейщината в Украйна – Днепропетровск. Сградата днес е наречена от пловдивчани „Годзилата“. Той се започна от българска фирма, която незнайко защо имаше добро пласиране и поръчки в Израел. В последствие се изредиха двама еврейски собственици, две офшорки, а накрая чрез банка (има ли нееврейска банка?!) се продаде на последния „инвеститор“, уж австриец. Дори да е такъв, заговорът срещу Марково тепе вече беше реализиран. И може да се даде заключение, че талмудистите не само ликвидираха българското светилище, но чрез духовно-религиозна агресия с кабалистичен код го изкопаха на дълбочина, колкото е била височината му, и положиха свое търговско светилище, символ на своята сарафска същност!

Ликвидират и ни подменят историята. Утре поколенията ни няма да знаят много от българската история. Но какви ще са тези поколения? Вече около половината от първолаците нямат за майчин език българският. За тях ли няма да е необходима българската история, за тях ли всичко се подменя и фалшифицира още отсега? ГРОБари управляват България – най-древната държава в света. Неуки негодници в слугинаж и угода на сатанинските сили я унищожават и погребват жива! Те не само не се интересуват, че историята на България започва от 14953 г.пр.н.е., но затриват и паметниците на 1300 годишната история, определена за официална. Българи, опомнете се, вече става късно! Да спрем унищожаването на България и българите!

Валентин Вътов

 


 bultimes.com/%D0%A0%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%BE%D1%82%D1%81%D1%82%D1%8A%D0%BF%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%80%D1%83%D1%88/




Гласувай:
6



1. iia - мястото на паметниците е в гроби...
31.07.2017 08:41
мястото на паметниците е в гробищата
или в мемориалните комплекси
през годините ги нацвъкаха по центровете
на градовете сега вече грозят
запушват навяват смърт опасни са
за минувачите и какво ли не
за този паметник и неговия
скулптор има една нечиста
история прочети я
цитирай
2. krumbelosvet - Как да спрем
31.07.2017 09:44
Как да спрем унищожението? Вижте кво пише комент 1. Човеко не види друг враг освен комунизма. Наскоро един познат обясняваше, как Румания се оправила, щото утепала Чаушеску и др. Виновен ли е тоя няшенец, чу ЕВРОПА ни сочи Румъния за пример в съденето на политици? И тяхната Моника Люин... пардон, Маковей.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1754716
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930