Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.09.2017 07:57 - Generalplan Ost - План за изтребление на славяните
Автор: koshava Категория: Други   
Прочетен: 912 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Расовата теория на Нацистка Германия е основана на антисемитизъм и славянофобия. Нацистите наричали евреите "Volksverderber" (разлагащи елементи в обществото), а славяните - "Untermensch" (подчовеци).

Нацистите планират и осъществяват геноцид над населението в Източна Европа на Полша, Чехия, Югославия, СССР , с цел намаляването му и заселване на техните територии с немци - "Germanisierung".
image

Според Generalplan Ost, е трябвало да бъдат изтребени или изгонени 80-85% от поляците, 50-75% от чехите, 50-60% от руснаците, намиращи са в европейската част на СССР, други 15-25% е било планирано да бъдат изселени в Сибир. 25% от украинците и белорусите е трябвало да бъдат избити, други 30-40% от украинците и 30-50% от белорусите е трябвало да бъдат прогонени на изток. Нацистките термини за процедурата са „Umvolkung“ или „Ethnomorphose“ за жизнено пространство на изток - „Lebensraum im Osten“.

Според американския историк Timothy Snyder, "Планът за глада" (Hungerplan) на нацистите от май 1941 год., е прелюдия към Generalplan Ost. Според Hungerplan, селскостопанската продукция от Украйна и от Южна Русия е била транспортирана в Германия, с цел 30.000.000 души в Белорусия, Северна Русия и в големите градова на СССР , да измрат от глад.

На днешно време селскостопанската продукция от България не се транспортира на Запад, а Запада способства чрез своята политика, селското стопанство в България да бъде разрушено.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Паралелно с Generalplan Ost, нацистите провеждали пропагандни кампании сред населението в окупираните територии, с обещания за по-добър и справедлив живот:

Обещания, които много напомнят на обещанията на Запада 45 години по-късно, за собствен бизнес, свобода в потребителския избор и свободно придвижване зад граница, на населението в Източна Европа.
На практика в края на войната са били изтребени "само" 30.000.000 източно-европейци. Освен славяни, жертвите са и евреи, естонци, литовци, татари, кавказци, карели. Вследствие фашизма Белорусия губи 30% от населението си, Украйна губи 20% от населението си, Русия губи 15% от населението си, Полша 17% от населението си, а вследствие прехода към пазарна икономика България губи "само" 23% от населението си. И прехода още продължава!

Поради края на войната, планът за намаляване на източно-европейското население не се осъществява, за да се осъществи 45 години по-късно. Но не насилствено, а чрез безработица, информационна стерилизация, деморализация, звездна култура и негативен изкуствен отбор, в условията на НАТО и Евросъюз. И дори съпроводен от масова екзалтация сред оглупялото източно-европейско население, очакващо с нетърпение западните инвеститори.

"Es mag gut sein, Macht zu besitzen, die auf Gewehren ruht,
besser aber und beglьckender ist es, das Herz eines
Volkes zu gewinnen und es auch zu behalten."

Joseph Goebbels

"Може би е добре да имаш власт, основана на оръжия,
но по-добре и по-приятно е, да спечелиш сърцата на
народа и това да го запазиш."

Йозеф Гьобелс -
министър на пропагандата на Нацистка Германия

В световен мащаб единствените, които прогресивно намаляват населението си на дадения момент, са източно европейците. И най-вече източно германците. Три години след обединението на Германия, през 1993 източно-германките раждат средно по 0,77 деца. Каква раждаемост имат на днешно време източно-германците, не се публикува. Голяма част от тях са се преселили в западните републики, както и много западно-германци са се преселили в източните републики.

Интересен феномен представлява фактът, че източно-германците се женят предимно за източно-германки, което немците наричат "Ostdeutsche Teilkultur" - "Източно-германска частична култура". А и 90% от източно-германците са на мнение, че комунизма е бил правилен, но комунистическите ръководители са го развалили. 24 години след обединението на Германия, в източните германски републики квотата на оцелелите недоносени деца е два до три пъти по-висока от тази в западните републики.

Както през Втората световна война, руснаците първи се отървават от нацистите, така и при демокрацията Русия е първата източно европейска държава, която през 2012 год. излиза от демографския колапс.

http://www.aliceswonderland.eu/Alice-Generalplan_Ost-bg.html




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1751067
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930