Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2017 12:05 - Ако в България има разделение по отношение на Русия, у нас няма такова нещо – ние всички сме българофили.Проф. Александър Дугин
Автор: koshava Категория: Други   
Прочетен: 1156 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 08.10.2017 12:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Проф. Александър Дугин: «Този, който говори, че Русия е заплаха за българите, е пълен идиот» (ВИДЕО) Публикувано на 08.10.2017 в Свят

«Да стоиш днес в НАТО е предателство към българския народ»

Дугин, един от мозъците на Путин

В “Ничия земя” Елена Чопакова разговаря с човека, известен като “мозъкът на Путин” – Александър Дугин. Професор, философ, социолог, политолог, писател, публицист, но и определян много често от опонентите си като фашист, краен руски националист, защитник на руските имперски интереси и антизападен идеолог.

 За Дугин Путин е спасителят на Русия, а себе си определя като борец срещу евроатлантизма.

Ние винаги сме били  близки – два православни славянски народа, които са свързани с миналото си и това е добре, че помните доброто, което сме ви направили. От друга страна – българите не веднъж са заемали другата страна в геополитически план. Затова отношенията между България и Русия трябва да се разглеждат в два плана.

По отношение на културната среда двата народа ни свързва  общата религия и славянската принадлежност, ние сме много близки, отношенията между двата народа винаги са добри. Но отношенията между държавите е друго нещо – България предпочиташе да бъде много често в другия лагер.

Днес България е отново разделена, особено заради политическия й елит, част от който е ориентиран повече на Запад. Да стоиш днес в НАТО е предателство към българския народ“, обясни Дугин.

С патетичен тон идеологът на Кремъл посочи, че Русия винаги е била с протегната ръка в знак на дружба към нас.

Но Русия никога няма да бъде със Запада, тя е свързана с Евразия и ние не можем да се обърнем на Запад.  Русия остава постоянна в принципите си, както и в любовта и приятелството с България. Българският народ никога няма да ни стане враг, дори политическият елит да вижда в Русия заплаха и да ни обявява за враг. Няма по-близки от българите за руснаците.

Не Русия, а  човекът,  който говори, че Русия е заплаха за България, е най-голямата заплаха за българите, бих казал, че той е пълен идиот. Изявлението на българския премиер, че Русия може да ви бомбардира са пълни измислици. Това е невъзможно, за нас българският народ е братски народ. Русия никого не иска да бомбардира” посочи  пророкът на Путин, изразявайки своята позиция за доклада на правителството, който определи Русия, като опасна за ЕС.

Професорът по философия беше категоричен, че Русия нито има възможност да се меси, нито иска да се меси във вътрешните работи на която и да е държава, още повече на приятелска държава, за каквато мислят България.

„Причината е, че Русия има много проблеми сега, които трябва да решава – петата колона на западнолибералния политически кръг, кризата в Украйна и Крим.

Ако вашият елит ни ненавижда, то в Русия ние това не го забелязваме, защото за нас е близък българският народ. Ако в България има разделение по отношение на Русия, у нас няма такова нещо – ние всички сме българофили.

Не разбирам защо българските консерватори ненавиждат съвременна Русия, защото ние сме демократична и консервативна държава. Омразата на хората в България е изкуствено политическо течение“, убеден е Александър Дугин.

На въпрос защо България е била изолирана от „Южен поток“ Дугин обясни, че това е било решение на българските власти, „взето под въздействието на русофобската колониална администрация“.

Що се отнася до това дали може да се стигне до нова световна война и тя да започне от Северна Корея, професорът по философия сподели, че не мисли, че това може да се случи.

Няма причина САЩ да напада Северна Корея, не мисля, че от там може да започне Трета световна война. Мисля, че може да се стигне обаче до много по-голям хаос. Светът навлиза във времето на пропадане. Съвсем сигурен съм, че сме в края на съвременната цивилизация, не на края на света. Скоро светът ще е напълно различен. Кървави конфликти са възможно, а може би и неизбежни”, посочи мозъка на Путин.

Със сигурност Дугин е авторът на концепцията за Евразия и най-вероятно той предупреди Ердоган часове преди преврата. 

Какво казва така нареченият “мозък на Путин” е важно за България – независимо дали ни се струва вярно или правилно. Кога го казва също е важно. Ако смятате Русия за приятел – слушайте внимателно! Ако смятате Русия за враг – слушайте още по-внимателно!

В думите на професор Дугин има логика, над която трябва да се замислиш, дори да го смяташ за враг. Защото, ако искаш да победиш, трябва да знаеш как мисли врага ти. / Епицентър

https://bultimes.com/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%84-%D0%90%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%8A%D1%80-%D0%94%D1%83%D0%B3%D0%B8%D0%BD-%D0%A2%D0%BE%D0%B7%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%B9%D1%82%D0%BE-%D0%B3%D0%BE%D0%B2/


  "Ничия земя":
Мозъкът на Путин

NOVA · преди 17 часа

  “Мозъкът на
Путин” в "Ничия
земя"

NOVA · преди 1 ден

ГОВОРИ МОСКВА:
Съветникът на
Путин в „Ничия
земя”

NOVA · преди 1 ден

 




 

 

 

 

 

 






Гласувай:
4



1. apostapostoloff - Нова телевизия отдавна е на
08.10.2017 14:37
кремълската ясла. Тя е чиста проба вражеска телевизия!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1747024
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031