Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2018 11:35 - „Защо ни е такъв свят, в който няма да я има Русия?“
Автор: koshava Категория: Други   
Прочетен: 1288 Коментари: 0 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Версия: Възможно ли е Британия да има пръст в трагедията в Кемерово

Врагът не само убива предателите на своята територия, но и започва да нанася удари по инфраструктурата на Русия, за да провокира масови вълнения.

Според СМИ в момента следствието има четири версии за случилата се в търговския център „Зимна вишна“ трагедия: неизправна електрическа система, подпалване, терористичен акт, немарливост.

Както се вижда, не се изключва версията терористичен акт.

Кои са фактите, които говорят, че тази версия е реална? Подпалването на дунапрена на детската площадка и заключените врати на киното. Вратите на киното не би трябвало да се заключват, защото ги използват служителите, които късат билети, както и други служители на киното, а и зрителите, още повече когато са деца и се налага да излизат по времето на прожекциите.

Ако се съвместят тези два факта – подпалването и съзнателното заключване на вратите на киното, се оказва, че версията за терористичен акт е сред основните.

Какво имаме от гледната точка на глобализацията.

Виждаме, че Западът, осъзнавайки, че Русия не може да бъде спряна нито от санкциите, нито от заплахите, минава на последния етап в работата си, който използва, когато му трябва на всяка цена да създаде прелом в събитията.

Отравянето и убийството на няколко руски царе, като се започне от Иван Грозни, са дело на британците. Унищожаването на монархията на Романови, включително и убийството на Григорий Распутин, също са тяхна работа. Пак те са в основата на раждането на Хитлер с цялата му фашистко-нацистка идеология, с цел да унищожат стремително напредващата Съветска Русия.

От 11 до 14 са убитите в Британия бивши граждани на Русия в последните години, включително и никому ненужния Скрипал и те са пак тяхно дело.

Британската стилистика в отстраняването на неудобни и използването на нечия скандална смърт – например Литвиненко, за своите мръсни политически игри, са добре известен английски метод, за да тласнат напред своите интереси, когато другите, легитимни средства не им вършат работа.

Ето и този път, като видя, че е безсмислен натискът срещу Путин, който не е М. Горбачов, Британия се залови за старото. В началото – с отравянето на Скрипал като средство за формиране на широка международна антируска коалиция и нови, още по-сериозни санкции, а е възможно и пълното изключване с тази провокация на Русия от международната общност, след това – формирането на протестни настроения в самата Русия – например в Кемерово.

 

Ако в близките месеци в Русия се случат още 1-2 масови трагедии, основната психологическа насоченост на които ще бъде желанието да се вбие клин между властта и обществото, не се съмнявайте – „спящите“ получиха команда да се събудят. И знайте, че няма да се спрат – те посегнаха на двата си небостъргача, без да им мигне окото, а по отношение на Русия нямат никакви задръжки.

Ако е така, а е напълно възможно да е така, тази версия днес може да се разглежда и анализира с пълно основание. Но в Русия ще се появят мощни ответни действия за въздействие върху Британия, която не само отдавна използва механизма на физическото отстраняване за политически цели, но създава проблеми на света през последните няколко века. Може да се започне с отзоваване на посланика.

Ако разсъждаваме глобално исторически, отстраняването на тази, както и всяко друга заплаха за света, е свято задължение на Руския орден. „Защо ни е такъв свят, в който няма да я има Русия?“

Уверен съм, че ако Русия цивилизовано отстрани излъчваната от британските управляващи кръгове заплаха за трета световна война, никой в НАТО даже няма да помисли да задейства 5-и член на Устава…

ИТАР ТАСС. ОБО ВСЕМ

Според експерт версията за терористичен акт в Кемерово е напълно реална

За това говорят следните факти: пожарната сигнализация не е сработила или са я изключили. Блокираните врати също не се поддават на никакво обяснение. Има пожарни изходи, но нарочно са бил заключени. Освен това е избран почивният ден, когато центърът е пълен с много хора. Всичките тези факти насочват към мисълта за умишлен палеж и тази версия става все по-актуална.

В интернет се появи видео от камерите за наблюдение, където се вижда възпламеняване, след което бързо избухва пожар. / Издателство “Распер”


Преди 102 години англичаните убиха Григорий Распутин https://bultimes.com/%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8-102-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%83%D0%B1%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D0%93%D1%80%D0%B8%D0%B3%D0%BE/




Гласувай:
9



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1753606
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930