Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.05.2018 19:18 - Трайчо Трайков: Моята супа е за идните поколения (видео)
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1733 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
(Из)родната политико-медийно-енерГЕПИйна мафия от години се опитва да изкара бившия енерГЕПИен министър Трайков светец, но всяко едно отваряне на устата му го изобличава в престъпления за милиарди и като безмилостен българомразец. Последното доказателство около ролята му в схемата АЕЦ "Белене" е от началото на настоящата седмица, есенцията от което събрах в крато 40 секундно видео, което можете да видите и изслушате по-долу.

А сега нека проследим хронологията на престъплението. Основното оборудване за АЕЦ "Белене" е поръчано НЕЗАКОННО чрез Анекс №5, към Споразумението (НЕ Е Договор !) между българската НЕК и руската Атомстройекспорт (АСЕ) на 8-ми ноември 2008-ма г. Трайчо Трайков става министър на енерГЕПИката на 27-ми юли 2009-та г. Така той е имал близо ДВЕ И ПОЛОВИНА ГОДИНИ, за да атакува престъплението на хората на Р.Овч., Любомир Велков и Мадрик Папазян - директори на НЕК и поръчители на желязото, Давностният срок за такъв вид престъпления е ТРИ ГОДИНИ. Но Трайков не само не атакува престъпниците, но и през цялото време одобрява плащането на техните престъпления с наши пари!!! На 16-ти март 2012-та г. Трайков е принуден да подаде окставка, след сценката на катарските плажове. Едва след това Бойко Борисов възлага на Агенция държавна финансова инспекция, с председател Теменужка Петкова (!!!) да провери историята около АЕЦ "Белене". На 11-ти април 2012-та г. Петкова подписва Резюме от протокола, в което изобличава Велков и Папазян в престъпление, но дебело подчертава, че закона не може да ги накаже, заради изтекъл давностен срок от ТРИ ГОДИНИ.
Ето как Трайчо Трайков отпразнува благата вест:

image

Сега можете да изгледате долното кратко видео и после пак се върнете тук.

И така, ако Тр.Тр. си беше свършил работата сега Р.Овч., Велков, Папазян и други щяха да са в панделата. Имуществото им конфискувано, По-голямата част от желязото нямаше да е било започнало да се произвежда, преди да го откажем на руснаците. На практика можехме да спестим над ЕДИН МИЛИАРД!!! Ако не и повече?

Това не е единственото престъпление на Трайчо Трайков. Още по-скъпо ни струват престъпленията му около АЕЦ "Козлодуй", но за да прикрие следите си няколко негови интервюта за БНР "случайно" са изчезнали. Това едва ли ще го спаси от справедливото наказание? Даже и да успее да спаси децата си от плащанията по АЕЦ "Белене", както намеква в края на долното видео?

Георги Котев





Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9835874
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031