Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2018 11:42 - Първото интервю на Юлия Скрипал
Автор: koshava Категория: Други   
Прочетен: 1050 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Юлия Скрипал даде първото интервю  за Ройтерс, след като оцеля след опит за убийство, за което британските власти обвиняват Русия и всички раболепни васали на англосаксонците в един глас се присъединиха към обвинението срещу Русия. Юлия Скрипал заяви, че иска да се върне в родината си Русия в дългосрочен план.

Юлия Скрипал на врата си има белег, като от трахеостомия, който според руските медии в миналото не е имала. На интервюто ясно се вижда, че Юлия Скрипал чете предварително подготвен текст. Според руските медии, словореда прилича на превод от английски на руски. Т.е. текста са ѝ го написали и след това са го превели на руски език. И също е вероятно, тя да е била принудена да дава това интервю, тъй като никакви свидетели не са допуснати да присъстват по време на снимките.

Не се знае и кога е заснето интервюто - преди отравянето или след отравянето. Както всички знаят, за Осама бин Ладен, който ръководи "Operation Cyclone" по създаването на международния тероризъм, американците публикуваха стар видеозапис, когато Осама бин Ладен отдавна вече не е бил жив. За предизборната кампания на George W. Bush, да бъде преизбран за втори мандат. Видозаписът, на който Осама бин Ладен се заканва на САЩ, беше с резолюция 320Ч240 pixel, въпреки че в това време вече и телефоните снимаха във Full-HD.

По правило терористи и похитители предоставят снимки на заложниците, на фона на току що излезли от печат вестници, като доказателство за датата на заснемането. Такива доказателства британците не предоставят и не допускат свидетели.

"Животът ми се обърна с главата надолу", каза Юлия Скрипал. Юлия и баща ѝ Сергей Скрипал, бивш доносник за британската служба за външно разузнаване МИ-6, бяха намерени в безсъзнание на пейка в британския град Солсбъри на 4 март. Според нейното изявление, тя е била 20 дни в кома. Според британската версия, тя се е свързала с Ройтерс чрез британската полиция. Юлия Скрипал е в Лондон под опеката на британските тайни служби и точното ѝ местоположение се пази в тайна. Тя бе изписана от болницата около пет седмици след отравянето. "Извадихме голям късмет, че и двамата оцеляхме при този опит за убийство. Възстановяването ни е бавно и много болезнено", каза тя. "Искам да помагам на баща ми, докато се възстанови напълно. В дългосрочен план се надявам да се върна у дома в моята страна", заяви тя:

"Очнувшись после 20-дневной комы, я узнала, что мы оба были отравлены. Мне до сих пор сложно смириться с мыслью, что на нас было совершено подобное нападение. Шокирует сам факт использования нервно-паралитического вещества в данной ситуации. Не хочу вдаваться в детали, скажу лишь, что лечение было инвазивным и глубоко угнетающим. Я благодарна всем замечательным и добрым работникам госпиталя в Солсбери, место, которое стало мне очень близким. Моя жизнь была перевернута с ног на голову, и сейчас я пытаюсь смириться с невероятными изменениями в моей жизни."

http://www.backdoornews.com/2018-05-23-politika.html

Copyright:www.backdoornews.com





Гласувай:
5



1. vaquero - koshava,
30.05.2018 17:03
Пак са я допуснали до интервю, че не се знаеше дали и това ще направят.
цитирай
2. krumbelosvet - Пак ще кажа
30.05.2018 23:21
Англосаксите надминаха Хитлер, и, пази Боже, се очертава тепърва да го надминават още повече. За да дискредитира комунистите, Хитлер организира ПУБЛИЧЕН ПРОЦЕС в Лайпциг и го предаваше НА ЖИВО ПО РАДИОТО.!!! Загуби процеса заради това, че е смятал българите за простаци и беше избрал българин за основен обвиняем. И тоя българин победи на живо немския прокурор и свидетелите-министри Гьоринг и Гьобелс. Англичаните просто обвиниха, осъдиха и наказаха Русия ПРЕДИ да З А П О Ч Н Е СЛЕДСТВИЕТО.!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1747551
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031