Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.01.2017 07:58 - Сталин за масоните, илюминатите и тайните сили, които ги управляват
Автор: koshava Категория: История   
Прочетен: 1585 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 

 

„Как мислите, кое кара тези Ротшилди, Опенхаймери или някой друг банков клан да разтворят кесиите си за един или друг, явно неизгоден проект? Всичките те са управляеми… Но толкова тънко, че навярно и те не знаят това…“
Йосиф В. Сталин

В своето изследване ние искаме да запознаем читателя с нивото от знания, което в онова сложно време владееше Йосиф В. Сталин. Необходимо е да стане ясно кой създаде дохристиянските тайни общества и кой ги управляваше. Не само Лазар Каганович, но и много други близки до Сталин хора, чувствали, че той е добре запознат кой управлява тайния масонски орден, кои сили са го създали и кой стои зад него. Всичките тези хора много години наблюдават титаничната борба, която Сталин води със силите на разрушението в Русия, а след Световната война – в Западна Европа. Много от тях и сами участват в тази битка, но малцина разбират с кого си имат работа. Защото Йосиф Висарионович нарочно не наричал нещата с истинските им имена. Може би да не плаши своите съюзници, а може и по други, известни само на него причини.

В началото враговете на Русия бяха троцкистите. След това – хората на Каменев и Зиновиев. Паралелно с тях Йосиф Висарионович започна борба и с групата на Бухарин; след това започна битката му с предателите в армията. Сталин и неговото обкръжение усещаха пипалата на едно и също чудовище, което се нарича „Орден“ или „задкулисие“. Сталин знае добре, че враговете вървят към целите си по различни пътища. Чрез враждуващите помежду им партии и политически движения, използвайки противоположна идеология. Главното за тях е да се домогнат до висшата власт. Когато това се случи, те мигновено се обединяват. Такава е технологията на „Ордена“. И Йосиф Висарионович неуморимо сече и отсича неговите пълзящи към властта пипала. Но колкото и да се старае, нещо все не успява.

В годините на борбата с „Ордена“ за Сталин най-важното е да запази чисти органите на НКВД. Йосиф Висарионович отлично знае задкулисието на „Ордена“. За него най-важното е да се внедри в имунната система на държавата – в нейните спецслужби. Ако това се случи, това означавало победа за „Ордена“. Затова след арестуването на Ягода Сталин провежда тотална ревизия на специалните служби. От НКВД се отстраняват, въпреки протестите на много съветски евреи, всичките етнически „богоизбрани“. Остават основно руснаци и украинци. В НКВД по инициатива на Сталин, след заговора на Ежов, е проведена още една чистка, която ръководи лично Лаврентий Берия. Благодарение на тези действия преди войната съветските специални служби не губят своето предназначение. Те остават орган на борбата със задкулисието, а не оръжие срещу народа. Но за Сталин и Берия това е малко. Вождът и неговият помощник се заемат с подготовката на съветските спецслужби за тайна невидима война, където бойно поле да бъде цялата планета. Ето защо по инициатива на Сталин в НКВД се приемат не само славяни от градовете, но и от селата – хора със здрав генофонд: да не са рижи, да имат среден и висок ръст, да нямат петна по кожата.

Но Сталин не искал световна война. Либералите измислиха, че вождът на съветския народ искал да нападне процъфтяваща и „беззащитна“ Европа. Сталин мечтаел за друга война, не в европейските или американските граници; той мечтаел за физическо отстраняване на тайната световна масонска организация, онези сили, които са я създали и я ръководят. Това може да стане само на чужда територия. За тази мечта на Сталин в демократичните кръгове отдавна знаят. Затова демократите измислиха версията за „кръвожадния“ Сталин, за желанието му да завоюва западния свободен свят и пр. За разпалването на този мит Западът нае бившия сътрудник на КГБ евреина Рузун-Суворов.

Сталин мечтаел за тази война и дори се готвел за нея, но тя била невидима война, която ще спаси цивилизацията от гибел, защото и враговете му не дремели и знаели какво ги очаква в бъдеще, затова с всичките си сили бързали.

Не успява Сталин да проведе през 1931 г. своята голяма реформа по спасяването на руската азбука, когато окончателно е отхвърлен наложеният от запада „задкулисен“ преход към латиницата. Сталин знаел как е устроено „задкулисието“ и кой го управлява.

Кой създаде на земята жречеството на Сет и му даде нужното знание за създаването на „богоизбрани“, а на базата на юдаизма и християнството изгради европейското масонство? Тази тайна е неизвестна дори на най-високо посветените масони. Нея я знаят само служителите на Сет. Сталин познавал висшата надмасонска йерархия. Може би я научил от тайните си наставници, може и от книгата „Станси Цзян“. Въпреки неприязънта си към ционизма, Йосиф Висарионович никога не е бил фанатик антисемит. Той винаги разделял евреите на свои чужди. Към своите се отнасял приятелски, а към чуждите – като към врагове, но със съжаление и разбиране. Сталин добре знаел, че юдеите са само инструментът, че ги използват и с тях в случай на необходимост се прикриват.

 

Кои са тези загадъчни неизвестни?

За да отговорим на този въпрос, нека да си спомним как е изградена нашата ДНК. ДНК на човека от цялото количество гени за строежа на тялото отговаря само един процент. Останалите гени, а те са 99%, се смятат за генетичен боклук. Но древните генетици добре знаели, че т.нар. генетичен боклук е главната съставка на хромозомата, тъй като тя отговаря за поведението на човека. От изложеното следва, че видът на човек може да приеме същество, което на 99% може и да не бъде такова. Визуално такава твар от хората не се отличава. Тя ще бъде точно копие на вас и нас, но в същото време, генетично, на 99% е съвършено друга. На този генетичен принцип е построена тезата за нахлуването на чуждородния извънземен разум на Земята. На вид това са хора, но само външно. Всъщност те не са хора. Ако се вярва на легендите в Тибет и Индия, именно те оглавяват царството на атлантите и ги принуждават да водят война със северната империя и фактически с тази война унищожават царството им. Те в следпотопното време вземат властта в Шумер и опирайки се на семитските племена, генетично разктарят шумерите в семитските чергарски племена в Месопотамия. Същото те направили и с държавата на Саргон Първи. Генетичните акадци също били разтворени в афро-азиатския пласт на новопоселенците. По-късно такава съдба постигнала Вавилон и Асирия. Навсякъде едно и също, един и същи почерк.

Онези, които били хора само на 1%, били привърженици на либералната идеология. Затова за по-бързото разтваряне на хората от бялата раса – шумери, акадци и вавилонци, в пласта на придошлите чергари семити те налагат на страните от изтока ритуалната проституция. По закона на Шумер или Акад, както и по законите на царството на халдеите, нито една млада девойка нямала правото да се омъжи, ако не е служила като проститутка в храма на Богинята Ищтар, Астарта или Рея Кибела. Такава служба означавала не толкова бременност, колкото кодиране на женското жълто тяло с чуждородна енергетика. Днес този процес е известен като закона за телегонията. Като се отчете фактът, че в храмовете на любвеобилните богини се развличали семити, финалът е напълно ясен.

Ние няма да обясняваме откъде се появили хора само на един процент, а на 99% – нехора, в Близкия изток. Важното е, че те проникнали в света на хората отдавна и днес те процъфтяват. Най-неприятното е, че те имат напълно реална власт над социума. Точно такава, с каквато те разполагали в Шумер, Акад и Вавилон.
А защо не в Египет?

Много просто. Защото в страната имало силни традиции на легендарните нефери и последователи на Гор – Шемсу-Гор. Закритото общество на древните египтяни не допускало на земята си никого от чуждите. Древните евреи според мита попаднали в страната на фараоните, но с времето им поставили такива рамки, че се наложило да се изнесат. Не им помогнали дори техните съюзници от храма на Амон. Ето защо египетската империя просъществувала почти три хилядолетия и не загинала.

Въпросът е какво искат тези само на вид хора, но по същество – представители на извънземния разум? Че са създадени на Земята с помощта на генното инженерство е напълно ясно. За това говорят много митове на наши прадеди – например цикълът индийски предания за нагите. В тях се говори, че змиите наги могат да вземат човешки облик. Същото се разказва в китайските митове, австралийските, германските, иранските и руските. Но и досега не е ясно какво искат на Земята тези извънземни твари в образа на хора. Но е напълно ясно, че изпитват люта ненавист към човечеството. Следите от тяхната дейност са белязани с потоци човешка кръв и океан от страдания.

Всичко, което се случва на Земята, цялата наша техногенна цивилизация е създадена от тези твари чрез концепцията за единния Бог, чрез кредитно-финансовата система и пазарната икономика – всичко е просто и гениално. Най-гениалното им изобретение са парите, по-точно хартиените пари, които могат да се печатат в безгранични количества и с тях да се купуват всичките продажни марионетки в държавите. Защото чрез подкупи те лесно се манипулират.

За изкуствено създадения хаос е разказано и в Стария завет. Там той се нарича Световен потоп, организиран от племенния Бог на юдеите. По-реално събитията, които се случили на Земята преди 13 хиляди години, са описани от Аристокъл-Платон в диалозите „Тимей и Критий“. Платон обяснява случилото се: жреците от египетския град Саис разказали на прадядо му Солон, че преди хиляда години на Земята избухнала световна война. По времето на тази война загинала легендарната Атлантида, а заедно с нея и онези, с които тя се сражавала – древните праатиняни. За голямата катастрофа, която се случила преди 13 хиляди години, в акваторията на Тихи океан, разказват и легендите на полинезийците. Преданията на народите на Полинезия и Меланезия твърдят, че на дъното на Великия океан се потопил гигантски материк. Получава се така, че двата континента – и Атлантида и легендарният Му, са отишли на дъното в едно и също време, в момента на експанзията на атлантите в Африка, Америка и Евразия. Това насочва към мисълта, че враждуващите страни използвали някакво свръхмощно тектонично оръжие. В „Диалозите“ Платон описва царете на Атлантида как загубили божествената си същност и се превърнали в алчни за всичко материално и власт нехора. Те хвърлили силите на империята си да завладеят света. Във войната те унищожили своята процъфтяваща страна.

Намесилият се в делата на хората неземен разум, тези на 1% хора, а на 99% нехора, са космически чудовища и преди 13 хиляди години те организирали световен военен конфликт на земята и започнал хаосът; по-късно организирали умело пазарните отношения. Как да бъдат наречени тези на вид хора, а по същество посетители от друг, враждебен на нас, хората, свят? Както знаем, в йерархическата стълбица те стоят много по-високо от масоните и създаденото от тях тайно жречество. Днес е прието да се наричат илюминати, последователи на Луцифер. Истинските илюминати, по поръчка от Ватикана, са създадени от Уайсхаупт на 1 май 1771 г. Това била най-активната част на масонството. Затова не бива да се бъркат н онези, за които разказахме по-горе. Но след дейността на юдея Уайсхаупт, и едните, и другите започват да се наричат с едно име. Какво е това, ако не е умел камуфлаж? Но ние, в нашия разказ, ще имаме предвид илюминатите, които са приели облика на човек с извънземна намеса.

От тези твари мечтаеше някога да освободи Земята Йосиф Висарионович Сталин.

 

Кои са те и коя е тяхната задача?

Това Сталин отлично знаел. Той осъзнавал и трудностите в предстоящата борба, затова с всичките си сили се стремял да предотврати войната с Германия. За него немците не били врагове, а съюзници. Не разбирал защо е нужно на наместника на световното задкулисие да бомбардира Великобритания? Но не искал да вярва, че лидерът на Райха е подтикнат за тези действия от световното задкулисие. Британските илюминати, с цената на живота на народа си, се опитвали да внушат на съветските лидери, че Хитлер не е марионетка на тъмното жречество; това бил хитър ход и в някаква степен сработил.

В един библейски мит се разказва, че синовете на Бога забелязали, че хората имат красиви дъщери, и започнали да ги посещават и те да раждат от тях. Въпросът е от кого? Що за синове на Бога са били, не е трудно да се досетим. И в дошумерската култура, и в Индия и Китай, дошлите на земята рептилоидни твари били приемани за висши същества. Досега религията на масоните възприема Бафомет като велик архитект и едновременно за Бог. На кого прилича Бафомет? Истински стилизиран, маскиран във вид на козел и жена чуждоземен посетител. Той има женско тяло, но в същото време изглежда същество от мъжки пол. Главата му е магарешка, но рогата му са кози, както и копитата му. От една страна, съдейки по главата, пред нас е самият Сет. Египтяните изобразявали Бога на пустинята с глава на магаре. За хермафродизъм говори и фактът, че пред нас е същество от извънземен произход. За което говорят и крилата на чудовището. Т.е. и Бафомет, и Сет, и рептелоид, и Сатана в едно лице. И това било висше божество! Ако се вярва на библейския мит такива същества посещавали земните жени. По-скоро те приемали човешки облик с помощта на генното инженерство. Човешките жени раждали от тях. Сега ние знаем кого – хора с извънземни гени. Тези псевдохора започнали да се издигат в елитите на Шумер, Акад, Вавилон, Асирия и царството на Хетите. След гибелта на тези държави хибридите на хора и извънземни твари оглавили в обществото на „богоизбраните“ коляното на Левий. Затова левитите са най-уважаваните сред евреите.

Извънземните гени в течение на много векове в една или друга степен се разпространили не само в средата на евреите-сефарди, но и сред араби, финикийци, палестинци, ханаанци и гърци. Но главните носители на рептилоидните извънземни гени са евреите-сефарди. ПО тази причина това крило от еврейския народ е толкова агресивно към хората от други националности. Философи и културоведи се опитват да обяснят такава агресивност с въздействието на талмудическата философия. Тук действа още и генофондът. По каква причина в юдейската среда африканските и азиатските евреи са по-уважавани, от европейските евреи? Ашкенази са по-образовани от сефардите, но те нямат главното – генетичната връзка със своите стопани. Ето защо Едуардс Ходос, бивш член на юдейския световен съвет, в момента равин отстъпник, от гледната точка на хасидите, хабада и юдеите фанатици, смята, че в бъдеще, смята, че в бъдеще, след идването на Мошеах, фактически след пълната победа на юдаизма над другите народи и религии, от евреите нормален живот ще имат само сефардите. Евреите ашкенази, които в по-голямата си част имат хазарски произход, ще бъдат роби на сефардите. Масонските ложи ще бъдат разпуснати и самите масони ще бъдат обявени извън закона. Сега е трудно да се определи дали ще се сбъдне това предсказание на Ходос. Получава се така, че евреите ценят не брата по вероизповедание, а по кръв, а религията е само камуфлаж, нея просто умело я използват.

Сталин разбирал, че сефардите са генетични врагове. Никъде във висшите ешелони на властта след 1938 г. те не присъстват. Някъде остават европейски евреи, от класата на Каганович, хора, изцяло предани на възраждането на руската комунистическа империя. От спомени на хора от близкото обкръжение на Сталин, се вижда, че той знаел добре за някакъв клан от неизвестни, който стои над тъмното жречество и над световното правителство, и над масоните. В разговорите Сталин казвал, че всичките тези Ротшилди, Варбурги и Рокфелери са само парични чували. По същество те нищо не решават. Над тях стоят други, които са истински опасни. Думите на Сталин за някаква неизвестна на Земята сила, която управлява цялата наша бавно умираща техногенна цивилизация, предизвикват недоумение у много хора. Йосиф Висарионович нищо на никого не обяснявал. На въпроса що за сила е това, той по правило отговарял с поредния еврейски анекдот колко е трудно на евреина да се раздели с парите. След това, поглеждайки събеседника си, питал: „Как мислите, което кара тези Ротшилди, Опенхаймери или някой друг банков клан да разтворят кесиите си за един или друг, явно неизгоден проект? Всичките те са управляеми… – уверено твърдял Сталин. – Но толкова тънко, че навярно и те не знаят това…“

Да се върнем към Уайсхаупт с неговите илюминати. Защо е бил нужен на Ватикана този проект? И на йезуитите в частност? Съвременните историци се опитват да ни набият в главите, че илюминатите били създадени от йезуитите в противовес на масонското движение. В това няма никаква истина. Масоните и илюминатите никога не са враждували и нямат намерение да го правят. Илюминатите вършат своето, масоните – своето. И едните, и другите са напълно доволни един от друг. Илюминатите на Уайсхаупт оглавили масонското движение и му придали нужното направление, за което са били и създадени. Те си създават лъжлива цел, за да скрият истинските илюминати, чиято генетика на 99% не е човешка. В момента двете групировки са едно цяло. Трудно е да се определи къде е истинският илюминат, къде е „сапуненият мехур“. Фактически тук е използвана старата масонска технология, където наред с мрежата видими масонски ложи съществува същата мрежа от невидими. Невидимите масонски ложи са най-опасните, те контролират и политиката, и икономиката, а видимите ги прикриват. Те прекрасно насочват вниманието към себе си на обществеността и така позволяват на своите колеги да постигат успех. Днес от време на време се опитват да ни внушат, че против Русия вече два века се води информационна война от обединените елити на Запада. Но тази война се води не от два века, а от времената на приемането на християнството. Всичките западни елити са адепти на клана на илюминатите. Европа, Америка и много други страни, дори Китай, отдавна се управляват от нехора. Масоните в западните елити заемат онези постове, които не са заети от нехората. По принцип от последните подбират управленци от средното звено, но не и от най-висшето. Такава е субординацията в тайните общества. Но това е на Запад. Ако у нас има илюминати, те са единици и това е разбираемо. На Запад гледат на Русия като на колония. Затова масоните в нашето правителство, пък и не само в правителството, от тях е организирана петата колона. Онази, която налага на нашия народ либерално-демократичните ценности. Съвременното масонство е основната ударна сила в колониите от третия свят. Чрез тяхното влияние не само в развиващите се страни, но и в развитите, се установяват такива правила на играта, които са нужни на илюминатите и на онези, които ги управляват.

Извадка от книгата на Георгий Сидоров „Фаталната съдба на самопровъзгласилите се Богове“Издателство „Распер“





Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Не е изяснена достатъчно добре
03.01.2017 09:20
ролята на Изтислав в цялата тази конспирация.
цитирай
2. koshava - Изтислав......
03.01.2017 19:07
Изтислав/Изтислав ша го духаш сополяв...............
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1752250
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930