Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2016 10:52 - Гадно е и гнусно,когато подменяш и изопачаваш ценности и поведение.
Автор: koshava Категория: Лични дневници   
Прочетен: 499 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 25.07.2016 18:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Гадно е и гнусно,когато подменяш и изопачаваш ценности и поведение.Когато вегетарианецът е веган с нож в ръка и не се свени и гнуси от гледката ;.Утре ще ядем хора с гарнитура и много кръв“, закани се пред БЛИЦ Никола Донев;.Когато мъжът не е мъж,а жената жена,когато се измислят всякакви определения за да се оправдае мерзоста и извратеноста.Когато еко и зелен не е символ на добро и загриженост за природата.А е символ на платени лобистки интереси,явно зелените позеленяват от стичащите се към тях гущери.Гадно и гнусно е вече да не си протестиращ а протестър.Гадно е когато ЗЕЛЕНИ протестират в защита на природата,а граждани протестират в защита на интересите и поминъка си,когато Ц.Ц И Ц.Ц се прегръщат с кмет и граждани на антипротестът им.Гадно и гнусно е когато децата вместо мама и тати,трябва да казват мама 1 и мама 2.Гадно е когато заставаш пред камерата и казваш че даването на пръстов отпечатък и ЕГН е в защита на личните ти данни.Следва даване на слюнка за определяне на ДНК,стягайте плювалниците голямо плюване ще падне.

koshava
       

Веганите изтрещяха: Този път „Витошка“ ще плувне в кръв като река (СНИМКИ 18+)


Къде е Комисията за защита от дискриминация в България? Защо не защити хетеросексуалните и месоядните, които са 97 на сто от населението, поне у нас. И все още…? Когато влязохме в обречения на разпад ЕС, аз бях изумен от лицемерието на либералничещите брюкселски чиновници, не спира да се възмущава авторът на най-малко десет книги, свързани с любовта, брака и семейството д-р Тотко Найденов, един от най-авторитетни медицински журналисти и публицисти.

 

– С какво толкоз много ви дразнят „щастливите кокошки“?
– Подчертаното внимание и грижи към животните и към „по-различните“ за сметка на преобладаващата част от хората, това не е грижа за обществото. Нямам нищо против директивите за „хуманно отглеждане“ на прасетата и птиците с придобилото гротескно звучене „щастливи кокошки“, но нима първо не трябваше да се мисли за щастието на тези, които ядат месо и правят двуполова любов.
Той смята, че изискването към суверенните държави да признават безплодните гей-бракове, но не и поемане разноските за зачеване на бездетните двойки, е обида за нормалните семейства. Коментаторът отдавна тръби по медиите и от телевизионния екран, че гей-парадите силно обиждат и гневят хетеросексуалните в обществото. Но никой не мисли за тях, мисли се за онези 3 процента от населението, на които не бивало да накърняваме човешките права и какво от това, че останалите протестират и негодуват. На всичкото отгоре, добави д-р Найденов, беше издигнат дори призива да отпаднат думите „майко“ и „татко“ и да се употребява само терминът „родител“, защото осиновените деца в тези гей-семейства нямало как да ги употребяват. Не бих се учудил, добави докторът, ако утре ни забранят да празнуваме Коледа, както вече самоволно сториха редица кметове на германски и английски градове, за да не дразним „братята-мюсюлмани“ или да не консумираме свинско, щото те пък се гнусят от него.

Д-р Найденов не проумява как може Меркел да призова немските девойки да ходят с дълги поли и закрити деколтета, за да не възбуждат мургавите натрапници, които същата Меркел така щедро прие и разсипа Германия и Европа? Как може да се разпространяват и листовки със съвети за това как белите немкини да правят секс с чернокожи мъже.

Проводът за гневните думи на д-р Тотко Найденов са веганите. Тези, които в неделеля пак ще завземат бул. „Витоша“ в София с кървавите си сцени – демонстрирайки голи девойки в тарелки или на шиш. Това бил единият от начините да накарат софиянци да не ядат месо!

– Защо се се възмущавате толкова силно от веганите?
– Кой им позволи на тези разпасали се хора да тормозят останалите, и то по един толкова грозен, неестетичен и фашистки начин, пита в своет*о гневно слово д-р Найденов. Ако е столична община, то – срам и позор за нея! Що за слободия: да агитираш против определен вид храна, и то – най-пълноценната за организма? Признак на интелигентност ли е човек да си позволява да пропагандира сексуалните си практики, вероизповеданието, кулинарните си вкусове? Къде е Комисията за защита от дискриминация – да защити хетеросексуалните и месоядните от 3-те процента вегани и гейове? Ако се върнем в историята на средата на16 век ще научим как мизантропът възмущаватеЖан Калвин (1509 – 1564), станал кмет на Женева, въвежда „строга църковна дисциплина“ чрез теократичен режим, измислен от него. Режим, който не е описан никъде в Библията и който забранява развлеченията, танците, ярките дрехи, консумирането на месо по време на пости. Тайната му полиция дори е нахлувала по домовете на хората и е вдигала капаците на тенджерите им: да не би там да къкрят мръвки. Наказанията били сурови…

Хора, призовава д-р Найденов, ако не спрем тези вегани днес, утре ще действат като Калвин. И това са криворазбраните европейски ценности: милост към животните, безпардонност към хората…

Тодорка Николова, БЛИЦ


bultimes.com/izvratenite-tsennosti-vegani-i-homoseksualni-mozhe-mesoyadni-i-hetero-ne/

  image 24.07.2016 Веганите изтрещяха: Този път „Витошка“ ще плувне в кръв като река (СНИМКИ 18+)

Организаторът на веганските протести Никола Донев е с нова, екстравагантна идея. Утре в района на столичния

image 22.07.2016 Извратените вегани пак се клаха и окървавиха София (СНИМКИ 18+)

Вегани и вегетарианци ще се съберат отново в неделя в София и ще предприемат символично шествие

image 11.07.2016 Побъркани вегани за малко да уморят бебе със стриктна веганска диета

Едногодишно момченце от Милано, отгледано от родителите си под стриктна веганска диета е било отнето от


 





Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1747920
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031