Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2017 16:11 - ПОРЕДНИЯ УДАР СРЕЩУ ТУРЦИЯ-Истанбул Е ЧАСТ ОТ БАНКЕРО - ЦИОНИСТката ВОЙНАТА СРЕЩУ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ !
Автор: koshava Категория: Лични дневници   
Прочетен: 907 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ПОРЕДНИЯ УДАР СРЕЩУ ТУРЦИЯ-Истанбул Е ЧАСТ ОТ
БАНКЕРО - ЦИОНИСТката ВОЙНАТА СРЕЩУ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ !

Поредния АТЕНТАТ приписан от юдейските медии на така наречената ""ислямска държава"" която де факто е сбор от офицери от ЦРУ - МОСАД - МИТ - МИ.6 , с водач сефаридския евреин - ционист Абу Бакар Ал Багдади или Шимон Елиат , офицер от МОСАД-Израел , който е бил на стаж и в ЦРУ-САЩ, играейки общ агент на двете държави.
Същия индивид бе назначен за главатар на ""ислямоЮДЕЙСКА
държава"" с цел ликвидиране на всички светски правителства, Ирак - Сирия - Иран - Йордания - Египет - Йемен , въпреки че някой от тях са под контрола на САЩ , то планът за въвеждане на Новия Ционистки Ред предвиждаше тотална Ислямизация на целия близък изток с цел прекъсване на Търговско Икономическите връзки с Русия и Китай както и ислямско давление над южните - Кавказките граници на Русия и Югозападните такива на Китай - Синцзян.
Този план вървеше успешно реализиран до април 2015г. , когато Руските ВКС започнаха да изпаряват ислямизираните маймуни , след това помните сваления Руски СУ-24 ОТ Турски Ф-16 пилотиран от щатски пилот от ВВС - База ""Инджирлик"".
Този акт за който Ердоган разбра от медиите, бе извършен от Еврейна ДЬОМНЕ - Ахмед Давутоглу , уволнен от Ердоган за това предателство чрез което, Турция беше успешно насочена от САЩ срещу Русия та се наложи Ердоган да организира ""преврата"" в Турция срещу себе си с цел да подлъже всички участници в него чрез внедрени служители на Турското разузнаване - МИТ да вземат участие та да му дадат картбланш да премахне всичките си врагове , които без Кюрдите до един са под-контролни на ЦРУ-МОСАД. После дойде затоплянето на Руско-Турските отношения , последвани от зверската реакция на доскорошните владетели на Турската политика , Ротшилд-Рокфеле
р , които организираха няколко атентата в Турция , последвани от убийството на Руския посланик в Анкара - (https://www.facebook.com/#!/permalink.php?story_fbid=1651876671777974&id=100008669708476&pnref=story), предхождащо свалянето на Руския самолет ТУ-154 (вижте фактите - https://www.facebook.com/#!/BylgarskaNarodnaArmiq/posts/722009084621875?pnref=story ) , завършвайки със разстрела на 40 човека в Истанбулска дискотека.
( Има информация че на нова година , Руския посланик в Израел-Тела Авив е бил отровен по време на обяд в тамошен ресторант което се вписва напълно в ционистките атаки срещу Русия и страните които поддържат стратегически отношения с нея, в случая Израел, без да позволяват намесата на Ротшилд-Рокфеле
р )

Всички тези факти са свързани помежду си с цел давление над всяка една страна, в случая Турция, дръзнала да се опълчи на доскорошните си господари и създатели - Ротшилд-Рокфелер , преминавайки към страната на най-големия враг на банкеро-ционизма - Руската Федерация.
И тук стигаме до ""явлението"" ИДИЛ , което след горепосочените промени се разцепи поради две причини !
Първата бе че Турция чрез МИТ, изтегли своите подопечни формирования в ИДИЛ, биейки се срещу Руско-Сирийскит
е сили, насочвайки ги срещу Кюрдите или пращайки ги към Европа , което действие се вписва в ционисткия план за тотален ислямски европейски пръстен, но разгневи САЩ , че се наложи над 500 души от щатския военноморски Спезназ да бъде дислоциран в Алепо-Сирия поемайки липсите на Турския аскер, като този ход се оказа погубен за щатския спецназ, заловен на по късен етап от Руско-Сирийския СПЕЦНАЗ та САЩ се чудят как да прикрият този факт. Другия удар за ""Ислямска държава"" бе по Израелско направление след договорката по желание на Израел да прекрати всякакво враждебно действие срещу Русия успоредно с прекратяване на анти-Руската линия на САЩ , чрез смяната на президента на САЩ с човек под-контролен на Израел - Доналд Тръмп като в замяна Израел поиска гаранции от Русия да не позволи в бъдеще на смъртния си враг Иран-Хизбула заедно със Сирия да предприемат агресивни действия срещу Еврейската държава. Тези действия от страна на Израел бяха продиктувани от заключенията на МОСАД , осъзнаващи че ако Близкия Изток бъде ислямизиран напълно под ЩАТСКИ контрол, Израел ще се окаже като малко островче след фанатично ислямско море , което е въпрос на време да бъде залято и потопено. Второто заключение бе че Русия-Сирия-Иран ще смажат ИДИЛ което значи че на Сирийско-Израелската границата ще се появят Ирански военни части успоредно със засилването на военния потенциал на Ливанската организация ""Хизбула"" която е Шиитска структура , свързана много силно с Иранските служби.
Преценявайки тези факти Израел изтегли своите представители от ИДИЛ, действие довело до директно опълчване на САЩ (Ротшилд-Рокфел
ер) успоредно с налагането на Доналд Тръмп за президент на САЩ чрез Израелската еврейска организация AIPAC , (вижте по подробен анализ на този факт - https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1636653769966931&id=100008669708476 ) , ход който рефлектираха във време-пространството по всички направления сблъсквайки Израелските интереси с тези на юдейско-банкерските фамилии.

Сега разбирате защо и поради каква причина се случват всички атентати в близки до нас както и в Братски нам страни , както и кой стои за тези действия като отговора на това ще бъде в сърцето на доскорошните господари на човечеството и ще бъде видим за целия свободен свят който пред очите ни се обединява за решаваща бита срещу глобалния ЛУЦИФЕР.

Днес жалката и безпомощна политика на САЩ водени от Семействата , успяха за няколко месеца да превърнат доскорошни врагове в приятели , обединявайки ги срещу общия им враг в лицето на фамилните корпорации Ротшилд-Рокфелер.

Както се казва в една прекрасна Българска поговорка :

""ТОВА КОЕТО СИ НАПРАВИШ САМ, НИКОЙ ДРУГ НЕ МОЖЕ ДА ТИ ГО СТОРИ""

imageimageimage   Иван Баичев







Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1755068
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930