Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2016 10:22 - Разкритие: $ 12 млрд. Наля „Америка за България“ в НПО-Фондациите! Целта е Подивяване и Контрол Над Населението на България!-Аве лешпери,аве педери,аве толераси
Автор: koshava Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 606 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image
САЩ подари почти 1,2 млн. лв. на подалия оставка министър на правосъдието Христо Иванов.

Неговата неправителствена организация,  наречена  „Български институт за правни инициативи“  получава 1 184 760 лв. от соросоидната фондация „Америка за България“.

Парите са одобрени в началото на този месец и ще послужат, според изявлението, за работата по проекта „Инициатива за прозрачни съдебни назначения“ и абсолютно абсурдната съществуваща у нас  „Мрежа на американските съдии за България“. Кои са тези американски съдии и какво ги касае България, не е ясно!!!

Важното е дейност да се развива и пари да се леят за награда на заслужилите соросоидни протестъри – по същество платени американски шпиони и агенти на влияние.



image

Американски съдии и адвокати ще си общуват с нашите и за това ще се похарчат над 1 милион долара.

По-скоро ще отидат за нещо друго, но кои сме ние, че да питаме за какво. Имат бол пари американците и ги раздават направо с шапката.
С крупна сума са зарадвани и още двама от най-активните родни пропагандатори на американската политика у нас с – Алекс Алексиев и Илиян Василев.

Те пък ще изследват чрез центъра си  балканския и черноморския регион. За целта са им отпуснати  228 250 долара. С тях те ще излагат (Забележете!)  „Издигането на видимостта на България в международния информационен обмен“. На кула ли ще я качват, на Байкушевата мура ли тази видимост, е пълна загадка. Или може би ще я изстрелят в Космоса.

Илиян Василев има типична за протестърите у нас биография: Бил е български посланик в Москва и агент на ДС. Сега съвсем логично за породата си (този тип хора се нагаждат според времето и господарите си) е един от най-изявените русофоби, твърдящ, че всичко лошо в света се случва заради „дългата ръка на Кремъл“ или по нареждане лично на Путин.
Не е тайна, че напоследък подобни твърдения по телевизии и медии се възнаграждават щедро от САЩ и нейните платени мекерета и сумите не са никак лоши – по 100 хиляди долара на човек! Американците явно умеят да насърчават финансово глашатаите си у нас.
Неизвестната фондация „Герои на времето“ получава пък  387 180 лв., а името на проекта, за който отпускат такава крупна сума е с нищо незначещото име „Посрещане предизвикателствата пред доброволчество в България“.
image

Това не е случайно, защото къде ще чакаме доброволчеството не е много важно. Важното е, че в НПО-то работи една от най-изявените протестърки срещу кабинета на „Орешарски“ –  Зорница Миткова. Тя сама нарече себе си умна и красива и е бивша служителка на друга изявена соросоидна протестърка и грантаджийка на „Америка за България“ Ивет Добромирова, която пък е близка до президента Росен Плевнелиев.

По време на протестите през 2013 г. Добромирова нашумя с постовете си в специализирана соросоидна фейсбук група, в които директно нареждаше и командваше Миткова какво да прави и даже й помагаше с доставка на платени протестъри за цирковете пред парламента.

60 хиляди долара е получил и проамериканският сайт  „Площад Славейков“.

Ако това не е груба намеса във вътрешните работи на България, здраве му кажи!!!

САЩ най-открито си финансират всички, които работят за тях, като най-нагло лобират за промяна на определени закони, плюят по Русия, обясняват на народа ни, че не е славянски, а на населението ни – че е мързеливо и затова е бедно…

image


И това са само официалните суми.

Говори се, че парите, давани под масата, са много повече и това е видно от хилядите грамотни и неграмотни тролове, които са налазили по всички сайтове, плюят по Русия и по всеки, който изрази положително отношение към нея. Плюят и по всеки, който се усъмни в чистите и прозрачни намерения на САЩ в България. Експерти изчислиха, че по груби сметки за последните 4 години САЩ е налял за пропаганда в България над 12 млрд. долара. Сума, която би могла да измъкне всяка една икономика с нашите мащаби от каквато и да е криза и да й помогне да стъпи на крака. Тези 12 млрд. щяха да са полезни обаче ако бяха налети в икономика. Те обаче са хвърлени за мерска, долна и подла обезбългаряваща пропаганда с цел контрол! И логичният въпрос тук е искат ли действително Щатите България да е богата държава?

Хибридната война е в разгара си, само че не я води Путин.

Не я води Путин, но американците и техните платени местни мекерета крещят в истерия: „Дръжте крадеца!“ и изсипват пари с чували за обезбългаряване, обезлюдяване и контрол над България! Не и за икономика!

Народе български, събуди се!!! И избери най-сетне на кого да вярваш! Защото в тая разклечена поза не само вече си изгубил достойнството си!… Но и скоро ще изчезнеш! Skandalno.net

 

skandalno.net/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%B5-12-%D0%BC%D0%BB%D1%80%D0%B4-%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D1%8F-%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0-169920/



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1754316
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930