Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2017 08:40 - Вият! Като чакали вият........
Автор: koshava Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 846 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 16.01.2017 08:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Вият! Като чакали вият ,тези от АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ. Лора Крумова потресена и аха да пророни сълзи че Радев може да смени политиката на България към Москва.
Лорче, народа не гласува за ВАС! Народа не гласува ЗА америка! Не гласува за ЕС! Не ревете бе журналя. Време е да си заминавате в АМЕРИКА ОТ БЪЛГАРИЯ!




image

image


На всеки километър

Неправителствените организации плачат за нов закон и мониторинг

Най-активните НПО-та в България в последните години се превърнаха в пета колона в държавата ни. Работят и завладяват публичен терен, като се финансират от чужбина, и то богато, публично посочват своите избраници – протестърите. И са толкова активни в натиска над политическите процеси в България, че им се приписват уличните протести срещу правителството “Орешарски”, въздействие върху кабинета “Борисов 2”, дори се стигна до натиск върху политики на настоящия кабинет – например правосъдната реформа. Публично бе обявено, че героично подалият оставка министър на правосъдието Христо Иванов, недоволен от активността на съдебната реформа, съвсем легално получил финансиране, и то от 1 милион и 300 хиляди лева от фондация “Америка за България”, за да продължи промените в съдебната система. Не знам защо това не звучи като компромат както към бившия министър, който явно е пионка в нечия “справедлива” реформа, нито за финансираните от чужбина НПО-та в България? Във всеки случай е срам за един български министър, който отрито показва, че е на чужда ясла! Този въпрос би могъл да бъде решен с мониторинг и нов закон, но при всяко положение такава практика е твърде уязвима дори в европейски и всякакъв международен контекст.

Неправителствените организации се основават в полза на обществото и никъде в закона не е допуснато основната субсидия да е чуждестранна. Внедряването отвън на “справедливост”, реформи и други подобни поставя държавата в кризи и винаги има публично неприемане. Тук немалка роля играят избраните представители на тези чужди пари и интереси. Антоанета Цонева, Асен Генов, Красимир Кънев, меко казано, не са публично приети и защитават неприемливи каузи. Колкото и да дразнят, българите трудно ще приемат, че е редно да се боядисват паметниците, да се носят бурки и да се защитават правата на роми, когато те се гаврят с портрет на Левски. Явно обществото ни не се поддава на тези техни “международни” стандарти. А и тези, дето дават парите, вече виждат, че подобна акция трудно върви. Че тези, на които са я поверили, издишат… Въпросът е това ли са НПО-тата, които трябва да има една демократична България, в която именно те да изразяват гласа на гражданите. Така този глас се оказва непредставен, настоящите НПО-та видимо нарушават демократичния диалог. Този наложен модел явно трудно ще продължи, тъй като внушенията на Красимир Кънев от Хелзинкския комитет – че носенето на бурки било като това на дънките, стават арогантни. И затова в интернет стои петиция за закриване на Хелзинкския комитет, като е наричан антибългарски.

trud.bg/article-5663043/



Фондация „Америка за България“ е терористична, антибългарска организация



Гласувай:
6



1. bojinkata - Да!!!
16.01.2017 10:31
Да!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1751387
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930