Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07.2017 08:25 - Хайде, соросоиди мили, ваш ред е – изхвърлете думата „клане“ от учебниците и я заменете с „измерения“
Автор: koshava Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 4736 Коментари: 3 Гласове:
-1

Последна промяна: 16.07.2017 08:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Думата "соросоид" е неологизъм, съчетание от Сорос - Джордж Сорос и окончанието -ид, както например андроид, ромбоид, монголоид, хемороид, таблоид, паразитоид, планетоид, астероид и пр. - от древногръцки εἶδος, което озачава същество.

В страните от бившия
СССР соросоидите ги наричат "либерасти" - неологизъм, съчетание от неолиберал и педераст. А соросоидите, които организират гей-паради ги наричат "толерасти". Антоним на либераст е ватник. Германците наричат соросоидите „FuЯvolk“, „Infanterie“ - пехотата на Сорос.

От своя страна
соросоидните медии наричат соросоидите проевропейци и никога проамериканци! Превратът в Украйна се нарича Евромайдан, а не американо-майдан.

Терминът соросоид възниква през епохата на така наречения
Преход към пазарна икономика. Преди края на Студената война, соросоидите са се наричали дисиденти. А в Северна Корея и до ден днешен се наричат дисиденти, тъй като в Северна Корея няма западни НПО.

На днешно време в
страните от Източна Европа, Азия, Африка и Латинска Америка, под понятието "пета колона" се разбира неправителствени организации, финансирани предимно от Джордж Сорос. От там идва и терминът "соросоид" - служител или по-точно слуга на Сорос, творение на Сорос, колаборационист, предател, американска подлога, трубадур на Новия световен ред.

Сороститутка се нарича жена, която помага в подривната дейност на НПО.

Терминът "соросияда" означава мероприятие на
НПО, финансирано от George Soros - протести, демонстрации, шоу , което има за цел да дестабилизира   държавата.

 

 

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Синоним на соросоид е "протестър", американско мекере, американска подлога,
клакьор. Антоним на соросоид е рубладжия, путиноид.

В
Османската Империя възможност за кариерно развитие са имали евнусите. При Прехода към демокрация възможност за професионална кариера имат соросоидите.

www.aliceswonderland.eu/Fifth_column1.html



Никой не се интересува, какво става в колективното съзнание на Народа – и дали то не се е превърнало вече в някаква пустиня.  Накрая я докарахме до там, че онези които уж управляват – Пастирите – изобщо не са наясно, какво се случва със „стадото“.  То пък също постепенно губи представа за себе си.  Намираме се в Ерата на Абсолютната Анестезия. Пущинак.

Никой не смее да попита „Стадото“ – както се изразяваше Плевнелиев, какво мисли за кандърмите с македонците.  Например, има ли, според обикновените хора, „македонски език“, както твърди вечно нахилената пеперуда Захариева, която вижда себе си като Царицата на Чардаша в дипломацията.  Тя казва, че има македонски език – понеже Костов бил подписал през 1999 година съвместна декларация с македонците, в която се споменавало, че всяка от страните я приема на официалния си език.  Обаче само в чардаша това означава нещо, по-различно от онова, което, всъщност, е.  Костов нищо не е признавал.  Евродепутатът Ковачев, който е от едно котило със Захариева, пък казва, че няма македонски език и пр.  Това са хаотичните движения на обезглавена хлебарка.

Между другото, чу се, че Захариева не знаела както трябва английски и от Брюксел й препоръчали да си подскача с преводач.  Дали не са й го казали на „македонски“?

Отстрани сигурно изглеждаме не само като анестезирани, ами направо изпаднали в кома.  Заради това новият френски посланик се опитва да подобри рекордите по нахалство на предшественика си.  Той гледа на България като на цигански катун и има артистичността да твърди, цитирам: „Не разбирам усложненото отношение /на българите/ към историята, тенденцията понякога да се преувеличават измеренията на турското робство, колебанието да се гледа напред, в бъдещето…“. Ако господинът препоръча в родината си подобно отношение към Историята, веднага ще го увесят на Триумфалната арка – добре да се проветри. Тук могат да го затворят за три дни в Костницата в Батак – да размишлява върху българските ни преувеличения.  Посланикът цитира една поговорка, която, неизвестно защо, приписва на българския фолклор – “Най-бързите бегачи са тихите“.  Тукашните поговорки са по-солени, но и по-проникновени, ето една: „Кога стана калайджия, кога ти почерня гърба“.

Никой от най-близкото обкръжение на Бойко обаче не му подсказва да извика френския откривател и да му издърпа ушите – както се опита да направи с Путин заради кирилицата.  С Путин сме смели, а с ксавиетата – не. Това вече е болест.  Посланикът се държи като стипендиант на Сорос.  Хайде, соросоиди мили, ваш ред е – изхвърлете думата „клане“ от учебниците и я заменете с „измерения“.

Утре посланикът ще каже, че сме македонци, недоклани.

Те пък се държат като развеселени жени, вечно ненаситни.  Апетитът им не може да бъде задоволен, колкото и да се стараем.  С тях може да се разговаря само по един начин: „Не ми казвай какво искаш, ами кажи, какво даваш? И ще си затворите ли накрая големите македонски усти – или ще ни кълцате с лакомията си парче по парче?“. Няма кой да ги пита така. Корнелия Н. се закани да прочете договора с Македония – и забрави.  В Социнтерна паметта не се ползва с особено уважение.  Тъй или иначе, можем само да подозираме с какви репарации ще ни натоварят македонците.  Със сигурност ще ни разтоварят от голяма част от собствената ни история – и ще я вземат за собствена употреба, завинаги.  После ще поискат „македонското“ им малцинство тук да има специален статут.  И така ще постигнат много повече, отколкото техните сърбомани успяха да постигнат за 100 години.  Ела, Ванче Михайлов, да ги видиш днешните ни войводи, накъде са се запътили.

Нашите будали си въобразяват, че е голямо щастие да бъдат ратаите, които ще се напъват да изтеглят Македония към НАТО.  Бягайте, бре, от тази гореща женска.  Вижте, как ви се подсмихват гърците.  Бъдете арбитри на българските ни работици – стига да ги проумявате, разбира се.  Опитайте са да вникнете в мълчанието на „стадото“.  Страх ги е от това обаче.  И всичко остава под похлупака на Мълчанието.

Ципрас не признава името на Македония. Ние признаваме всичко – и пак сме в пиесата „Напразните усилия на любовта“. Пак тръгваме първи и ще пристигнем последни.

Кеворк Кеворкян, Фейсбук

bultimes.com/%D0%A5%D0%B0%D0%B9%D0%B4%D0%B5-%D1%81%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%B8%D0%B4%D0%B8-%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%B2%D0%B0%D1%88-%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D0%B5-%D0%B8%D0%B7%D1%85%D0%B2%D1%8A/

 







Гласувай:
7



1. dimat - Поздравления!При това написано от арменец,
16.07.2017 23:06
..ама много по-българин от много "българи"!

Преди време по една от телевизиите слушах интервю с Вежди Рашидов,който също се представи много повече като българин,от много "българи"!

И в края на краищата възниква въпросът,кои и къде сме ние,така наречените "българи",щом в собствената си "държава" се държим като стадо овце,с което продажната политическа банда си прави,каквото си иска!

И още "по-накрая",което си е съвсем в началото трябва на това стадо да се каже,ЧЕ САМО СИ Е ВИНОВНО ЗА СОБСТВЕНИЯ ХАЛ И ЧЕ ВСИЧКИ ЧУЖДЕНЦИ,СОРОСОИДИ,ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ И МЕДИЙНИ ПОДЛОГИ ВЪРШАТ ТОВА,КОЕТО ТО ИМ ПОЗВОЛЯВА!!!!

В много коментари съм наблягал най-натойчиво на тази констатация,с призив,да се обединим и сами си решим проблемите....резултатът е пълно мълчание!

Само "грохот",как другите са ни виновни!

Прав е Апостола с онова "народе????"!!!
цитирай
2. apostapostoloff - Обясни ни сега произхода на думите
17.07.2017 05:44
кремълоид и русофилистик!
цитирай
3. ivanbaichev1878 - Не ми сравнявай Русофилите с соросЕВНУСИТЕ ...
17.07.2017 06:39
Защото правиш ли го ти си или шибано хитлеристче или ялов туркофил.
Та какво си ти ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1747115
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031