Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.08.2017 10:20 - Винету е агент само на себе си, на мафията и на суджука! А ти…питай в някоя психиатрия чий агент си! Може и да ти кажат!
Автор: koshava Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 854 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Скандално разкритие! Вижте на кого е бил агент Бойко Борисов! Няма да повярвате! image
Бойко Борисов е агент под прикритие! Той продава националните интереси и играе тройна игра.

От една страна е агент на Путин, а от друга се прави на пръв приятел на Меркел. Но и отношенията Меркел-Путин имат някакво друго измерение извън това на повърхността.

Тази шашкащи разкрития направи вечният борец за правда и ненавиждащ Русия антикомонуист Методи Андреев.

Той обясни, че преди президентските избори имало тайна среща между Борисов и Решетников, на която било наредено на нашия човек да не разрешава на мама Цецка да става президент. Защо? Един Господ знае. Трябвало да стане ген. Радев и то по заповед на Путин! /Смях в залата! И бурни и нестихващи аплодисменти!/
image

Борисов отдавна се бил предал на Путин и безпрекословно изпълнявал заповедите му. Затова и спрял „Южен поток“.  Тук обяснението на Андреев става малко неясно. Играта била такава, че Бащицата да се покаже предан към ЕС и привидно да накаже Русия, за да може тя да си построи далеч по-изгодния за нея „Турски поток“.

Бойко Борисов в Европа обяснява пред всички колко голям натовец  е. А  като си дойде тук вика : Ама вижте сега, тези санкции нищо не ни  помагат, трябва нещо да направим. И започна да прави газов хъб, но няма да го направи, защото такива нареждания е получил, продължава с „разкритията“ си Методи. Или ще го построи, но без връзка с Гърция и Румъния, което значи в полза на Русия.

И понеже Борисов само говорел, но нещо не правел, значи е агент на Путин! – категоричен е борецът за лустрация.

А като дойде Путин и завземе България, ще стане страшно. Затова трябва да се следят изкъсо действията на премиера и да не се допуска той да си играе играта. Ако трябва и да бъде свален от власт!

Недей така  Методи, недей така, Андреев!

Ще вземеш да изкараш Борисов национален герой в очите на хората, в устрема си да плюеш всичко руско и да изкарваш Путин най-големия враг на България!

Не виждаш ли, че Винету е легнал като пуделче в краката на еврогосподарите си и ако има начин, ще лъсне обувките им с език?

Не забелязваш ли, че ни е поставил под двойно робство – европейско и американско?

image

Не ти ли светва червената, пардон синята лампичка, че ако беше агент на Путин, щеше за лети с 300 километра в час по скапаните си от дупки магистрали?

Борисов има един култ – парите и нищо друго. И много самочувствие без покритие.

Празен е като балон, на който са му източили хелия.

Търси агенти някъде другаде!

Винету е агент само на себе си, на мафията и на суджука!

А ти…питай в някоя психиатрия чий агент си!

Може и да ти кажат!

Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net






Гласувай:
6



1. born - Митодиту е едно от големите недо...
06.08.2017 19:33
Митодиту е едно от големите недоразумения в ПБ политически живот /ако мога да се изразя така/. Човечецът си е бая увреден в главата и не е редно да се обръща внимание на ннесвързаните глуупости, които бълва.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1747196
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031