Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2018 08:24 - Кой финансира ПП „Атака“
Автор: koshava Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 568 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image
Според Wikipedia „Атака“ е политическа партия в България, която използва популистки послания, за да спечели симпатии от избирателите. Според някои мнения „Атака“ е крайно дясна партия, според други – крайно лява и заема проруски позиции. Партия „Атака“ се самоопределя като патриотична и поне официално е ориентирана към национализма. „Атака“ се самоопределя и като антипод на етническата, турска, антиконституционна и сепаратистка организация Движение за права и свободи (ДПС).

Чрез политическата си програма, обявена в началото на 2012 г. и наречена „Планът Сидеров“, ПП „Атака“ твърди, че при връщането в български ръце на златодобива и добива на ценни метали изобщо, електроразпределителните предприятия, мобилните телекомуникационни компании и банките, минималната пенсия в страната веднага е възможно да стане 500 лв., а минималната работна заплата е възможно да стане 1000 лв. Външнополитическата позиция на АТАКА е проруска, антиамериканска и анти-НАТО-вска.

Copyright:www.backdoornews.com


Според изказвания на холандската евродепутатка Елс де Хрун, „Атака“ е "расистка, ксенофобска, отричаща Холокоста, антиеврейска, антитурска и антициганска партия" (източник: European Parliament Goes Bananas over Bad Joke. From the desk of Elaib Harvey on Thu, 2006-09-28 23:15)

На парламентарните избори през 2017 година ГЕРБ вече до толкова са се изтъркали и са станали нетърпими, че имат нужда от коалиция за да оцелеят. И ПП „Атака“ успява съвместно с НФСБ и ВМРО да влезе в парламента под формата на коалиция с ГЕРБ. От тогава политическа партия „Атака“ вече е преживяла катарзис и темата за златодобива както и „Планът Сидеров“ вече не са актуални.
image
Волен Сидеров прави изказвания пред партийната си телевизия „Алфа“, че Васил Левски не бил осъден на смърт от османите заради организиране на сепаратизъм, а заради убийство на дете, тъй като по думите на Волен Сидеров, сепаратизъм в Османската империя не се бил наказвал със смъртно наказание. В коя империя от човешката история сепаратизъм не се наказва със смъртно наказание? Остатъкът от някогашната Османска империя - днешна Турция успя с помощта на израелското разузнаване през 1999 г. да отвлече ръководителя на кюрдските сепаратисти Абдула Йоджалан/Abdullah Цcalan и веднага го осъди на смърт.

А слухът, че Васил Левски бил убил дете, бе пуснат от Турция и разпространяван от платени соросоиди през последните няколко години. Съдебният процес срещу Левски е документиран и ако това беше вярно, турците отдавна да са изровили от архивите и публикували протоколите от съда.

Подобен слух се разпространява от Турция, че Баташкото клане през 1876 г. било възмездие за убийства на българи-мюсюлмани от страна на въстаниците. Тый като трупа на Христо Ботев не е намерен, през 1970-те синове и внуци на бивши лихвари, на които комунистите на 09.09.1944 г. национализираха имуществото, озлобени разпространяваха слухове, че черепа на Христо Ботев бил намерен и бил с входяща рана от към тила, защото не бил убит от турците, а от неговите четници, с които се бил скарал за пари. Обикновено когато човек се скара с някого, не стои с гръб към него. А по време на сражение парите губят значението си, защото хората се борят да оцелеят и никой не стреля в тила на своите.

Кой има интерес от разпространяване на такива лъжи Cui bono? В стила на Турция е, да не си признава престъпленията. Турция до ден днешен отрича геноцида над почти два милиона арменци, по време на Първата световна война.

В друго предаване по партийната телевизия „Алфа“ Волен Сидеров прави изказване, че братята Евлоги и Христо Георгиеви били търгаши и спекуланти. Евлоги и Христо Георгиеви освен че финансират построяването на най-внушителната и до ден днешен постройка в България - Софийски университет, по време на Кримската война (1853-1856) двамата братя организират 7000 българи-доброволци, които опитват с помощта на Русия да освободят България от Османското робство. Но те, според Волен Сидеров били търгаши и спекуланти. Кой друг богаташ в Българската история е направил нещо за България? Може би Джордж Сорос с неговия Нов български университет, който подготвя кадри за разпространяване на поквара и подривна дейност.

Магдалена Ташева - известна, дългогодишна журналистка във вестник „Атака“, водеща на предаването „В окото на бурята“ по телевизия „Алфа“ е обвинявана от САЩ в антисемитизъм (Източник: САЩ - В България продължават случаите на антисемитизъм, автор Панайот Ангарев, вестник "Сега" брой 5048 (173) 30 Юли 2014, "В него фигурират поименно рапърът Мишо Шамара и депутатът от "Атака" Магдалена Ташева"). След като Атака са вече в правителството, през декември 2017 г. Магдалена Ташева по телевизия "Алфа" разяснява, че Йерусалим са го построили евреи и той си принадлежал на Израел по дифолт 📺.

Вече през 2018 г. в предаванията на партийната телевизия на АТАКА - „Алфа“, провалилият се проект „Южен поток“ бива обясняван на публиката като следствие от недостигнато споразумение между Русия и Евросъюза, а не като реверанс на българските васали пред САЩ, за да си продават втечнения газ. Това лъже и Бойко Борисов, че Русия се била отказала от „Южен поток“, в полза на „Турски поток“. Ако Евросъюза не беше съгласен да купува от Русия газ, защо Германия построи Северен поток/Nord Stream и след това започна строежа и на втори "Северен поток 2/Nord Stream 2"?

Според публикации на западно-европейски езици в Wikipedia, България подписва с Русия проекта „Южен поток“ на 05.02.2009 г. На 05.07.2009 г. ГЕРБ печели парламентарните избори в България и осем дни след изборите на 13.07.2009 г. Русия съобщава, че новото правителство на България е замразило договора с Газпром за „Южен поток“ и няма интерес за каквито и да били други енергийни проекти с Русия (източник: South Stream: Bulgariens neue Regierung дndert Kurs - "Kommersant", WIRTSCHAFT, 14:24 13.07.2009, aktualisiert 16:12, 05.10.2015)

Фактът, че първата работа на ГЕРБ беше веднага след изборите да блокира договора за „Южен поток“, не се съобщава от нито една българска медия, в това число не и от медиите на ПП „Атака“, за която соросоидите разпространяват слухове, че се била финансирала от Русия. И много отчаяни хора вярваха, че ако Бог е забравил България, то Русия все още не я е забравила.

Такива слухове соросоидите разпространяваха и за Бойко Борисов, че бил руски проект. От 10.11.1989 г. в България няма руски проекти, има само американски проекти. Руските проекти, които са били построени до 1989 г. са вече приватизирани и отдадени на символични цени или въобще без пари на американски компании и техни подставени фирми. При комунизма имаше еднопартийно управление - всички партии бяха червени. При демокрацията има плурализъм, при който еднакво място имат както сини соросоиди така и червени соросоиди.

И както всички български медии, така и всички български политически партии се финансират от едно място: Сини соросоиди, които се пъчат като неолиберали и евроатлантици и червени соросоиди, които провеждат операция под фалшив флаг - перфидно се преструват на патриоти, националисти, антиглобалисти, русофили, антисемити. Но хранилката и на едните и на другите е обща и помията в тази хранилка идва от САЩ.

"Един слуга не може да има двама господари."
Библия, Матей 6/24

http://www.backdoornews.com/koi-finansira-ataka.html




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1751735
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930