Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2016 11:17 - Циганин изрита германка в метрото, пак го изкараха "българин" и плюят по нас...
Автор: koshava Категория: Новини   
Прочетен: 539 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Грозното видео, на което нищо не подозираща германка е изритана в гръб от трима съмнителни субекти, буквално взриви Германия. Огромна омраза и гняв се изсипа, а виковете "експулсиране" са най-леките от всички викове. А най-циничното е, че в историята напълно несправедливо беше замесена България, и отново за "българите" се говори като за наглеци и престъпници.

Всъщност, съвсем ясно видимо от видеото е, че въпросният субект, който участва в нападението, е 100% циганин. Политкоректните медии в Германия обаче, отново спестяват този факт, и в резултат - справедливият гняв на немците се стоварва върху... "българите". Добре е да припомним, че "българин" също е етническо понятие, съответно като кажат, че "българин е ритнал еди кого си", те нападат българската нация. Точно както ако кажат "циганин", биха напраднали съответния етнос.

Защо обаче да се каже "циганин" е неприемливо и е забранено, а да се каже "българин" е съвсем приемливо. Неолибералната перверзия, която превърна нормалния бял и работещ човек, в по рождение виновен за всичко, става все по-нагла и безпардонна. Дори гневът срещу самата нея (бежанци, неграмотни малцинства, криминализирани групи) тя се опитва да го обърне в своя полза, и отново да изкара вид "бял нормален човек" за виновен. За виновен за действията на всевъзможни дегенерати и орки, които превръщат обществото ни в гротеска. Думата "дегенерат" в случая изобщо не е пресилена, след като виждаме как някакво същество атакува човек в гръб, без нищо да му е направил, и застрашава живота му. Това по всякаква логика е дегенерат, и би бил такъв и ако беше българин или американец. Дегенерат си е и ако е циганин, независимо от особените права на този етнос в цяла Европа.

Въпросната германка е със счупена ръка, и цял късмет е, че е изобщо жива, след подобно падане по стълби, блъснат без изобщо да очакваш. И за това е виновен българският бял човек, дето наравно с германеца плаща еврофондовете, дето пък после с тях хранят всевъзможни малцинства и други привилегировани общности.

А най-жалкото е, че отново българското правителство на безстрашния Бойко Борисов мълчи, и не обелва и дума в защита на нормалния "българин" от абсолютно манипулативните и лъжовни нападки.

gudelnews.com/index.php/2016-02-27-12-04-19/691-tziganin-izrita-germanka-v-metroto-pak-go-izkaraha-balgarin-i-plyuyat-po-nas






Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1747713
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031