Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2017 10:04 - Какво ще се случи ако престанете да се занимавате със секс. Пункт 8 е доста страшен!
Автор: vangelpanov Категория: Тя и той   
Прочетен: 639 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 30.07.2017 20:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Малко са такива неща в нашия живот, които да ни доставят огромно удоволствие и да ни увлича като едно от най-прекрасните забавлуния в живота и в света, пише The Health Awareness, като редовния и здравословен секс. Но много хора не оценяват важността на редовния и здрав секс.
Сега преразкажа защо не си струва да се ограничавате или отказвате от секса според The Health Awereness . Ето какво се случва с вашето тяло, когато престанете да се занимавате със секс:
1. Ще боледувате много по-често
Ако дълго време не се занимавате със секс вашата имунна система съществено отслабва. Това означава, че микроорганизмите много по-лесно ще проникват във вашия организъм и вие лесно ще разболявате от простуда или грип. Така че редовния секс ще ви предпази от необходимостта да вземате ваксини за предпазване от грипа.
2.При вас се повишавана нивото на стреса
Сексът е отличен способ да се снижи нивото на стреса. Редовният секс снижава количеството на хормоните на стреса и ви прави много по-релаксирани и успокоени. Без секса вие се превръщате в бомба със закъснител, която не се знае кога ще избухне.
3.Ще ви е трудно да се възбудите
Колкото и да е странно, но това е чистата истина: отсъствието на редовно практикуване на секс често води до това, че човек вече не може да изпитва възбуда. При мъжете това се проявява като проблеми с ерекцията, а при жените - невъзможност да изпитат оргазъм. Така че не прекратявайте да практикувате секс за да може да "палите от половин оборот"
4.Започват да се променят сънищата
При някои от хората нередовният полов живот започва да предизвиква странни сънища. Например, може да ви се присънват сексуални сцени или да изпитвате оргазъм и полюция по време на съня.
5.Постепенно започва да пропада желанието да се занимавате със секс
Ако вашият организъм забележи, че вашият период на сексуално въздържание се удължава, той понижава изработването на полови хормони. След известно време вече съвсем не ви се иска да се занимавате със секс. Всичко това е признак на недостиг на полови хормони.
6.Увеличава се дистанцията между вас и партньора ви

Когато двойките, които живеят заедно, независимо от това дали имат сключен брак или живеят на семейни начала, рядко спят заедно и се рядко занимават със секс, междуличностната дистанция расте. В крайна сметка започвате да се съмнявате в партньора си и ще намирате другите хора за по-привлекателни. А от тук до изневярата има само една крачка. 
7.Рязко спада самооценката ви
Изобщо не е изненада, че у човека, когото не харесват като обект на сексуално влечение, рязко пада самооценката. Но отсъствието на секс също се отразява на самочувствието и може да доведе даже до депресия. Изследванията свидетелстват, че редовният секс ще помогне да се справите даже с депресията и по ефективност може да се сравни с антидепресантите.
8.Нараства риска от рак
При мъжете, които дълго време не са се занимавали със секс, рязко се повишава риска да заболеят от рак на простатата. Така че занимавайте се редовно със секс с любимия партньор, което се явява един вид разреждане на напрежението - това понижава риска да заболеете от рак.
Съгласете се, че при такива причини ние всички просто сме задължени да се занимаваме със секс! Това е необходимо за здравето!
А, и още нещо - непременно споделете тази статия с ваши познати! Може би те не се досещат за всичко това!



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vangelpanov
Категория: Бизнес
Прочетен: 16946
Постинги: 8
Коментари: 2
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930