Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.10.2016 07:33 - Пентагонът: Ще унищожим Русия за 10 дни-ХА-ха-ха Мууууу..... лешпери
Автор: koshava Категория: Други   
Прочетен: 973 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Подполковник Дейвид Джуберг, старши аналитик в Пентагона, заяви пред авторитетното украинско издание „Газета“, че в случай на война САЩ и НАТО са  в състояние да прегазят Русия за десетина дена.

Твърде нагло и самонадеяно, в стил холивудски екшън с главен герой Терминатора, американският аналитик „обясни“, че да се говори за война на Русия срещу Съединените щати е безсмислено, защото това ще прилича на война на „винтовката срещу лазерното оръжие“. Добре все пак, че този „аналитик“ не върна Русия в каменната ера и не я „прати“ да се бие срещу янките с лъкове от тръстика и стрели с каменни върхове.

Интересно защо, ако е толкова лесно да се победи Русия, американците не са го направили досега в Сирия? Защо янките допуснаха Русия да ги изгони с шутове от Крим и Донбас? Защо изпадат в ужас от очертаващия се вече военен съюз между Русия, Китай и Индия? Последните две страни от които са въоръжени почти изцяло с руска военна техника. Може би защото дори най-големият русофоб в Щатите- Збигнев Бжежински,  им каза, че никой не може да мисли за световно господство, преди да е завладял или взел на своя страна Азия!

image

Подполковник Джуберг изтъкна и аргумента, че Министерството на отбраната на САЩ харчи за военната промишленост и за армията си 10 пъти повече, отколкото Русия. Заради това, по неговите думи,  изобщо нямало да се наложи да се водят някакви сериозни бойни действия. „Всичко ще приключи светкавично и кръвопролитно, но във вреда на РФ“, закани се Джуберг.

Натовският подполковник обяви, с безочлива откровеност, че Пентагона разполага с готови планове за водене на светкавични военни действия срещу всяка страна на света, включително и срещу Русия.

Започваме да се питаме къде остана „миролюбието“ на така наречения „свободен свят“,  и Щатите не се ли зовяха защитник на света, и в никакъв случай агресор?

Но продължавайки линията на холивудските екшъни, където „добрите“ янки разрушават всичко около себе си, докато преследват „лошите“,  никому неизвестният подполковник разказва приказката за бъдещата война, според плановете на НАТО:

Дори ако Кремъл употреби ядрено оръжие, споделя „експертът“, то от всички руски ядрени ракети, ще излетят само половината, а останалата половина ще бъде прихваната от „глобалната противоракетна отбрана на САЩ“.

При такива бълнувания, човек се чуди да се смее ли или да плаче. Ами нали ако половината ядрен арсенал на Русия (възлизащ на 3 500 ядрени бойни глави към 2009 г.) достигне територията на САЩ, не само от тази държава,, но и от половината Слънчева система няма да остане нищо?

Но такива въпроси не тормозят военния съветник – каубой. Той продължава със сънищата наяве. Отговорът на НАТО, според него, щял да бъде съкрушителен. Невидими за радарите бомбардировачи „Стелт“, щели да унищожат още в началото на военните действия  всички военни обекти и заводи в Руската федерация.
Не е зле, обаче, този „екшън герой“ да си спомни какво стана с прословутите Стелтове в Сърбия. Въоръжени само със зенитно-ракетни комплекси още от съветско време, сърбите успяха да свалят не един и два от „невидимите“ самолети. А какво ли ще стане ако тези „невидимки“ се сблъскат с най-новата руска военна техника, с която те изградиха такъв купол в небето над  Сирия, че Щатите и досега не смеят да влязат вътре?

image

След това,  експертът по приказките на Шехерезада,  с гордост заявява, че американски безпилотни самолети щели да унищожат с помощта на електромагнитни импулси цялата електроника в големите градове на Русия. И тогава цялото военно-политическо ръководство на огромната страна, щяло да избяга или да  бъде унищожено.

Забравиха ли тези хора как един възстаричък руски СУ 24 накара американският ескадрен миноносец  Доналд Кук, гордостта на US флота, да ослепее, оглушее и онемее?

Но истинският въпрос не е  в това, кой кого ще победи! Истинският ужас е в това, че Пентагона допуска възможността да се води ядрена война и ракети, пълни със страшна и неизбежна смърт, да летят насам-натам по земното кълбо!

Руски военни аналитици обясниха, че няма нищо учудващо в приказките на американския „експерт“, защото  плановете на Пентагона в случай на ядрена война с Русия, включват „съпътстващи“ жертви от мирното население, в рамките на поне 2 – 3 милиарда души.

Наполеон и Хитлер, командващи огромни и скъпо въоръжени армии, също  се биеха в гърдите, че ще прегазят необятната руска страна за 5 – 6 дена. След което целият останал свят сам щял да падне в краката им. Но, както знаем от историята, тяхната  „бляскава и величествена“ авантюра, позорно се провали. Защото и двамата се сблъскаха със силата на руското оръжие и несломимия руски дух.

Яно сега и САЩ искат да се убедят по трудния начин, че Русия не може да бъде победена, когато защитава себе си и света!

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net


“Ръката на мъртвеца“ е системата за самостоятелно управление на ракетните войски на Русия със стратегическо предназначение, и действа ! – (ЗАБЕЛЕЖЕТЕ), дори когато всичко живо е ВЕЧЕ УНИЩОЖЕНО!  Системата “Периметър“ днес е единствената съществуваща в света “Машина на Деня на страшния съд“ (ОРЪЖИЕ ЗА ГАРАНТИРАНО ВЪЗМЕЗДИЕ), чието съществуване е ОФИЦИАЛНО потвърдено. И САЩ са прекрасно осведомени за това.


 

bultimes.com/pentagonat-shte-unishtozhim-rusiya-za-10-dni/



Гласувай:
4



1. apostapostoloff - НЕ ЗА 10 ДНИ, А ЗА 10 СЕКУНДИ!
14.10.2016 07:47
НАТО е насочило 10 000 ракети с ядсрени глави към Русия и ако го изстреля залпово, мигом ще умрат 50 милиона русмаци. Останалите ще измрат след няколко дни от лъчева болест.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1757761
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930