Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.01.2017 18:32 - Да се събудиш късно сутрин
Автор: koshava Категория: Други   
Прочетен: 687 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Все повече хора, когато отварят очи сутрин, виждат заобикалящия ги свят по съвсем различен начин. Техният свят се е променил благодарение на интелектуалните им възможности и натурални инстинкти, такива, които са се задействали благодарение на логически синтез на самостоятелно придобити разновидни информации.

От другата страна са хората, които избират лесното, това, което им е показвано по световните водещи масмедии, от фармаоръжейната и петро-индустриите, от световното банкиране, от подразделенията на Обединените нации (АКА Рокфелер), от политическите елити, от безброй социални и  неправителствени структури, те са нагаждачите от обора на овчелюдието.

Само до преди няколко години, почти нямаше българи, които да ги интересува света зад мъгливата завеса на мехура, в който живееха. Под това разбирайте доброволно приемане на чуждестранни англосаксонски ценности, които са несходни с българската култура. Същата под прицел, изкарвана за проблем номер едно.

Някой беше казал нещо от рода на: „Да си глупак в информационната епоха е личен избор.“

Да се върна на тези открили “bug” в системата. Това, което видяха набиращите логика, беше планът на тлъстите индустрии, които са настъпили обикновения човек, докато международните им клонове го изстискват като мокри ризи. В това влизат сериозни теми, като удара върху здравеопазването, отравяне, отслабване на човешките маси чрезхранителната комерсиална верига.

Масовото манипулиране чрез телевизия, кино, музика, интернет и др.

Ваксини и лекарствата като средство за влошаване и съкращаване на човешкия живот.

Редукция, стерилизация на човешките популации чрез разпръскване в небето на вредни вещества и вируси.

Масови програми за промяна на народните култури и традиции, и забързано разреждане на населенията.

Комерсиализация на водата и нейното отравяне.

Образователната система като машина за създаване на нискоинтелигентни индивиди-човешки черупки.

Програми за разрушаване на европейските семейства, за създаване ипривилегироване на малцинствени групи, за прокарване чужди ценности.

Пренасочване, изкривяване, преувеличаване на реални информации – под зоркия контрол на определени служби за сигурност.

Промяна на исторически събития с цел подхранване на определени корпоративни и човешки вип-групи.

Неконтролирани електрически полета нарушаващи здравословното състояние на хората дори в домовете им.

До всичко това може да се включат още много, много теми от голямата „червена книга на конспирацията“, с която се удря в главата всеки негоден за обора на покорните хора-роботи.

Хората разбрали живота, хората намерили пътеката в мъглата, частично се опитват да се съпротивляват самосъхранявайки се. Към тази борба може да се изброят някои методи на съпротива.

 

Въпреки че в България е много трудно да се знае с точност, какво е реално съдържанието на всички продукти, поради известни ни измамнически въртележки на държавно ниво, все пак доста вече четат съставките и избягват най-известните им вредители като:

мононатриев глутамат, известен е в други страни като MSG, често се изписва като овкусител Е621, или вкусов подобрител. Намира се в подправки, сладки изделия и общо взето го слагат във всичко, за да подобрят вкуса. За по-лесно много хора дори избягват да употребяват почти всичките Е-та, примерно като аспартам Е951.
генномодифицирани съставки, или най-известни като ГМО. Регламента е да се използва думата модифицирано, а след нея какво е, примерно царевично нишесте..
Колко ли вече са прекратили консумацията на Кока Кола, Макдоналдс и KFC, и гледат да купуват винаги биопродукти? Някои вече купуват плодове и зеленчуци само отговарящи на актуалния сезон в страната.

Избягват се и токсичните козметични продукти. Някои хора търсят био алтернативи на същите. Вредните, съдържащи парабени, които се разпознават лесно, тъй като всичките думи в етикетите завършват на …парабен, също са в черната листа на хората с инстинкт за самосъхранение. Петролните съставки като вазелин, парафин и минерално масло, всичките може да ги добавим в тази листа.

Някои вече тотално са спрели да гледат дори телевизия, а които понякога го правят виждат манипулативните послания дори във филмите. Примерно, вече е известно на всеки, че в американските филми (водещата кино индустрия) и игри „лошите“ почти винаги са враговете на американските власти: руснаци, германци, араби и т.н.

Все повече хора избягват водещите масмедии, предпочитат да гледат такива, които представят другите гледни точки и следователно да си правят изводи.

Започват да се осъзнават и по-младите вече, че интернет и игрите трябва да бъдат ползвани разумно, а не да запълват повечето от времето им.

Много вече с право търсят и пасти за зъби без флуорид, натриев лаурет и лаурил сулфат, триклозан, пропиленгликол, подсладители, оцветители и др.

Хората започват да виждат важността и значението да опазват и разпространяват традиции и култура, история. Предпочитат да четат независими исторически изследвания и да не вярват сляпо на зависими от чужди финансирания издателства и автори, НПО.

Много хора вече виждат лек в хомеопатията и билките вместо фармацевтичните наркотични притъпители на симптомите, на болестите.

Малко могат да си позволят в България закупуването на достатъчно количество метри и филтри за мръсно електричество, за изолация набезжичната радиация и др., но пък хората минимизират шока като спират електроуредите от контактите, когато не са употребявани. Просто търсят алтернативите, примерно: вечер спират или пускат в режим на полет смартфоните си, други ги оставят с изключен wifi извън спалнята стая и т.н. Повече за това как да се предпазите тук.

Все още не е много разпространено поради простата причина, че се използват за много продукти, но смятам, че има и хора, които малко по малко започват да спират употребата на продукти от пластмасови бутилки. Дори минералните води също не всички са третирани подобаващо, за да бъдат здравословни за потребителите.

Може да е много трудно, и дори почти невъзможно човек да живее здравословно в съвременната ни „цивилизация“, но минимизирането на вредите винаги отпушва съзнанието за повече, което в крайна сметка е като всичко ново – въпрос да започне човек, а после променяме заобикалящото ни.

2017 г. тепърва започна. Честита нова година, между другото.
 

bultimes.com/da-se-sabudish-kasno-sutrin/Anony, 1.1.2017







Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1757761
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930