Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2016 17:35 - Сбогом на Европейския съюз: Решението, Сърбия влезе в Евразийския съюз-Ха-ха-ха факайте се евроатлантици,Само можем да се поучим от сърбите.
Автор: koshava Категория: Новини   
Прочетен: 1499 Коментари: 2 Гласове:
9

Последна промяна: 03.06.2016 12:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg



Висшият
съвет на Евроазиатската икономическа съюз реши да започне преговори със Сърбия за обединението на търговския режим, което ще доведе до обща зона за свободна търговия за всички страни от ЕС и балканските страни, заяви пред репортери министърът на търговията EEU Вероника Никишина.

"Върховният съвет на Евроазиатската икономическа уния реши да започне преговори с Република Сърбия за обединението на търговския режим," каза Никишина.

Министър EEU обясни, че днес само три страни имат споразумение за съюз за свободна търговия със Сърбия и в Русия, Казахстан и Беларус, където някои от разпоредбите на тези споразумения да варира.

Подобна преференциален режим между Сърбия и Армения и Киргизстан не е установена, така че двустранната търговия със стоки между страните след работния режим привилегирован. Например, прилагането на една и съща ставка на акциза, който е създаден за другите партньори в рамките на СТО.

"Според резултатите от преговорите, които започнаха, което трябва да се сключи ново споразумение за зона за свободна търговия между EEU, нейните държави-членки и Република Сърбия. По този начин сръбският търговски режим с всички страни EEU да бъде същият ", обясни тя Никишина.

"Освен това, това е най-подходящият момент да се говори за новите условия:., За да видите какво друго стоките от страните на Съюза не може да бъде доставен на Сърбия и да търсят по-благоприятен режим за тези стоки"

Ние очакваме, че, тъй като трите страни с преференциален режим на ЕС вече са установени, преговорите биха могли да отидат в динамичен режим. Но за сега не може по никакъв начин да се прецени дали може да бъде сключено ново споразумение и влиза в сила, "добави тя Никишина.

В Астана, Казахстан се проведе заседание на Висшия Евразийския икономически съвет. Руският президент Владимир Путин и неговите колеги от Казахстан, Беларус, Армения и Киргизстан обсъдени перспективите за по-нататъшна интеграция в рамките на организацията.

Участниците на Съюза, която обединява повече от 180 милиона потребители са особено заинтересовани от създаване на съвместни петролни и газови пазари, както и сътрудничество с други страни, включително и със Сърбия.

Съветник на руския президент Юрий Ушаков беше по-рано съобщи, че участниците в срещата, за да даде "зелена светлина" за започване на преговори за създаване на единен режим на търговия със Сърбия.

Членове на EEU вече са подписали споразумение за свободна търговия с Виетнам, но също така, както той каза Ушаков, водни подобни преговори с Израел, докато в същото време експертите, работещи по въпроса за създаване на зона за свободна търговия с Индия, Египет и Иран.

Превода е машинен който иска може да прочете на сайта,не е трудно все едно четеш маймуница български с латински букви.

webtribune.rs/zbogom-ebropskoj-uniji-odluka-doneta-srbija-usla-u-evroazijsku-uniju/#

Владимир Путин принимает участие в заседании Высшего ... ▶ 31:16 https://www.youtube.com/watch?v=m4gFugwIkls Преди 2 дни - Качено от RT на русском Прямая трансляция. Президент РФ Владимир Путин принимает участие в заседании Высшего Евразийского экономического совета в ...






Гласувай:
9



1. apostapostoloff - Сега вече сърбите сериозно ще
02.06.2016 18:43
загазят!...
цитирай
2. pando - Това се казва народ и нация
07.06.2016 12:58
Ще загазят паразитите и петата им колона,но не и нацията.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1757257
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930