Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2016 15:23 - Пътешественик във времето
Автор: koshava Категория: Технологии   
Прочетен: 1340 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 01.04.2016 15:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
От гледна точна на науката, пътешествието във времето е невъзможно.
Млад мъж обаче казва, че е попаднал в наше време от миналото... ето и историята , като имената на хора са изменени с цел конфиденциалност. Историята е потвърдена от очевидци , видеозапис от 2006г и няколко черно-бели снимки.
Психотерапевта Павел Крутиков казва: "Тази история ми се струва доста объркана и може да ми струва кариерата, тъй като това е мой пациент. Обаче и до сега не разбирам, кой е той в крайна сметка."

Млад човек, който на вид не бил на повече от 30 години е видян на кръстовище в Киев. Той изглеждал заблуден - с голямо удивление разглеждал обикновен 9 етажен жилищен блок. Приближил се до Сергей Онопенко(участъков полицай) и попитал за адрес- попитал за ул. Пищанова., но такава улица нямало. Попитал за датата и полицаят му казал ,че е вторник 23 април 2006г ,при което младежа казал "Това не може да бъде !"
image




Младият мъж изглеждал странно на фона на съвременния град. Бил облечен старомодно с старинни, но неизносени дрехи. В ръката си държал фотоапарат "ФЕД", който може да се намери в антикварните магазини. Но това което удивило полицая най-много са били документите на мъжа. Когато показал комсомолския си билет, който бил като нов, със снимка на мъжа както изглеждал в момента. Полицаят решил, че човека не е добре психически и са го откарали в психиатрична клиника.
Направен е видеозапис в частна психиатрична клиника. Медицинската сестра Елена Михневич казва за Сергей : " Спомням си , че беше странно облечен и поради някакви причини не искаше да си свали палтото и въобще беше доста разтревожен. Когато ми позвъниха по GSM-a, той гледаше така, сякаш вижда за първи път мобилен телефон. Разбрах , че са ни доказали труден пациент"
Младежа не е искал да се разделя с никаква своя вещ.
Д-р Крутиков разказва,че пациента е гледа все към стенния часовник. Доктора започнал разговор:
- Ако мълчите през цялото време и не намерим общ език , ще ми е трудно да ви помогна
- Не съм уверен , че ми е нужна вашата помощ
- Защо така мислите
- Коя дата сме днес ?
- 23 април 2006г
- Последно което помня е сряда ,23 април 1958г.
- Това е доста интересно. Искате да кажете ,че от ваша гледна точка сте в бъдещето
- Не знам
По принцип това прилича на времева дезориентация. Като правило такива симптоми в организма изпълняват защитна функция. За хората, особено тия, които са преживели сериозна травма или стрес, по принцип е свойствено да бягат от реалността и при споменаването ѝ те се чувстват много неудобно, но в случая с този млад човек не било така.
- Хайде да се запознаем все пак най-напред.
- Казвам се Сергей Пономаренко . Роден съм В Киев на 17 юни 1932г.
- Вие изглеждате на 25-26 г. но в никакъв случай не изглеждате роден 32-ра година
- Аз съм на 25 - можете сами да прочетете.
- А може ли да си припомните момента след който сте се оказали в нашето време
- Бях сам и реших да се поразходя. Взех фотоапарата си и вече в двора видях странен обект.
Той приличаше на камбана, но беше нещо друго и летеше по странна траектория. Сложно ми е да обясня и по-добре да проявите лентата и тогава може да ви стане ясно.
Младежа гледал висящият на стената часовник и казал, че стрелките са спрели. Попитал доктора колко е часа. Времето изоставало. Стенния часовник показвал 1:30, а часовника на ръката на доктора показвал същото време, макар да е говорил с младежа не-по-малко от половин час. Когато младежа излязъл от стаята, часовниците започнали да работят но с изоставяне от 32 минути.


image
Доктор Крутиков потърсил специалист, който да може да работи със стара непроявена фото лента, който се удивил на старата лента с 36 пози. Тя била в отлично състояние, а не както се очаквало да е стара и разпадаща се 40 годишна лента. Извадили няколко снимки, които накарали доктора да се замисли над това по какъв начин е могъл да ги фотографира неговия пациент. На първата снимка се оказал добре познат на доктора изглед от края на 50-те години, на следващата е бил изобразен млад човек много приличащ на Сергей Пономаренко. На следващата снимка била симпатична девойка около 20 години. Доктора предположил, че тя е позната на Пономаренко. И на последната снимка е бил зафиксиран обект, както казвал Пономаренко, приличащ на камбана.
image




-Аз искам да се върна в моето време. Сега виждате,че аз не лъжа -казал Пономаренко

След като излязъл от стаята на доктора, той се отдалечил в коридора и ... "изчезнал"- това било записано от камера за наблюдение в коридора.... на 3-тия ден от пребиваването си в частната клиника, чийто прозорци са били обезопасени с метални решетки и само един вход-изход.
В своята анкета, той е посочил информация за адреса си и за това , че се е родил в Киев в 1932 г. и за това, че е стажувал в Киевко метроподеление. Тези данни са проверени в полицията - адреса му е на улица, която вече я няма и на мястото където е живеел има построен 9 етажен блок - так където е бил намерен. Съгласно оперативна информация, Сергей Пономаренко е изчезнал през 1978г. В архивите е останала и негова снимка и описание. На тази снимка той изглежда същият, но -възрастен?(на 46г.). В описанието е записано:" той е излязъл от дома си с фотоапарат ФЕД и не се е върнал."
Уфолозите се мъчат да докажат невероятното и да представят следната поредност от събития -в 1958 г. младият човек е попаднал в бъдещето, а именно в 2006г. След това той се е върнал обратно и благополучно е живял в Киев още 20 години до 1978г. Какво е станало с него по-нататък остава загадка.
За друг пътешествек във времето говори фотография от Канада от 1951г. , на която ясно се вижда млад мъж облечен съвсем необичайно- с тениска, с тъмни очила, с необичайна за времето подсрижка. На едно видео от снимачната площадка на филм на Чарли Чаплин ясно се вижда преминаваща жена, която държи ръката си на ухото и се държи като човек говорещ по мобилен телефон.
В един аудиозапис от радиопредаване се говори за невероятно предсказание направено през 1958 г. Познайте кой го е направил? ..... Сергей Пономаренко.... той говорил ,че след 40 г ще има изкуствено сърце, за което е прочел от вестник докато е бил в клиниката.
След изчезването на Пономаренко, докторът е решил да потърси някой жив познат на Сергей Пономаренко. Той открил жената от снимката. Когато я попитали дали помни Сергей Пономаренко, който е изчезнал през 1978 г. тя е отговорила ,че той е жив и трябва да се върне. Валентина Кулич е била същата жена от снимката на Сергей Пономаренко. Валентина и Сергел са били добри приятели. Тя е запазила една снимка със Сергей направена през 1958 г. Като се сравнят двете снимки - от фотоапарата на Сергей и нейната е очевидно, че са едни и същи хора.
Валентина, разглеждайки снимката от фотоапарата на Сергей споменала важни детайли.Тук съм около 16 . Питат я:"Вие вярвате , че Сергей и до сега е жив?"
И тя отговаря:"Серьожа беше странен човек Той говореше такива неща, за които не можеше в това време да се помисли. Той мислеше ,че вижда бъдещето. Нещо в него се измени и той започна да пише по вестниците, по радиота и да разказва такива необичайни истории."

Доктор Крутиков се обърнал към държавния архив - открил лента която е лежала в архива почти 50 години се е съхранила добре.Това, което разказва нейния герой прилича на невероятно точно описание на технологии от бъдещето - той описва микровълновата печка с таймер.
За 3 дена пребиваване в в клиниката от 2006 г., Сергей Пономаренко е обърнал внимание на микровълновата печка, на телефоните, задавал е въпроси и е чел вестници и списания.
Валентина Кулиш казва че Сергей не е можел да разбере защо до него спират часовниците.
Веднъж тя намерила в пощенста си кутия писмо със снимка от Сергей Пономаренко, на която той бил на 46 години - възрастта на която изчезнал през 1978г. Снимката е правена в Киев и зад гърба на Пономаренко се вижда десния бряг на Днепър. Възможно ли е това? Тази фотография е от бъдещето.
 Валентина Кулиш е убедена, че на обратната страна на снимката Сергей е написал собственоръчно: "С мен всичко е наред. Ще се постарая да се върна ".     




Предполага се че нацистите са разработвали подобно устройство но за летене нищо чудно в процеса на експериментите,да са открили и други способности на камбаната 


По време на изпитанията на Камбаната(гравителидът на националсоциалистическа Германия) персоналът бил отдалечаван на 150-200 метра от обекта и е бил обличан в специални гумени костюми и очите са били закривани със специални визьори. По време на действието на самата антигравитационна система се наблюдавали като последица от нейното действие изменения в растенията и живите организми на още по-голям периметър от тези 150-200 метра като въпреки защитното облекло което явно не е било достатъчно персоналът усещал специфичен металически вкус в устата си, появявали са се язви, световъртеж, персоналът е повръщал.
image


Техническо устройство на Камбаната(нацисткото НЛО):

1.Два срещуположно въртящи се цилиндъра с обща ос които цилиндри били пълни или облицовани с чист живак.
а)самата ос била изградена от тежко метално ядро вероятно кухо и вероятно съдържащо мистериозно ториево-берилиево-живачно съединение известно в немската наука като ["Xerum-525"].
б)облицовката била от керамичен материал.

2.Живакът във вътрешността на Камбаната вероятно е бил охлаждан от течни азот и кислород(температурата на течният азот е -196 градуса по Целзий).

3.Камбаната според проучване на някакъв Витковски който се е занимавал с данни свързани с летящите чинии на националсоциалистите е била висока 2,5 метра и 1,5 метра в диаметър.
image
Функцията на тези срещуположно въртящи се цилиндри пълни с охладен живак и да отделят изключително много високо напрежение следствие на което се отделят магнитните полета и се създава вихрова компресия около Камбаната която й позволява да преодолява гравитацията. Когато срещуположно въртящите се цилиндри са работели тоест двигателната система на НЛО е била тествана от германците се е чувало нещо подобно на жужене каквото впрочем е описвано многократно при наблюдения на НЛО от 1947ма година до наши дни на много места по света в много държави и от много свидетели.



Именно това е оръжието на което Хитлер е възлагал надежди да спечели войната а не атомната бомба. Самият проект за Камбаната е бил с много по-висока степен на секретност отколкото проектът за нацистката атомна бомба и за германското НЛО са се отделяли многократно повече финансови средства, ресурси и научно-технически потенциал в кадри за конструирането. Възможно е в последният момент на Втората световна война немците да са конструирали това НЛО но просто да не са имали реална обективна възможност нито за серийното му производство нито за адекватната му употреба срещу армиите и градовете на съюзниците. Впоследствие един път развили такава "антигравитационна" технология е твърде възможно нацистите да са си направили своя военна база и на Южния полюс и на обратната страна на Луната и голяма част от наблюденията на НЛО които се случват всеки ден по света да се всъщност техни апарати които идват от тези им две основни бази.

Според една сводка съединението представлявало "живачна сол на антимона с формулата Hg2Sb2O7" и за пръв път е произведено в СССР близо до в Дубна през 1968ма година. Този институт притежавал специален реактор подходящ за имплантиране на материал със стронций, цезий и други изотопи. Налице е прилика с червеният живак - тежка течност, висока радиоактивност, винено червен цвят. Всъщност живакът се оказва че притежава странни свойства по отношение на стабилността при подлагането му на голям натиск както твърдят древните текстове за "машини с живачно завихряне".

Поради наличието на [Xerum-525] Камбаната на SS е била много повече от плазмена машина с високо напрежение използваща срещуположно въртене каквото заключение стига Витковски. Очевидно е че Камбаната - нацисткото НЛО е представлявала нещо от рода на реактор предназначен за освобождаване на ядрена енергия посредством изключително високо напрежение породено от въртене на много висока скорост плюс внезапни пулсации с постоянен ток с високо напрежение.

В горивото на Камбаната за неговото осоляване са се използвали твърде вероятно изотопи като хафний и тантал които всъщност са разновидности на изотопите или по-точно научно казано са изомери. Повечето изомери имат изключително малък период на полуразпад но конкретно тантала(атомна маса 180 единици) той е изключително дълъг - 10 квадрилиона години! За танталът се смята че той е свързан с експлоадиращите звезди или даже със свръхновите. Хафният с атомна маса 178 единици е още един стабилен изомер с къс период на полуразпад от 31 години но за сметка на това със свръхвъзбудимост. Той дава четвърт килотон енергия от 1 килограм под формата на гама лъчи. Проучван е от DARPA(Службата за авангардни изследователски проекти към министерството на отбраната) като възможен балотехнически експлозив.

Какво се оказва:

-изомерите освобождават енергия посредством промяна в спина си.
-ядреномагнитно спинов резонанс и гравитацията са научната сфера на професор Валтер Герлах ръководител на проекта на Камбаната.
-Камбаната е работила с тежка течна радиоактивна субстанция както написах горе [Xerum-525] доста осолено със изотопи радиоактивно съединение частично основано на живака.
-твърди че се червеният живак е "балотехнически" химически експлозив способна да въздействие водородни бомби без нуждата от атомна бомба за задействането им.
-[Xerum-525] е бил сложен в двата цилиндъра в Камбаната които са се въртели на една ос с огромна скорост. В по-съвременен контекст в днешно време излизат материали в интернет относно съществуването на американски НЛО чиято двигателна система представлява два резервоара в който се въртяла плазма на живачна основа ПОД ОГРОМНА КОМПРЕСИЯ от 250 000 атмосфери с колосална скорост. Тя неутрализирала гравитацията.
-ксерумът 525 е бил подложен на непрекъснати токови пулсации с прав ток.
-МНОГО ВАЖНО!Окултни и езоретични източници отдавна информират че такива тайни проекти са били осъществявани в Германия далеч преди идването на националсоциалистите на власт през 1933та година. Също древни индийски текстове говорят за съществуването на летящи тела в които имало живак в резервоари.   





image



Невероятната тайна технология на Третия райхПрез 1945 г. секретен оръжеен проект с кодово име "Камбаната" напуска подземния ни бункер в Долна Силезия заедно с цялата проектантска документация, а операцията ръководи генералът от СС Ханс Камлер. Всичко е прибрано на борда на огромния "Юнкерс 390" с шест двигателя, който без презареждане може да отлети до всяка точка на света - например до САЩ или Аржентина.

Малко преди бързата евакуация убийците от СС са се погрижили повечето механици, конструктори и инженери, свързани с мистериозното оръжие, да загинат при "вражеско" въздушно нападение, за да се запази пълна неизвестност около проекта. Същият проект, квалифициран от един германски лауреат на нобелова награда по физика като "изключително важен и решаващ за изхода на войната".

Какво представлява мистериозната "Камбана"? Какво са разработвали нацистките учени? Колко далеч са стигнали те в усвояването и контролирането на нов вид енергиен източник, който може да намери приложение и във военната област за създаване на супермощни и интелигентни оръжия? Има ли концепция, която да предизвика революция във физиката? И не на последно място: защо опитите на Райха да създаде ядрена бомба са с по-ниска степен на секретност от черния проект "Камбаната"? В тази книга историкът и изследовател на алтернативната наука Джоузеф Фарел разкрива мащаба на екзотичните технологии, създадени в лабораториите на Третия райх, и хвърля ръкавица на всеприетите исторически възгледи за края на Втората световна война, инцидентът в Розуел, зараждането на MAJIC-12 като правителствен екип, който разследва всичко свързано с извънземни цивилизации и летателната им технология.











Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1757698
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930