Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2018 17:25 - Разни.....
Автор: koshava Категория: Други   
Прочетен: 159 Коментари: 0 Гласове:
0



p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }a:link { }

 

Това е НОВИЯТ АХИЛ от серийният филм ПАДАНЕТО НА ТРОЯ!
Следващия АХИЛ ще е трети пол!
Така се подменя историята! Така се обезличават цели народи!
Утре ГЕРБ и патрЕотите ще гласуват приемането на ТРЕТИЯ пол. Честито БЕЗПОЛОВИ !

 

 

Латвия наложи санкция на Рамзан Кадиров и забрани влизането му на Латвийска територия.
Попитан да коментира решението на латвийските власти Рамзан Кадиров три минути се чудеше какво да каже, Накрая се изсмя и отговори с въпрос- АМИ АКО ПОЛУЧА ЗАПОВЕД ДА ОТИДА?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Канадския състезател по ШОРТТРЕК Бил Датон не можа да влезе в норматива за Олимпиадата и поиска да бъдат отменени резултатите на руснаците. Били с много недостижими времена.











Изгубени в превода.....
Интересен случай станал преди 14г в САЩ излиза на яве днес. Руски и полски телевизионен екип се засичат в приемната на Арни. Той е Губернатор тогава. Чакането е голямо и поляците завръзват приказка с руснаците. Репортерката Мария от Полша пита какво става с Чебурашка. По времето на социализма поляците са го обожавали. И така с руснаците заобсъждали Чебурашка. В чакалнята изведнъж влиза помощничката на Арни. Шерил. Почти в залеза на дните си, но стилна жена. Гледа опулено чужденците как говорят на някакъв език и повтарят нещо Чебурашка. Изведнъж строгата Шерил пита кой е Чебурашка. Полякинята започва да обяснява аааа.....това е....ааааа..... едно такова същество.... рускинята и подсказва creature .....ааааа да с уши допълва полякинята...с големи уши. "МАГАРЕ?" - изстрелва Шерил.
не....не-е-е почервенява полякинята.....по малко е. "Заек?" - с учудване пита Шерил. "Не?" "А какво е тогава?" Полякинята не знае какво да отговори. Как да обясни какво животно е Чебурашка.
"Изпратиха го от Москва".... започва глупости да плещи полякинята. - "в кашон с портокали" Изведнъж рускинята изстрелва "От Ирак!" На Шерил очите се изциклят. Явно си представи главата на Бен Ладен в кашона с портокали, с присадени от хирург уши. и надпис " ПРИВЕТ ОТ АЛ КАЙДА".
Шерил с леден тон пита защо от Ирак точно? Там има много портокали - рускинята вече се гъбарка тотално с Шерил. "Значи това е арабско животно?" - изцъклена пита Шерил.
"Знам ли" - рускинята не се спира...... " Теоретически да. портокали къде ли няма" "Може да е португалец Чебурашка....или грък....или

испанец... даже и колумбиец."
Шерил зяпа като натровена двете журналистки и на ум проклиня деня в който ги е поканила тези ненормалнички.
Рускинята яхнала вълната не оставя Шерил на мира....." Ма той имаше и един приятел. Работеше в зоопарка" ПАЗАЧ? - пита Шерил. Не-е-е-е-е крокодил..... вика полякинята и започва да подскача и да пляска сетила се че и Гена е в анимационния филм. " Той даже пусна обява във вестника че търси приятел"
Шерил безмълвно гледаше откачалките пред нея. Най вероятно си мислише че тези са на тежки наркотици след като могат да видят портокалено чудовище с големи уши който е приятел на крокодил и работи за АЛ КАЙДА.
Шерил ревна "О`кей" - влизайте. Всичко е на ред. Онзи ден бяха холандци тук. Шерил бе виждала и други наркомани
.

 

 

 

 

 

 




 

 

 

 

 

 

 


 

 

 





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1761444
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930