Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2016 16:26 - СЪЩЕСТВУВАТ САМО ПЕТ ТРИКА
Автор: koshava Категория: Лични дневници   
Прочетен: 473 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Съществуват САМО пет трика, чрез които човекът е бил превърнат в РОБ, в грозновато, ОТБЛЪСКВАЩО явление.

Първият е: ДРЪЖ човека колкото се МОЖЕ по-слаб, ако ИСКАШ да го владееш. Когато представителният политик и духовник, "представители" на представителната демокрация като: фашизъм, социализъм и капитализъм ("свобода" и "демокрация") ПОЖЕЛАЕ да те доминира, той ИСКА да те види възможно най-безпомощен и СЛАБ.

Второ: ДРЪЖ човека колкото се МОЖЕ по-невежествен и ОБЪРКАН, за да МОЖЕШ ЛЕСНО да го заблуждаваш. Ако ИСКАШ да създадеш един ВИД идиотизъм - това е крайно НЕОБХОДИМО за представителният политик и духовник (представителна демокрация - ЛИДЕР, ДИКТАТУРА, РОБСТВО), за ТЯХНАТА конспирация - най-добре е да НЕ му позволяваш СВОБОДА в любовта.

Трето: ДРЪЖ човека в колкото се МОЖЕ по-голям СТРАХ. Най-сигурният ПЪТ към това е да НЕ му ПОЗВОЛИШ да обича - любовта УНИЩОЖАВА страха. Когато си влюбен, НЕ се страхуваш, МОЖЕШ да се противопоставиш на целия свят, СПОСОБЕН си на ВСИЧКО.

Четвърто: ДРЪЖ човека в колкото се МОЖЕ по-голямо НЕЩАСТИЕ - нещастният човек е уязвим, той НЯМА висока самооценка, нещо повече, ПОСТОЯННО се принизява, изпитва СИЛНО чувство за вина. Няма ЗДРАВА почва под краката си, МОЖЕШ да го подритваш ЛЕСНО насам-натам, да го КОМАНДВАШ както си ИСКАШ - той дори с радост ОЧАКВА това! Знае: "Та аз съм ТАКЪВ един нещастен, СЛАБ човек, по-добре да ПОВЕРЯ живота си на някой ДРУГ!" ГОТОВА жертва.

И накрая петият трик: ДРЪЖ човека ВЪЗМОЖНО най-отчужден от ДРУГИТЕ хора. Така той НИКОГА няма да се обедини с ДРУГИТЕ за някаква ЦЕЛ, която НЕ е ИЗГОДНА на ШЕПА представителни политици и духовници. РАЗДЕЛЯЙ хората един от друг, НЕ им ПОЗВОЛЯВАЙ прекалено ГОЛЯМА интимност. Когато хората са РАЗДЕЛЕНИ, самотни, ОТЧУЖДЕНИ един от друг, те НЕ могат да се ОБЕДИНЯТ. Има МНОГО начини за постигане на такова РАЗДЕЛЕНИЕ от алчните с болни мозъци ШЕПА хора (представителни политици и духовници). Ето защо човек от хиляди години е просто един БИОРОБОТ (РОБ - стока) и НИЩО друго.

*https://translate.google.bg




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1760518
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930